אשמח אם יימצא פתרון לצורך לבקש בדיקת כל וידיאו כנ"ל בנפרד. אני משתמש הרבה באתר של 'דרשו', ורבים מהשיעורים בוידיאו (אם לא כולם, איני יודע) מאוחסנים ביוטיוב. מדובר במאות שיעורים (אני צופה בלפחות 30 שיעורי דף היומי בחודש) ורואים בהם רק את מגיד השיעור ואת צורת הדף.
(אני ירוק לגמרי פה בפורום ובקושי מסתדר. מחילה אם ביקשתי משהו לא לעניין.)
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי 7167
-
וידיאו של שיעורי תורה (גברים) המאוחסנים ביוטיוב
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 7167
-
RE: וידיאו של שיעורי תורה (גברים) המאוחסנים ביוטיוב
תודה @לחיל-אומר . בזמנו שלחתי פניה לנטפרי (שעלתה לי נקודות:)) בעניין האתר של דרשו וזו התשובה שקיבלתי (ממישהו שאינו רשום בקבוצה של המנהלים): האתר פתוח כולל סרטוני וידאו,
אך יש סרטוני וידאו באתר שמאוחסני םביוטיוב שהוא שירות של אחסום סרטונים שיש בו את כל הסרטונים בעולם, וגם בעייתים,
ראיתי בין ההודעות שלך אחת השואלת על סרטוני דרשו ביוטיוב, אבל לא תפסתי איפה ואת מי שאלת על זה, והאם קיבלת תשובה. בכל מקרה, אשמח אם המנהלים יקדישו מחשבה איך אפשר לפתור בעיה מטרידה זו. -
RE: וידיאו של שיעורי תורה (גברים) המאוחסנים ביוטיוב
צר לי, אבל המונחים אינם נהירים לי. אין לי מושג למה הכוונה ב'ערוץ' ולא הבנתי מה עלי לעשות בהתאם לאמור בשרשור ההוא.
-
וידיאו של שיעורי תורה (גברים) המאוחסנים ביוטיוב
אשמח אם יימצא פתרון לצורך לבקש בדיקת כל וידיאו כנ"ל בנפרד. אני משתמש הרבה באתר של 'דרשו', ורבים מהשיעורים בוידיאו (אם לא כולם, איני יודע) מאוחסנים ביוטיוב. מדובר במאות שיעורים (אני צופה בלפחות 30 שיעורי דף היומי בחודש) ורואים בהם רק את מגיד השיעור ואת צורת הדף.
(אני ירוק לגמרי פה בפורום ובקושי מסתדר. מחילה אם ביקשתי משהו לא לעניין.) -
RE: אבקש עזרה - איך מתגברים על זה
@park אתה לא מדבר אלי, נכון? לי יש רק ספק אחד, RL גם לנייח וגם לנייד.
-
@clickone אמר באבקש עזרה - איך מתגברים על זה:
@7167 אתה באר-אל?
כי באמת מהבוקר אני מרגיש לפעמים בעיות עם התעודת אבבטחה שם.
כן, אבל יש לי תעודת אבטחה שלהם (או של נטפרי, אל תתפוס אותי על המלה). -
@dLive תודה רבה! סוף סוף למדתי משהו (שני משהואים).
תכלית, מה עושים עם ההודעה הקופצת של אסאט? -
לחצתי, לחצתי ^ וכלום לא קרה...
והאם יש אפשרות לערוך הודעה? -
@מיציבושי אני כבר מנסה על כולכם. תודה רבה!
-
ההטרדה חזרה. עשיתי כמה וכמה פעמים כהדרכת קליקון ולא נושעתי...
ולא הבנתי למה ירמזון רמזיך, יהודי פשוט. -
תודה רבה! בשעה האחרונה זה לא קפץ. כנראה כשהולכים לרופא נרפאים בלי תרופה, וכשקוראים לטכנאי המכונה עובדת פתאום... יש רק לקוות שכאשר זה יקרה שוב לא אשכח את העצה (כל הזמן לחצתי על הריבועים, אבל בסדר הפוך...)
בכל אופן, יישר כח.