בס"ד
ואני חשבתי לתומי כי כאשר אני שולח בקשה לתיוג אתר אני עוזר למערכת נטפרי.
העזרה היא בכך שיהיו יותר אתרים מתויגים על ידם ודבר זה יגרום לאנשים לבקש את הסינון של נטפרי.
בס"ד
העזרה היא בכך שיהיו יותר אתרים מתויגים על ידם ודבר זה יגרום לאנשים לבקש את הסינון של נטפרי.
בס"ד
בשורה התחתונה ישנם אתרים רבים אשר אינם מתוייגים, ואלו ימשיכו להישאר כך אם תיוג אתר יעלה כסף.
כאשר נדרשים לאתר מסוים ואין אפשרות להיכנס אליו עקב חוסר תיוג,דבר זה גורם לתוספת זמן ועיכוב משמעותי בעבודה.
נטפרי הוכיחו את עצמם בכל הנוגע לשירות ולסינון בכלל וברמה הטכנולוגית בפרט.
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים.
@נטפריס
אבקש לציין כי הסינון והשירות של נטרפי הינו מעולה בכמה וכמה דרגות מעל כל החברות.
אך כיום הרבה אתרים שימושיים עדיין לא מתוייגים ובאם נדרש לשלם עבור כל תיוג אתר הדבר יעלה כסף רב.
אולי יש פתרון אחר חוץ מנקודות או שבתחילת כל חודש כל משתמש יקבל מספר רב יותר של נקודות.
בס"ד
ואתר זה, לאיזה קטגוריה שייך?
https://www.datumate.com/
תודה מראש למסייעים.
@קריקטורה
תודה רבה על העזרה.
לפני שבקשתי את העזרה בפורום, הצעתי את התיוג בקטגורית עיריות ורשויות, אך קיבלתי תשובה שהתגית אינה מתאימה.
בס"ד
אודה לעזרתכם בפיענוח התגית של האתר דלהלן:
https://citybiz.co.il/
@לייבל בשביל זה יש את המפתחים של נטפרי שיוכלו לענות מבחינה טכנלוגית על השאלה שלך.
@לייבל בשביל זה יש את נטפרי שמובילים בחזית התפתחות הטכנלוגית של סינון האתרים.
בנטפרי זה לא רק אמונה בצוות בחברה, אלא מציאות שהם הוכיחו את עצמם.
בס"ד
בשורה התחתונה ישנם אתרים רבים אשר אינם מתוייגים, ואלו ימשיכו להישאר כך אם תיוג אתר יעלה כסף.
כאשר נדרשים לאתר מסוים ואין אפשרות להיכנס אליו עקב חוסר תיוג,דבר זה גורם לתוספת זמן ועיכוב משמעותי בעבודה.
נטפרי הוכיחו את עצמם בכל הנוגע לשירות ולסינון בכלל וברמה הטכנולוגית בפרט.
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים.
@נטפריס
אבקש לציין כי הסינון והשירות של נטרפי הינו מעולה בכמה וכמה דרגות מעל כל החברות.
אך כיום הרבה אתרים שימושיים עדיין לא מתוייגים ובאם נדרש לשלם עבור כל תיוג אתר הדבר יעלה כסף רב.
אולי יש פתרון אחר חוץ מנקודות או שבתחילת כל חודש כל משתמש יקבל מספר רב יותר של נקודות.
בס"ד