בעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011
-
@dovi8910 אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
מלבד זה היו לי איתם עוד תקלות, אבל אני לא יודע אם זה המקום להעלות אותם.
אם לא כאן אז במקום אחר. הציבור צריך לדעת
-
בסופו של דבר הצלחתי להשיג את התמיכה שלהם ופתרו את הבעיה (הנוספת).
עיקר הבעיה הייתה "כנראה" אצל המשווק שעשה קיצורי דרך ולכן לא נראה לי שמותר לפרסם את זה. -
@dovi8910 דבר ראשון גם בעיות במשווק צריך לדעת [אא"כ תדבר איתו והוא יפתור את הבעיות]
ל011 יש משווק? -
@aiib אני הגעתי מדף "ספקים ומחירים" בויקי של נטפרי. שם מפורסם על מישהו בתור דרך להתחבר ל011. לא הצלחתי להשיג אותם בדרך אחרת (ב144 התעקשו שאין דבר כזה). הוא מופיע בעילום שם, רק טלפון ומייל.
קיצור הסיפור הוא שקבלתי ממנו יוזר וסיסמה וגיליתי שאני מחובר לאינטרנט פרוץ, הוא נתן לי יוזר אחר ואיכשהו סידר גם את הראשון. כאן התחילו: א. בעיה של ניתוקים אין סופיים. ב. החשבון שלי בנטפרי לא היה מקושר עם החיבור שלי בפועל, כך שלא יכולתי לשנות הגדרות סינון. ג. קבלתי חשבונית עם תוספת חיוב על IP קבוע שכמובן לא עלה בדעתי להזמין.
הוא נתן לי מספר טלפון של התמיכה של 011 אבל לא ענו שם בכל הפעמים שהתקשרתי. בנוגע לחיבור לחשבון פניתי לנטפרי וקבלתי תשובה לבקש מהספק חשבון חדש שלא היה של מישהו אחר לפני כן. כיון שלא הצלחתי להשיג אותם חזרתי למשווק ונעניתי כל פעם שכן, כן הםעכשיו מטפלים בזה (אחרי מייל נזעם במיוחד קבלתי ממנו טלפון שמדברים מ011 ורוצים להבין בדיוק מה הבעיה, כאילו שאני לא יודע מה המספר שלו.)
סוף דבר אחרי כמה ימים שהסתובבתי סביב העניין הזה הצלחתי להשיג את התמיכה שלהם, ואיך שהבנתי פשוט יש לו כמה יוזרים שהוא רכש מהם והוא ממחזר אותם, לא הבנתי בדיוק את העניין. בכל אופן הם נתנו לי חשבון חדש ולעת עתה נראה שהכל בא על מקומו בשלום.
כך שקשה בדיוק להצביע פה על אשמים אבל בהחלט צריך לפקוח עיניים ולשים לב אם לא נופלים קרבן לכל מיני תרגילים. -
@dovi8910 אין אפשרות לפנות ישר ל011?
-
@dovi8910 אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@magicode עניין דומה:
הייתי באתרוג עם טלפון ביתי של נטוויז'ן, עברתי ל011 עם נטפרי לפני מספר ימים, מאז מידי פעם (לפעמים בהפרש של כמה דקות) האינטרנט מתנתק (כולל החיבור והטלפון) וצריך לאתחל את הראוטר אחרת זה לא חוזר. ב011 אין מענה לטלפון, בנטוויז'ן הנציגים לא כ"כ מבינים עניין, הם ניסו להכנס לראוטר ולא הצליחו (נטפרי חוסמת את זה?) מישהו יודע על פתרון?
מלבד זה היו לי איתם עוד תקלות, אבל אני לא יודע אם זה המקום להעלות אותם.בלי קשר לכל הדיון, נטפרי לא חוסמת גישה לראוטר, מה שכנראה קרה שכיון שהיוזר בראוטר הוא לא שלהם והוא מחובר ל 011 אין להם את הדרך לגשת לראוטר כי הוא לא מחובר אליהם בכלל, הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לוודא שמבחינתם יש לראוטר אפשרות גישה למערכת הטלפוניה שלהם ואם הוא מחובר אליה ותו לא.
-
019 קווי עובד טוב עם נטוויז'ן?
-
@משוש אצלי עובד כמה קווים כאלו ללא תקלות בחיבור ביניהם [אולי בעיות ב019 אבל בלי קשר לנטווזין..]
-
@aiib אכן בסופו של דבר הגעתי לתמיכה שלהם וזה פתר את הבעיה, אבל מספר פעמים שניסיתי להתקשר לא הייתה תשובה (בלי הודעה על שעות פעילות או משהו) .
-
@6262 אף פעם היוזר אצלי לא היה שלהם, בעבר הייתי מחובר דרך אתרוג והם הצליחו מצידם להכנס. גם הפעם הם ניסו תוך ידיעה שיוזר לא שלהם ואמרו שהם לא מבינים למה הם לא מצליחים.
העליתי רק השערה שאולי הגורם הוא נטפרי. -
@משוש
עובד מצויין מניסיון של הרבה חיבורים כאלו -
@dovi8910 אתרוג עובדים עם הרשת של נטוויז'ן זה סוג של חברות אחיות אולי לכן.
לא נראה לי שיש להם דרך להכנס לראוטר אם אתה לא מחובר אליהם אלא אם יש להם חיבור vpn כלשהו אל הראוטר, ואם זה נכון אז נטפרי בהחלט יחסמו את האופציה זה לא חיבור פנימי אלא חיצוני. -
@zeevgros אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@משוש
עובד מצויין מניסיון של הרבה חיבורים כאלו@aiib אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@משוש אצלי עובד כמה קווים כאלו ללא תקלות בחיבור ביניהם [אולי בעיות ב019 אבל בלי קשר לנטווזין..]
אני עשיתי בבית על אותה תשתית ואותה מספר בבית ספק ותשתית של 019 ושיחות של נטוויז'ן
ברגע שהכנסתי את שני הראוטרים לא היה חיבור לאינטרנט הייתי צריך להשתמש בראוטר של נטוויז'ן גם בשביל 019.
מישו מכיר אופציה של השתמשות בשני ראוטרים על אותו מספר ותשתית. (פשוט המחשב והאינטרנט בחדר אחד והטלפון בחדר שני) -
@משוש אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@משוש
עובד מצויין מניסיון של הרבה חיבורים כאלו@aiib אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
אני עשיתי בבית על אותה תשתית ואותה מספר בבית ספק ותשתית של 019 ושיחות של נטוויז'ן
ברגע שהכנסתי את שני הראוטרים לא היה חיבור לאינטרנט הייתי צריך להשתמש בראוטר של נטוויז'ן גם בשביל 019.
מישו מכיר אופציה של השתמשות בשני ראוטרים על אותו מספר ותשתית. (פשוט המחשב והאינטרנט בחדר אחד והטלפון בחדר שני)יש לי בשבילך פיתרון אחר אבל הוא מצריך ידע טכני. ביצעתי אות בעצמי כמה פעמים.
תחבר במקום אחד את האינטרנט ואת המתאם שיחות, תפתח את המכסה של השקע טלפון אמור להיות שמה כמה צמדים של חוטים בדר"כ מה שבשימוש זה הכחול-לבן, תחבר לצמד אחר חוט טלפון (או שתחבר ליציאה נוספת של שקע ותחבר אליה חוט) ואותו תחבר ליציאה של הטלפון במתאם שיחות.
עכשיו תיגש לארון תקשורת של הדירה ותאתר את הכבל שמחובר לאינטרנט ותחבר לצמד שחיברת לו את הטלפון את החוטים של היציאות האחרות, שים לב פה אתה תחבר לחוטים שעד עכשיו היו מחוברים לקו הרגיל ולא לצבע שהשתמשת בו, אחרת אתה תצטרך לפתוח את כל השקעים שתרצה להשתמש בהם. -
@3-פינות אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@משוש אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011:
@משוש
מישו מכיר אופציה של השתמשות בשני ראוטרים על אותו מספר ותשתית. (פשוט המחשב והאינטרנט בחדר אחד והטלפון בחדר שני)יש לי בשבילך פיתרון אחר אבל הוא מצריך ידע טכני. ביצעתי אות בעצמי כמה פעמים.
תחבר במקום אחד את האינטרנט ואת המתאם שיחות, תפתח את המכסה של השקע טלפון אמור להיות שמה כמה צמדים של חוטים בדר"כ מה שבשימוש זה הכחול-לבן, תחבר לצמד אחר חוט טלפון (או שתחבר ליציאה נוספת של שקע ותחבר אליה חוט) ואותו תחבר ליציאה של הטלפון במתאם שיחות.
עכשיו תיגש לארון תקשורת של הדירה ותאתר את הכבל שמחובר לאינטרנט ותחבר לצמד שחיברת לו את הטלפון את החוטים של היציאות האחרות, שים לב פה אתה תחבר לחוטים שעד עכשיו היו מחוברים לקו הרגיל ולא לצבע שהשתמשת בו, אחרת אתה תצטרך לפתוח את כל השקעים שתרצה להשתמש בהם.מסובך לי
תודה