אני מאמין שבשביל הבעיה הזאת מספיק לחסום רק את האפשרות לראות את רשימת המיילים שמשתתפים בקבוצה
ובכלל עם הבעיה הנ"ל אולי יצטרכו לחסום גם קבלת מיילים לגמרי... כי אנשים שמפיצים זבל בתיבות מייל היו תמיד ואין לדבר סוף...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי חיים דוד
-
RE: מרחבים משותפים אסון רוחני
-
RE: תוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי
@rz אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
@חיים-דוד אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
תודה רבה על הטיפול המהיר ופתיחת האופציה למשתמשים!
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדשמצטרפת לשאלה
לפעמים כל 3 האופציות לא חזרו...
השאלה עם יש דרך 'לרענן' תוצאות וכל זמן שלא לפחות לא לסמן את זה פיתוח ש'הושלם'... -
@magicode
כל זמן שאין פתרון לתמונות שעדיין לא חזרו מבדיקה אני לא חושב שאפשר לסמן את זה כפיתוח 'שהושלם'
מקסימום 'בפיתוח'ותודה על המאמצים לספק לנו כלים טובים ונצרכים במינימום זמן ובמקסימום כשרות!!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי חיים דוד
-
RE: שעות פעילות תמיכה טכנית
@יוסי-תקשורת אמר בשעות פעילות תמיכה טכנית:
@חיים-דוד אמר בשעות פעילות תמיכה טכנית:
זה היה ממש מאכזב ומעצבן
תקע לי את העבודה וגם קורס חשוב
מקווה שתקלה כזאת לא קורית כל יומיים...
אם הבעיה הייתה בפרטנר אולי יש מצב להוציא מהם פיצוי ללקוחות?בהחלט מסכים איתך זה ממש מעצבן
ואותנו זה עוד יותר תיסכל שהתקלה לא בידים שלנו בכלל.
ב"ה עד לתקלה הזאת הרשת עבדה בסדר ואף ההינו צפוים לעשות שדרוג נוסף לשיפור חווית הגלישה.
חשוב להיות כנה ואמיתי איתך 'תקלות קורות לכולם' אנחנו פגשנו תקלה אחת לפחות בכל חברות התקשורת בשנה האחרונה וזה חלק משירות שלפעמים יש תקלה והיא מטופלת תוך X זמן. אבל אנחנו לומדים מיזה להבא להגביר את מערך הגיבוי רשת שלנו.
למעשה רק שתבין שעדיין התקלה קיימת בפרטנר, והלקוחות שלנו כבר מנותבים דרך קו של מפעיל אחר ולכן הם גולשים .שמח לשמוע
תודה
בעיקר מה שעיצבן אותי היה החוסר בידיעה
תקלות קורות, אבל זה שלא היה כתובת להתעדכן היה ממש מרגיז
הבוקר עוד היה את אותה הודעה של אתמול, למרות שאז אמרו (לא זוכר עם גם בהודעה או רק כאן) שזה עניין של שעתיים שלוש
ובמענה האנושי הצלחתי לקבל מענה רק אחרי שעה וחצי של ניסיונות... -
RE: שעות פעילות תמיכה טכנית
זה היה ממש מאכזב ומעצבן
תקע לי את העבודה וגם קורס חשוב
מקווה שתקלה כזאת לא קורית כל יומיים...
אם הבעיה הייתה בפרטנר אולי יש מצב להוציא מהם פיצוי ללקוחות? -
RE: התראות גוגל
אולי אפשר להגדיר רשימת מילים שחורות (שמוגדרים כבר ברובוט סינון המלל)
שרק להם לא יוכלו להגדיר התראות? -
RE: מרחבים משותפים אסון רוחני
אני מאמין שבשביל הבעיה הזאת מספיק לחסום רק את האפשרות לראות את רשימת המיילים שמשתתפים בקבוצה
ובכלל עם הבעיה הנ"ל אולי יצטרכו לחסום גם קבלת מיילים לגמרי... כי אנשים שמפיצים זבל בתיבות מייל היו תמיד ואין לדבר סוף... -
@magicode
כל זמן שאין פתרון לתמונות שעדיין לא חזרו מבדיקה אני לא חושב שאפשר לסמן את זה כפיתוח 'שהושלם'
מקסימום 'בפיתוח'ותודה על המאמצים לספק לנו כלים טובים ונצרכים במינימום זמן ובמקסימום כשרות!!!
-
@rz אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
@חיים-דוד אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדשמצטרפת לשאלה
לפעמים כל 3 האופציות לא חזרו...
השאלה עם יש דרך 'לרענן' תוצאות וכל זמן שלא לפחות לא לסמן את זה פיתוח ש'הושלם'... -
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדש