התקנתי את התעודה של נטפרי על המכשיר שעובד על אנדרואיד 9 ואף בודק הבעיות של נטפרי אישר שהכל אצלי תקין ובכל זאת אינני יכול לגלוש במערכת של wifi' אינני יודע מה לעשות, משהוא יכול לעזור? תודה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yisgo55
-
התקנת תעודה בטבלאט שעובד על אנדרואיד
-
RE: פיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+
@מאןדהו השתמשתי באפליקציה של אלחנן-12 על מנת להתקין תעודת אבטחה וזה אכן התקין אותה אבל בצד של המשתש לא בצד של המערכת ולכן זה לא עוזר כלום על מנת להפעיל את האפליקציות של המכשיר הטאבלט סמסונג שברשותי.
-
RE: התקנת תעודה בטבלאט שעובד על אנדרואיד
קבלתי בשעה האחרונה פתרון, לגלוש עם כרום וזה אכן עובד, כך שאני יכול לגלוש לכל מה שמאפשר נטפרי דרך כרום, כך שעיקר הבעיה שלי נפתרה, אמנם באמת רוב האפליקציות לא עובדות, שבת שלום ותודה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yisgo55
-
אנטי וירוס טאבלט אנדרואיד
אני מעונין להתקין על הטאבלט שלי אנטי וירוס. הוא עובד על אנדרואיד 9. תחילה התקנתי מהחנות של נטפרי אנטי וירוס מפורסם AVG אבל למרבה הצער אי אפשר לעדכן אותו ולנט פרי אין פתרון. על הטאבלט מותקנת תוכנה של נטפרי בשם wifree כך שלא ניתן להתחבר לרשת אחרת על מנת לעדכן את האנטי וירוס הזה. מה עושים?
-
RE: אפליקציה עבור מדפסת brother
@a0533057932 העברתי לנטפרי והם טוענים שלא היתה חסימה מצידם. אבל זה לא עוזר לי. למעשה אני מקבל תגובה שאין חיבור לרשת.
-
RE: אפליקציה עבור מדפסת brother
כפי שכתבתי הסורק עובד, ז"א אני מחובר למדפסת הנכונה, ואף הוא מדפיס תמונות, רק שאני רוצה להדפיס דרך האפליקציה מסמך פי די אף או ווארד הוא מסרב, פניתי לנטפרי ולא נתנו לי פתרון
-
אפליקציה עבור מדפסת brother
התקנתי על הטאבלט שעובד על אנדרואיד את האפליקציה שנמצאת בחנות של נטפרי ואני מצליח לבצע מתוכה סריקת מסמכים, אבל לא יכול להדפיס מתוכה מסמכי ווארד ולא פי די אף הוא מודיע שחסר לו חיבור לאינטרנט, האם מישהו יודע פתרון?
-
@a0533057932 לגבי אפליקציה של מאוחדת רציתי להודיע שפתחו אותה וכעת היא עובדת תקין.
-
@Betzalel גם אני התקנתי על הטאבלט של סמסונג עם אנדרואיד 9 וויפרי ואכן חלק מהאפליקציות עובדות, אמנם בנק דיסקונט בנתיים לא עובד ונראה לי שגם מאוחדת לא עובד מלא, לדעתי חשוב לבקש מנטפרי להוסיף כל מיני אפליקציות שימושיות, כך אני עושה, למשל מפות גוגל, זום ועוד
-
@מאןדהו זו בהחלט ידיעה חשובה, הייתי שמח לשמוע אם משהו ניסה וזה אכן פתר לו את הבעיות שיש באנדרואיד בשימוש עם נטפרי!!!
-
@simcha123 עד היום בנטפרי אמרו לי שכיום אין להם פיתרון עבור טאבלט שעובד על אנדרואיד, יש תוכנית לעתיד אבל אין לכך לו"ז. לכן לא הבנתי אותך!
-
@מאןדהו השתמשתי באפליקציה של אלחנן-12 על מנת להתקין תעודת אבטחה וזה אכן התקין אותה אבל בצד של המשתש לא בצד של המערכת ולכן זה לא עוזר כלום על מנת להפעיל את האפליקציות של המכשיר הטאבלט סמסונג שברשותי.