דווקא לאחרונה ראיתי שגוגל תמונות (Google Photos) כן פתוח.
אמנם לא ניתן להוריד, אך לצפות - אני מצליח לצפות בכל התמונות בצורה מלאה.
ויותר מכך, ניתן להוריד ע"י לחיצה על לחצן ימני בעכבר - ו'הורד תמונה'/'שמור תמונה בשם'.
ויותר מכך, ניתן להוריד ע"י לחיצה על לחצן ימני בעכבר - ו'הורד תמונה'/'שמור תמונה בשם'.
כתוב לי איפה שבדרך כלל כתוב 'כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני...'
במקום זאת כתוב כעת אין תמונות שנבדקות
מה הסיפור?
אולי היה אפשר שנטפרי תאשר באופן גורף VPN, בתנאי אחד - שהלקוח המבקש, יש לו WiFree על המחשב.
(אני מתכוון - חוץ מהמקרים בהם גם כעת נטפרי מאשרת ממילא VPN).
מישהו יודע מה העמדה הרשמית של נטפרי כלפי אפליקציית המסרים לנייד (עובדת גם כאפליקציית דסקטופ) 'סיגנל'?
ניסיתי עם הסמרטפון להתחבר לאינטרנט של הבית (=נטפרי) ועבד חלקית (צאט פרטי עבד רגיל (בלי יכולת שליחת תמונות) וצאט קבוצתי עבד חלקית, הצלחתי לשלוח הודעות, אבל לא קיבלתי הודעות של אחרים).
@משרדי נכון. ולאחמ"כ גש להגדרות, שם תמצא את האופציה להתקין את התעודה שהורדת.
מישהו יודע מה העמדה הרשמית של נטפרי כלפי אפליקציית המסרים לנייד (עובדת גם כאפליקציית דסקטופ) 'סיגנל'?
ניסיתי עם הסמרטפון להתחבר לאינטרנט של הבית (=נטפרי) ועבד חלקית (צאט פרטי עבד רגיל (בלי יכולת שליחת תמונות) וצאט קבוצתי עבד חלקית, הצלחתי לשלוח הודעות, אבל לא קיבלתי הודעות של אחרים).
אולי היה אפשר שנטפרי תאשר באופן גורף VPN, בתנאי אחד - שהלקוח המבקש, יש לו WiFree על המחשב.
(אני מתכוון - חוץ מהמקרים בהם גם כעת נטפרי מאשרת ממילא VPN).
כתוב לי איפה שבדרך כלל כתוב 'כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני...'
במקום זאת כתוב כעת אין תמונות שנבדקות
מה הסיפור?
יש לי מכשיר של 'הדרן' עם נטפרי, ומצאתי בחנות האפליקציות אפליקציה בשם 'המכלול', אך אינה עובדת, ידוע למישהו משהו עליה?