אני חייב להודיע לכולם ש..................
ברוך ה' היום פתחו לי את האתר שרציתי ומה שעשו זה,
שפתחו את המלל באופן חופשי שגם אחרי שאחראי של הוועדה הודה לי שזה לא כזה לא טוב מה שהיה שם,
אבל את התמונות והסרטונים (שפחות חשובים לי בעבודה) השאירו חסומים,
בקיצר מענה בדיוק לפי הצורך.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי hadarvidal
-
RE: פתיחת אתר לאדם ספציפי
-
RE: 019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי
@mdy
נו נו........
בליל שישי יש זמן ובבני ברק מסתמא אין מי יודע מה אנטנות חזקות. -
RE: תגובת חברת X2ONE
בהמשך להבטחתי לנסות להוריד את הנעילה של הספקים לתוכניות מסוימות למשתמשי נטפרי.
דיברתי עם כמה ספקים וכולם אמרו לי שיחזרו אלי אבל כמובן שלא חזרו, משום מה המנהל של X2ONE ענה לי וביקשתי ממנו הסבר על החבילות הספציפיות והיקרות והוא דיבר איתי חצי שעה והסביר לי שכל החברות עובדות ככה שהם מוכרים לדוגמא 50 ג'יגה ב-35 ש"ח ויוצאות מנקודת הנחה שהרוב ישתמשו ב-5 ג'יגה מקסי' ואם באמת כולם ישתמשו ברוב החבילה הם יפשטו רגל, אבל רוב ככל משתמשי נטפרי משתמשים ב-80 אחוז מהחבילה ככה שחייבים לנעול אותם לחבילות מסוימות ויקרות בשביל לצאת מורווחים (זה לפי ההסבר שלו) וזה מסביר את ההתנהלות המבישה של החברה שלו לפי מה שדווח באשכול זה, וא"כ אם מישהו יודע שההסבר שלו שנשמע די הגיוני לא נכון אשמח שיעדכן אותי ואני אמשיך את המאבק כי לבנתיים לפי ההסבר שלו אין לי שום סיכוי -
RE: תגובת חברת X2ONE
@אלי-TZA
התכוונתי שזה "מסביר את ההתנהלות המבישה" הכוונה שלי הייתה לא להבין אותו שהוא צודק אלא להפך להסביר למה הוא עשה דברים כאלו הזויים וברוטליים -
RE: תוכן תורני חסום
@magicode
את זה אני יודע ולכן מובן שכל השותי"ם חסומים מלכתחילה,
אני אומר רק, שבדף שמודיע על חסימה (לא רק בהידברות)
שיהיה קישור לשליחת פניה כמו בדפים שמודיעים "האתר הזה עדיין לא נבדק"
כי לפעמים יש אתרים שנחסמים ומישהו צריך משהו ספציפי משם לדוגמא
אז שתהיה אפשרות בדף החסימה לשלוח פניה בקלות.
הצעת יעול -
RE: תוכן תורני חסום
@סופר
ובדיוק בגלל זה אני אומר שתהיה אפשרות לשליחת פניה באופן פשוט בדף החסימה. -
RE: אזהרה ללקוחות הוט
@אנוממי
אין שום תמונות פרוצות באתר של הוט
אני לא יודע מה הוא מדבר. -
RE: חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
@mdy
היה לי גם 019 ולפי נסיוני סיים כשר בנטפרי יותר טוב מ 019 פחות תקלות ואפי' עובד יותר מהר,
יכול להיות בגלל שסיים כשר מותאם יותר לסינון??? לא יודע תכלס' סיים כשר עובד יותר טוב. -
RE: מה האפשרות הכי טובה, מהירה, נפח גבוה, וכו' וכו' - לסים של נטפרי
תודה על ההפניה אלי הצטרפתי איליהם
תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי hadarvidal
-
RE: לדעת
@a0533057932
תודה רבה
אבל זה לא מה ששאלתי שאלתי אם מישהו יודע האם יהיה הסכם לנטפרי איתם לגבי הוידאו כמו שיש בJDN -
לדעת
יש אתר חדשות שנקרא לדעת והוא פתוח בנטפרי אבל הוידאו שם סגור מישהו יודע אם אמור להיות איתם הסדר כמו בJDN או שלא יקרה?
-
RE: פלטפורמת הפרסום בפייסבוק
@אנוממי
בדיוק על זה מדברים פה
אבל נראה לי שזה קודם רבנים שצריכים לאשר וגם תקציבים -
@אנוממי
בטח שיש הוואטצאפ בהדרן קיים וחסום לתמונות פרופיל ואין סינון על התמונות והסירטונים ששולחים כמו במייל של נטפרי,
אמנם זה לא טוב כי הטירוף של הוואטצפ בסירטונים ותמונות הרבה יותר גבוה ואין מה להשוות בכלל אבל אפשר לעשות גם סינון בתמונות וסירטונים או משהו כזה ולהקים צוות מיוחד לוואטצאפ כדי שזה יהיה מהיר נכון שזה יקר אבל בתאוריה אפשרי. -
@סופר
ושהאינטרנט הותר לבוא בציבור זה כן בסדר????????????
אם ישלו הצעה יעילה ואפשר בתאוריה לסנן אז למה לא? -
RE: האתר של שירות לקוחות של אלי אקספרס לא עובד בנטפרי
@100
לא זוכר אבל כתבתי כבר למעלה שזה נמצא במיילים שמקבלים בתחתית הדף או בדף של הפניות לספק באתר -
@mdy
היה לי גם 019 ולפי נסיוני סיים כשר בנטפרי יותר טוב מ 019 פחות תקלות ואפי' עובד יותר מהר,
יכול להיות בגלל שסיים כשר מותאם יותר לסינון??? לא יודע תכלס' סיים כשר עובד יותר טוב. -
@mdy
משהו ישן נתקלתי בו מישהו שאל לאן לעבור לסיים כשר או לX2ONE ואמרתי לו שמנסיון סיים כשר.