אפליקציית סיגנל בנטפרי
-
מישהו יודע מה העמדה הרשמית של נטפרי כלפי אפליקציית המסרים לנייד (עובדת גם כאפליקציית דסקטופ) 'סיגנל'?
ניסיתי עם הסמרטפון להתחבר לאינטרנט של הבית (=נטפרי) ועבד חלקית (צאט פרטי עבד רגיל (בלי יכולת שליחת תמונות) וצאט קבוצתי עבד חלקית, הצלחתי לשלוח הודעות, אבל לא קיבלתי הודעות של אחרים).
-
@mendel נראה לי שאין לנטפרי עמדה רשמית (או לא רשמית) בעניין...
-
@mendel אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
מישהו יודע מה העמדה הרשמית של נטפרי כלפי אפליקציית המסרים לנייד (עובדת גם כאפליקציית דסקטופ) 'סיגנל'?
ניסיתי עם הסמרטפון להתחבר לאינטרנט של הבית (=נטפרי) ועבד חלקית (צאט פרטי עבד רגיל (בלי יכולת שליחת תמונות) וצאט קבוצתי עבד חלקית, הצלחתי לשלוח הודעות, אבל לא קיבלתי הודעות של אחרים).
אני חושב (מניסיון, כמוך) שזה בערך כמו טלגרם בנטפרי (תכלס מה העניין בסיגנל - טלגרם יותר מוצלח)
שהודעות פרטיות מתקבלות + נשלחות, אבל תמונות לא מתקבלות (ונראה שגם לא נשלחות)עריכה - לא ניסתי את זה עכשיו, פשוט התעסקתי עם זה לפני כמה חודשים וככה זה היה.
אולי עכשיו זה שונה -
@chv אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
עריכה - לא ניסתי את זה עכשיו, פשוט התעסקתי עם זה לפני כמה חודשים וככה זה היה.
אולי עכשיו זה שונהבדקתי הרגע, טלגרם לא עובד כלל בנטפרי.
-
@shraga אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
עריכה - לא ניסתי את זה עכשיו, פשוט התעסקתי עם זה לפני כמה חודשים וככה זה היה.
אולי עכשיו זה שונהבדקתי הרגע, טלגרם לא עובד כלל בנטפרי.
להירשם לטלגרם לא יעבוד.
אבל אם כבר מחובר אצלך במחשב - זה יעבוד.
רק טקסטים ללא תמונות (תמונות פשוט לא יצליחו להיטען, זה מסתובב ומסתובב וכלום לא יורד)
וגם נראה לי שקבצים כלליים לא יעבדו -
גם לא. כנראה ניסית לפני זמן רב.
-
לא.. מעשים שבכל יום. אני משתמש בטלגרם באורח קבע וחייב להיות זמין שם מבחינת העבודה.
נטפרי לא חוסם לי את זה.
מציאות -
לא.. מעשים שבכל יום. אני משתמש בטלגרם באורח קבע וחייב להיות זמין שם מבחינת העבודה.
נטפרי לא חוסם לי את זה.
מציאותמוזר מאוד מה שאתה מספר... האם יכול להיות שיש לך גירסה מאוד ישנה של טלגרם על המחשב? אשמח אם תבדוק ותגיד לי איזה גירסה של טלגרם יש לך... כי אצלי גם כן לא עובד הטלגרם במחשב אפילו שהמחשב כבר מחובר אליו מלפני זה
-
נטפרי לא חוסם לי את זה.
מציאותמותקן לך wifree במחשב? (בדקתי גם גירסה ישנה מאוד וגם את הגירסה האחרונה.. שום כלום...)
-
@shraga @itzik429
מדובר בטלגרם גרסה אחרונה. מעודכן לחלוטיןבנוגע לווייפרי - אני כרגע מחובר ממחשב ללא וייפרי (יותר נכון להתנסח - ללא ההשפעה של וייפרי..) - ואכן אם מנסים ממחשב עם וייפרי זה לא יילך
(אני יסביר לך - זה יעבוד רק על טלגרם שכבר מחובר. אני מתכוין שכבר הופעלה התכנה והתחברה - ואז גם אם תחבר את הנטפרי זה ימשיך לעבוד ולשלוח ולקבל הודעות. אבל אם מנסים לבצע את ההתחברות הראשונית כלומר את הפעלת התוכנה - על רשת נטפרי - זה לא יילך) -
אני כרגע מחובר ממחשב ללא וייפרי (יותר נכון להתנסח - ללא ההשפעה של וייפרי..)
והוא לא מחובר בו זמנית גם לרשת לא של נטפרי?
או במילים אחרות, כשאתה מחובר לVPN של נטפרי על גבי רשת לא של נטפרי, הטלגרם לא יתייחס לשינוי וימשיך לינוק את האינטרנט מהgw שהוא היה מחובר אליו קודם לכן (קרי, רשת לא נטפרי).
לכן אם וויפרי יפעל אצלך או לחילופין המחשב לא יהיה מחובר לרשת לא של נטפרי, הטלגרם לא יעבוד. -
כשאתה מחובר לVPN של נטפרי על גבי רשת לא של נטפרי, הטלגרם לא יתייחס לשינוי וימשיך לינוק את האינטרנט מהgw שהוא היה מחובר אליו קודם לכן
זהו שזה מוזר למה זה ככה. כל האינטרנט במחשב משתנה לנטפרי, כולל כל התוכנות וכל דבר שהצלחתי לבדוק.
ורק הטלגרם ממשיך לקבל את ההודעות ולשלוח.
ומה שעוד יותר מוזר - שאת התוכן חוץ מההודעות (תמונות או קבצים) הוא כן מנסה לקבל דרך הVPN. מה שלא הולך לו כמובן ונחסם.אני מסופק עד כמה זה תועלתי לכתוב על כל הסיפור הזה כאן? תמחקו אם אתם חושבים כמוני
-
@chv
המסקנה המתבקשת מהסיפור.
זה שאתה לא בסדר שאתה משתמש עם VPN. -
@magicode אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
@chv
המסקנה המתבקשת מהסיפור.
זה שאתה לא בסדר שאתה משתמש עם VPN.אני אשמח לדעת מה מצאת לא בסדר באיך שאני משתמש בנטפרי.
אשמח אם תכתוב לי מה לא בסדר מבחינתך כאן. (או במייל - יש לי בפרופיל) -
@magicode אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
@chv
המסקנה המתבקשת מהסיפור.
זה שאתה לא בסדר שאתה משתמש עם VPN.אני אשמח לדעת מה מצאת לא בסדר באיך שאני משתמש בנטפרי.
אשמח אם תכתוב לי מה לא בסדר מבחינתך כאן. (או במייל - יש לי בפרופיל)פשוט, למה אתה משתמש בVPN?
-
@mendel אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
https://netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים#.D7.9E.D7.A1.D7.A8.D7.99.D7.9D_.D7.9E.D7.99.D7.99.D7.93.D7.99.D7.9D_.28.D7.A6.27.D7.90.D7.98.29_.D7.95.D7.A9.D7.99.D7.97.D7.95.D7.AA_.D7.95.D7.99.D7.93.D7.90.D7.95
עודכן היום: signal - סיגנל - השירות חסום לחלוטין -
@משרדי אמר באפליקציית סיגנל בנטפרי:
למה אתה משתמש בVPN?
יש לי כמה מקומות בהם אני עובד והרשת פרוצה לחלוטין (לא ייתנו לי להחליף את הרשת רק עבורי). בשני מקומות, לדוגמא - אין בכלל אפשרות להתחבר בסלולרי.
ה-VPN זו האפשרות היחידה שלי להתחבר לנטפרי.