@yzahn ברוך השם עכשיו עובד גם אחר שהדלקתי מחדש את המחשב
ושוב תודה רבה על הכל
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי meirbenin
-
RE: תחליף לwifree למחשב mac
-
בדקתי את זה וזה פשוט מעולה זאת תוכנה בשם Server שזה עולה 70 שקל שאני מוכן לתרום בכיף הורדתי אותה ככה לניסיון וממש בשניות אפשר להגדיר פרופיל של רשת כך שהמכשיר יכול לגשת רק לכתובות ipבמסוימות זה לא דורש את הקוד מנהל מערכת או משהו כזה זה סך הכל דורש את מספר סידורי של המכשיר זה יכול להיות פתרון מעולה גם לmac וגם לאייפדים ולאייפונים פשוט מדהים לכול מכשירי אפל זה לדעתי תחליף מעולה לwifree
-
תחליף לwifree למחשב mac
שלום לכולם אני משתמש ב vpn של netfree על מחשב mac ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך לחסום גלישה לא דרך netfree או לחסימת האפשרות לשנוי הגדרות ה vpn (אני משתמש בTunnelblick)
-
@yzahn זה לא בעיה הנעילה זה לעריכה שיכפלתי אותו ערכתי מחקתי את המקורי והחזרתי את המשוכפל הבעיה היא שבאינטרנט ממשיך לעבוד גם לא דרך VPN למרות שהפעלתי את ההגדרה שהראת והפעלתי מחדש את המחשב
-
זה עובד רק כשאני טוען את הקובץ ידנית דרך המסוף אבל זה לא נטען אוטמטית
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי meirbenin
-
RE: מדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?
גם במסלולים רגילים של חבילות אינטרנט בלבד ללא שיחות המחירים גבוהים משמעותית ממחירי חבילות רגילות השאלה היא למה נטפרי לא מאפשרים לגלוש בvpn דרך חבילות רגילות
-
בדקתי את זה וזה פשוט מעולה זאת תוכנה בשם Server שזה עולה 70 שקל שאני מוכן לתרום בכיף הורדתי אותה ככה לניסיון וממש בשניות אפשר להגדיר פרופיל של רשת כך שהמכשיר יכול לגשת רק לכתובות ipבמסוימות זה לא דורש את הקוד מנהל מערכת או משהו כזה זה סך הכל דורש את מספר סידורי של המכשיר זה יכול להיות פתרון מעולה גם לmac וגם לאייפדים ולאייפונים פשוט מדהים לכול מכשירי אפל זה לדעתי תחליף מעולה לwifree
-
לא עזר
כתובת הip שלי עם ה vpn היא 185.18.205.51 שהיתה רשומה מראש
יתכן שחל שינוי בזה?