@aiib אין עליך, איזה מהירות תגובה.
עכשיו אני רואה, תודה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי שימחי
-
RE: אכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן
לעניות דעתי, אם יתחיל להיות סינון גם על שחקנים וכדומה, יתבלבל אצל רבים ההרגש הפשוט שאין תמונות של נשים. כי כשיהיה קונצנזוס שאין בכלל תמונות לא עדינות, מי שכן יחליט לפרסם יכניס גם נשים בתחום. ומשם הדרך קצרה לפריצת הגדר הנפלאה הזאת בציבור.
-
משתמש חדש
שלום לכולם. אני ממש מהיום כאן. ראיתי שהגיע גם @0504115313, אז ברוכים הבאים.
רציתי לשאול האם הפורום נועד גם להתייעצות שאינה קשורה ישירות לנטפרי והשימוש בו? ואם לא, אשמח לדעת היכן כן קיים דבר כזה בחסימת נטפרי. יום טוב לכולם
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שימחי
-
משתמש חדש
שלום לכולם. אני ממש מהיום כאן. ראיתי שהגיע גם @0504115313, אז ברוכים הבאים.
רציתי לשאול האם הפורום נועד גם להתייעצות שאינה קשורה ישירות לנטפרי והשימוש בו? ואם לא, אשמח לדעת היכן כן קיים דבר כזה בחסימת נטפרי. יום טוב לכולם -
@aiib אכן כן. אני גם צידדתי מסיבות נוספות שלא להגזים עם הסינון. בסוף יתחילו לסנן גם תמונות של ספרים לא מספיק חינוכיים, ותמונות של חכי"ם מכנסת המינים... אין לדבר סוף. מסננים פריצות, ותו לא.
-
@aiib אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
@שימחי מי? הגויה באוקראינה?
@aiib לא רק הן. יש רבים, רבים מידי שבקיאים.
ובאמת, לא מדובר שכל אחד ששיחק פעם כניצב בסרט של גרובייס יפסל לפרסום, רק אושיות מפורסמות... וזה אפילו אתה אולי מכיר.... -
@aiib אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
@האברך מי יידע לומר מי הוא תמונה של שחקן ומי היא תמונה נצרכת?
יש הרבה שידעו לומר....
-
לעניות דעתי, אם יתחיל להיות סינון גם על שחקנים וכדומה, יתבלבל אצל רבים ההרגש הפשוט שאין תמונות של נשים. כי כשיהיה קונצנזוס שאין בכלל תמונות לא עדינות, מי שכן יחליט לפרסם יכניס גם נשים בתחום. ומשם הדרך קצרה לפריצת הגדר הנפלאה הזאת בציבור.