@מ.-פינחסי
גם אני עם טבלט של לנובו
מנסיון אישי הדפדפן עובד בטאבלט אבל אפליקציות רובן לא עובדות גם כשרות וגם כאלו שיש באתר של צביצבי
הבעיה היא אישור האבטחה של נטפרי שלא מקובל על אנדרואיד לגבי שימוש באפליקציות מאובטחות.
אפי' שלפעמים הג'ימייל כן עובד אבל להוריד קבצים מצורפים לא תצליח
צריך להתקין אותם עם רוט ולהרבה דגמים של לנובו אין אפשרות לבצע רוט כל עוד הדגם איננו פופולרי ברחבי העולם אין מי שייקח לנסות לפרוץ אותו.
ישנם טכנאים שיאמרו לך שאפשר לעשות לכל דגם רוט מנסיון של כמה מומחים זה לא נכון.
תוכל לבדוק אצל מבינים דגם מסוים והם יבדקו האם יש אפשרות לעשות לו רוט ואז להתקין אישורי אבטחה מחדש
בהצלחה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אליהו52
-
RE: אפליקציות בטאבלט
-
הורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד
אתמול עברתי לנטפרי עם סים של 019 על טאבלט של חברת לנובו.
אני מצליח לפתוח ולראות מיילים אבל קבצים מצורפים אני לא מצליח להוריד (לחיצה על החץ של ההורדה לא עושה כלום).
מישהו יכול לעזור ולהסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה
תודה מראש -
RE: נט פרי חוסם הורדות מיוטיוב
ולאחר ששיניתי חזרה את הDNS שוב לא עבד
אז כנראה שזה כן עושה משהוהבעיה היחידה שלי עם זה שאני מעדיף לא לשבת על DNS שאין לי מושג מיהו, ומהו הוא עושה למהירות ו/או פרטיות וכו'. (גילוי נאות לא מבין בזה כלל ומכאן החשש).
תודה רבה!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אליהו52
-
אני קבוע משתמש ב DNS של גוגל וזה לא עזר.
רק אחרי שעשיתי את שני הדברים זה עזר.
ראיתי את האתר לפני כן אבל אין לי כח לחקור לעומק מי מה מו
תודה
-
ולאחר ששיניתי חזרה את הDNS שוב לא עבד
אז כנראה שזה כן עושה משהוהבעיה היחידה שלי עם זה שאני מעדיף לא לשבת על DNS שאין לי מושג מיהו, ומהו הוא עושה למהירות ו/או פרטיות וכו'. (גילוי נאות לא מבין בזה כלל ומכאן החשש).
תודה רבה!!
-
עשיתי ניסוי בסרטון מסוים שהיו לו כמה איכויות וכולם לא עבדו
אחרי שעשיתי ככל אשר ציויתני
הוא הוסיף לי קישור באיכות נוספת והיא כן ירדה
לא יודע אם זה קשור כי כבר קרה בעבר שסרטונים מסוימים לא עבדו ופתאום עבדו חלקית אני אחזיר לDNS הקודם ונראה מה קורה -
@achia אמר בנט פרי חוסם הורדות מיוטיוב:
193.110.81.0
יש לי בזק
למה הdns הזה עדיף משל גוגל?
הקישור של בזק לא נפתח לי כתוב שם שגיאה
תודה
-
היו לי כמה התכתבויות איתם בנושא והם ממש לא רוצים לעזור
אם לא אכפת לך אשמח לקבל את מספר הפניה שלך כדי שאוכל להפנות את הנציג לשם ואולי יוכלו לעזור לי גםתודה רבה
-
RE: רשימת אפליקציות שעובדות בנטפרי
@ש-ט
בוקר טוב (למרות שכבר ערב)
חדש לך שאין ואצאפ בנטפרי? -
RE: הכרטיסיה של נטפרי לא מוצגת ברוב האתרים
לא בטוח אבל לפי מה שאני רואה דפים מוגנים (כגון בנקים ג'ימייל וכד') לא מופיע בהם בטאב ואילו בכל דף רגיל (חדשות פורומים וכד') כן מופיע
-
אני הבנתי מצוין
היה לנו בזמנו כמה התכתבויות בנושא.
רק שלא יהיו אי הבנות לאחרים
תודה בכל אופן -
יהושע ב. לפני 6 שעות
@a0533057932 אמר ברשימת אפליקציות שעובדות בנטפרי:יש לציין שכל הרשימה הינה עד אנדרואיד 6 בלבד (או גרסה יותר גבוהה אחרי רוט)
ברור. אם אין תעודת אבטחה זה לא עובד. ומגירסה 7 כברירת מחדל זה לא אמור לעבוד בלי ת.א.
למעט ווייז ואצלי בזמנו בעבר אם אני לא טועה עבד גם כרום וגי'מייל [בלבד] אחרי התקנת התעודה באנדרואיד 7.אין קשר לתעודת אבטחה!
אצלי באנדרואיד 7 במכשיר לא הצלחתי לעשות רוט על אף שתעודת האבטחה הותקנה מעולה (גלישה חלקה), אבל האפליקציות ברובן לא עובדות אפי' ג'ימייל אין אפשרות להוריד קבצים אין עדכון על הודעות חדשות, אפליקציית בנק דיסקונט גם לא עובדת וכו' וכו'.
אני לא בא לקטר אבל רק שלא יהיו אי הבנות -
RE: אישור אבטחה אחרי פירמוט מחשב
@ליכט אמר באישור אבטחה אחרי פירמוט מחשב:
@אליהו52
עד שאתה שואל בפורום, פשוט תנסה להתקין מחדש, זה לא כזה מסובך....לא עוזר