לכאורה הפיתוח של זה לא אמור להיות כל כך מסובך, להבנתי, אבל הוא יתרום המון...
לדוגמא, אני מחפשת חומר חדש על חברה מסויימת, ולוחצת 'חדשות' בתוצאות החיפוש. הייתי רוצה שהחדשות על אותה חברה שמופיעות באתרים שפתוחים בנטפרי, יופיעו [אתרים שעוד לא נבדקו יהיה סימן שאלה].
קצת מוזר לי שזה עוד לא נעשה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רחלי1
-
למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?
-
RE: למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?
@shraga אמר בלמה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?:
@רחלי1 בד"כ בלשונית חדשות בגוגל מופיעים אתרי החדשות הישראליים הכלליים שכמובן חסומים בנטפרי - כך שזה לא שימושי מאוד...
אבל מסכים שהיה יותר נחמד אם גם לשונית זו וכן לשונית סרטונים תהיה פתוחה במגבלות החיפוש הרגילות של נטפרי.
בכל מקרה, אם אתם רוצים לחפש האם יש תוצאה עדכנית על מינוח מסוים, יש אפשרות בחיפוש ב"כלים" להגדיר שיופיעו תוצאות רק מה24 שעות/שבוע/חודש האחרון - מה שלכאורה יועיל לכם.אני מחפשת בעיקר חדשות כלכליות, וברוב הפעמים האתרים שעוסקים בזה כן פתוחים בנטפרי, אם הם אתרים ישראלים ואם אמריקנים.
נניח אני מחפשת מידע עדכני על חברת טסלה וחדשות עליה, יהיה מאוד נח אם יהיה האופציה של חדשות גוגל, כאשר בתוצאות יוצגו כל האתרים שכן פתוחים בנטפרי.
בכל אופן תודה. -
RE: canva אם אפשר לפתוח להצבעה
@magicode אני גם מאד אשמח אם יתאפשר להוריד קבצים בפורמט של תמונה, אחרי סינון אוטומטי
-
יש קישור לקנות נטסטיק לנטפרי מחו"ל?
פעם ראיתי כאן קישור לנטסיק טוב שעובד עם נטפרי, ואני לא מוצאת
תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רחלי1
-
RE: canva אם אפשר לפתוח להצבעה
@magicode אני גם מאד אשמח אם יתאפשר להוריד קבצים בפורמט של תמונה, אחרי סינון אוטומטי
-
תרגום גוגל לא עובד
תרגום גוגל לא עובד לי.
מופיע לי כל הזמן: שגיאת תרגום.
זה קשור לסינון? -
RE: איפה אני יכולה לקנות נט סטיק בירושלים?
@יוסי-תקשורת אמר באיפה אני יכולה לקנות נט סטיק בירושלים?:
באתר יוסי תקשורת תוכלי למצוא מגוון נטסטיקם דור 4 החל מ 199 עם אחריות 12 חודש ויש גם אופציה למשלוח חינם עד הבית.
אגב היה אצלנו מבצע שבוע שעבר מי שקונה נסטיק ZTE מקבל 6 חודשים סים במתנה .
אם תשלחי לי מייל היום shop@yossi-tikshoret.co.il אני יבקש אישור חריג לתת את ההטבה גם לכם
אפשר טלפון? אני מפרסמת בשביל חברה שאין לה מייל. היא גם רוצה לשלם יותר ולקבל משהו הכי טוב ומהיר שיש. על מה תמליץ?
-
איפה אני יכולה לקנות נט סטיק בירושלים?
עד עכשיו היה לי של דור 3, והבנתי בתמיכה שלכן זה כל כך איטי [לפתוח מייל לוקח לו עשר דקות!],
איפה אפשר לקנות משהו טוב בירושלים? -
יש קישור לקנות נטסטיק לנטפרי מחו"ל?
פעם ראיתי כאן קישור לנטסיק טוב שעובד עם נטפרי, ואני לא מוצאת
תודה -
RE: למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?
@shraga אמר בלמה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?:
@רחלי1 בד"כ בלשונית חדשות בגוגל מופיעים אתרי החדשות הישראליים הכלליים שכמובן חסומים בנטפרי - כך שזה לא שימושי מאוד...
אבל מסכים שהיה יותר נחמד אם גם לשונית זו וכן לשונית סרטונים תהיה פתוחה במגבלות החיפוש הרגילות של נטפרי.
בכל מקרה, אם אתם רוצים לחפש האם יש תוצאה עדכנית על מינוח מסוים, יש אפשרות בחיפוש ב"כלים" להגדיר שיופיעו תוצאות רק מה24 שעות/שבוע/חודש האחרון - מה שלכאורה יועיל לכם.אני מחפשת בעיקר חדשות כלכליות, וברוב הפעמים האתרים שעוסקים בזה כן פתוחים בנטפרי, אם הם אתרים ישראלים ואם אמריקנים.
נניח אני מחפשת מידע עדכני על חברת טסלה וחדשות עליה, יהיה מאוד נח אם יהיה האופציה של חדשות גוגל, כאשר בתוצאות יוצגו כל האתרים שכן פתוחים בנטפרי.
בכל אופן תודה. -
RE: תמיכה באנדרואיד
@נץ אמר בתמיכה באנדרואיד:
ים של אנשים מחכים לרגע שיהיה נטפרי בתמיכה מלאה לאנדרואיד עם אפשרות לאפליקציות מחנות גוגל
אני לא יודעת. הבנתי מנציג של נטפרי בעבר שלא יהיה להם קו טלפון לאנדרואיד, ולרוב האנשים שמשתמשים באנדרואיד יש צורך בסמס או וואטסאפ.
זו הסיבה שבבית יש לי נטפרי, אבל לצרכי העבודה שלי באין ברירה יש לי סינון אחר -
למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?
לכאורה הפיתוח של זה לא אמור להיות כל כך מסובך, להבנתי, אבל הוא יתרום המון...
לדוגמא, אני מחפשת חומר חדש על חברה מסויימת, ולוחצת 'חדשות' בתוצאות החיפוש. הייתי רוצה שהחדשות על אותה חברה שמופיעות באתרים שפתוחים בנטפרי, יופיעו [אתרים שעוד לא נבדקו יהיה סימן שאלה].
קצת מוזר לי שזה עוד לא נעשה -
בעיה בנטסטיק e8372h-608
הוא עבד חלק עד לא מזמן, מהר יחסית
בשבוע האחרון האיטיות מרקיעה שחקים. לפתוח מייל יכול לקחת לו חמש דקות!
חיפשתי קצת ברשת אם יש איזה עדכון תוכנה או משהו שיכול לעזור, ולא מצאתי!
אשמח לעזרתכם -
RE: טלפון כשר במחיר הוגן
@Itshe אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@רחלי1 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
המציאות היא שוועדת הרבנים לענינים לעניני מתוקשרת, גובה עמלה של 50 שקל על כל יחידה, כל טלפון, עבור הכשרות שלהם.
לכם אם טלפון עולה שם 50 וכאן 150, כאשר מתוכם 50 הולכים לוועדת הרבנים, המוכר עושה עליך 50 שקל רווח, שזה כלום, אחרי כל ההוצאות שיש לובעלי עובד בזה, ואני יודעת איך זה מתנהל
מאוד מעניין מה שאת אומרת.
בכל מקרה ייתכן שבעלך עובד בזה, אבל אין לו שמץ של מושג על העבודה שלו...
ועדת הרבנים גובה עמלת כשרות בין 2₪ ל 10₪ לכל מכשיר...אז אולי הוא עובד עלי:)
ככה הוא אמר לי