@מישווו התחברתי לדבר כזה בתחילת השבוע והיו לי ניתוקים בלי סוף ועוד תקלות, לפני שלשה ימים דברתי עם התמיכה של 011 ומאז עובד חלק.
http://forum.netfree.link/post/85156
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dovi8910
-
RE: נטוויז'ן + 011 הילכו יחדיו ?!?!?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dovi8910
-
RE: קביעת פרופיל גלישה בהתאם למחשב
לכאורה היה מועיל אם היה ניתן להגדיר דבר כזה ב- wifree.
-
RE: בעיות גלישה ב011
@מישווו זה ינתק לי גם את הספק?
היה לי בנדל ב011. העברתי את התשתית חזרה לבזק ע"פ המלצת השירות בRL כי לא הצלחתי להתחבר. אני מתכוון לעשות בנדל בRL. השאלה אם אין צורך בשום פעולה מול 011.
-
RE: בעיות גלישה ב011
הייתי באותו מצב.
התקשרתי לRL ופתחתי אצלם חשבון.
כרגע אני לא מצליח להשיג את 011 כדי להתנתק מהם. יש למישהו מידע איך ניתן לעשות את זה? -
RE: נטוויז'ן + 011 הילכו יחדיו ?!?!?
@מישווו התחברתי לדבר כזה בתחילת השבוע והיו לי ניתוקים בלי סוף ועוד תקלות, לפני שלשה ימים דברתי עם התמיכה של 011 ומאז עובד חלק.
http://forum.netfree.link/post/85156 -
RE: בעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011
@6262 אף פעם היוזר אצלי לא היה שלהם, בעבר הייתי מחובר דרך אתרוג והם הצליחו מצידם להכנס. גם הפעם הם ניסו תוך ידיעה שיוזר לא שלהם ואמרו שהם לא מבינים למה הם לא מצליחים.
העליתי רק השערה שאולי הגורם הוא נטפרי. -
@aiib אכן בסופו של דבר הגעתי לתמיכה שלהם וזה פתר את הבעיה, אבל מספר פעמים שניסיתי להתקשר לא הייתה תשובה (בלי הודעה על שעות פעילות או משהו) .
-
@aiib אני הגעתי מדף "ספקים ומחירים" בויקי של נטפרי. שם מפורסם על מישהו בתור דרך להתחבר ל011. לא הצלחתי להשיג אותם בדרך אחרת (ב144 התעקשו שאין דבר כזה). הוא מופיע בעילום שם, רק טלפון ומייל.
קיצור הסיפור הוא שקבלתי ממנו יוזר וסיסמה וגיליתי שאני מחובר לאינטרנט פרוץ, הוא נתן לי יוזר אחר ואיכשהו סידר גם את הראשון. כאן התחילו: א. בעיה של ניתוקים אין סופיים. ב. החשבון שלי בנטפרי לא היה מקושר עם החיבור שלי בפועל, כך שלא יכולתי לשנות הגדרות סינון. ג. קבלתי חשבונית עם תוספת חיוב על IP קבוע שכמובן לא עלה בדעתי להזמין.
הוא נתן לי מספר טלפון של התמיכה של 011 אבל לא ענו שם בכל הפעמים שהתקשרתי. בנוגע לחיבור לחשבון פניתי לנטפרי וקבלתי תשובה לבקש מהספק חשבון חדש שלא היה של מישהו אחר לפני כן. כיון שלא הצלחתי להשיג אותם חזרתי למשווק ונעניתי כל פעם שכן, כן הםעכשיו מטפלים בזה (אחרי מייל נזעם במיוחד קבלתי ממנו טלפון שמדברים מ011 ורוצים להבין בדיוק מה הבעיה, כאילו שאני לא יודע מה המספר שלו.)
סוף דבר אחרי כמה ימים שהסתובבתי סביב העניין הזה הצלחתי להשיג את התמיכה שלהם, ואיך שהבנתי פשוט יש לו כמה יוזרים שהוא רכש מהם והוא ממחזר אותם, לא הבנתי בדיוק את העניין. בכל אופן הם נתנו לי חשבון חדש ולעת עתה נראה שהכל בא על מקומו בשלום.
כך שקשה בדיוק להצביע פה על אשמים אבל בהחלט צריך לפקוח עיניים ולשים לב אם לא נופלים קרבן לכל מיני תרגילים. -
בסופו של דבר הצלחתי להשיג את התמיכה שלהם ופתרו את הבעיה (הנוספת).
עיקר הבעיה הייתה "כנראה" אצל המשווק שעשה קיצורי דרך ולכן לא נראה לי שמותר לפרסם את זה. -
@magicode עניין דומה:
הייתי באתרוג עם טלפון ביתי של נטוויז'ן, עברתי ל011 עם נטפרי לפני מספר ימים, מאז מידי פעם (לפעמים בהפרש של כמה דקות) האינטרנט מתנתק (כולל החיבור והטלפון) וצריך לאתחל את הראוטר אחרת זה לא חוזר. ב011 אין מענה לטלפון, בנטוויז'ן הנציגים לא כ"כ מבינים עניין, הם ניסו להכנס לראוטר ולא הצליחו (נטפרי חוסמת את זה?) מישהו יודע על פתרון?
מלבד זה היו לי איתם עוד תקלות, אבל אני לא יודע אם זה המקום להעלות אותם.