@by6199 גם בכשרות כל הבדצים יש להם אותם קריטריונים, רק השאלה כמה מקפידים עליהם.
בתור אחד שביקש לפתוח ונענה בשלילה רבתית, והגם שילדי התאכזבו מאד, שמחתי שבנטפרי לא מתרגשים ממני. שהרי בשביל זה התחברתי לסינון ולא סמכתי על עצמי
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי עברי אנוכי
-
RE: אתרים שיתנו קצת שמחת חג הפתוחים בנטפרי.
-
RE: בעיה בכניסה לבנק הפועלים
הבעיה נגרמת עקב שינוי מדניות של האתר, בהתייחסות לשימוש רב או ביחד, על אותה כתובת IP .
ומכיוון שספקי נטפרי ,רוצים לחסוך עלויות, הם נותנים אותה כתובת IP לקבוצה גדולה של אנשים. מה שגורם לאתר לחסום את הגישה.
למשל אני מצליח להיכנס בשעות הבוקר המוקדמות, כי זה זמן שאין גלישה כמעט, ולכן לא נחסם לי. יותר מאוחר, כבר חסום.
כך שהבעיה תמשיך, עד שאחד משני הדברים יקרו, שינוי המדיניות של האתר, או שינוי צורת העבודה של הספקים שלנו. ומכיוון שאין לספקים רצון לטפל בבעיה, אלא זורקים אותה על הלקוחות. נצטרך להמשיך לסבול כי אנחנו שבויים בידם -
RE: מעבר מ019 לאראל, אפשר יותר קצר?
@חיים-כהן אמר במעבר מ019 לאראל, אפשר יותר קצר?:
אני עם תשתית וספק ב019. הבנתי שבשביל לעבור לאראל צריך להחזיר את התשתית לבזק, ורק אח"כ לעבור לאראל... השאלה אם יש משהו שיכול לחסוך את הטרטור הזה...
ממש לא! אני עברתי מ019 ישר לRL
-
אולי מנהלי נטפרי ירימו את הכפפה
אני מחובר ל019 על נתב של פרטנר כדי שיהיה לי הקו טלפון של פרטנר .
כשהתחברתי נאמר לי ב019 שאין בעיה וכך באמת קרה בחודש הראשון. אך מלפני שבוע יש בעיה אם הטלפון ובבדיקה בעשיתי שהחלפתי את היוזר ליוזר של פרטנר הכל עבד כרגיל וכשהחזרתי ליוזר של 019 הטלפון נדם מה שמראה שיש בעיה אצל 019 שמונע מפרטנר להתחבר ,
אבל לא נראה שיש משהוא ב019 שמעוניין לבדוק זאת
וכאן בקשתי שטוחה האם אין יכולת מצד נטפרי לדרוש מהם לטפל בזאת כדי שלקוחות נטפרי לא יסבלו -
RE: מבזקים באתר כל רגע
החסימה היא ללא יכולת לבקש פתיחה
אך מוזר שזה חסום הרי את כל המבזקים ניתן לראות למעלה וזה לא חסום
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי עברי אנוכי
-
RE: חסימת של הראוטר לרשת של נטפרי בלבד
@כושיר בראוטר ,עם יש לך חיבור לנטפרי. היוזר שלך מחובר רק דרך נטפרי .וכדי להתחבר לרשת אחרת אתה צריך להחליף את היוזר. אפשר בדרך פשוטה למנוע שינוי, ע"י שלא תשמור את סיסמת הכניסה לרואטר, דרך המחשב, בסיסמאות. כך שמי שלא יודע את הסיסמה, לא יהיה לו גישה לתוכנת הראוטר. והוא לא יוכל לשנות את היוזר.
-
@מפתח לא יודע מאיפה לקחת שהם פועלים. כלקוח שלהם הם מתנערים מכל וכל בטיפול בבעיה
-
הבעיה נגרמת עקב שינוי מדניות של האתר, בהתייחסות לשימוש רב או ביחד, על אותה כתובת IP .
ומכיוון שספקי נטפרי ,רוצים לחסוך עלויות, הם נותנים אותה כתובת IP לקבוצה גדולה של אנשים. מה שגורם לאתר לחסום את הגישה.
למשל אני מצליח להיכנס בשעות הבוקר המוקדמות, כי זה זמן שאין גלישה כמעט, ולכן לא נחסם לי. יותר מאוחר, כבר חסום.
כך שהבעיה תמשיך, עד שאחד משני הדברים יקרו, שינוי המדיניות של האתר, או שינוי צורת העבודה של הספקים שלנו. ומכיוון שאין לספקים רצון לטפל בבעיה, אלא זורקים אותה על הלקוחות. נצטרך להמשיך לסבול כי אנחנו שבויים בידם -
זה נוסח הפניה ששלחתי לנטפי
אני לא מצליח להיכנס במשך היום לאתר, בשעות הבוקר המוקדמות הצלחתי. וכנראה הבעיה היא עקב כך שנטפרי נותנת IP להרבה ביחד, ובשעות הבוקר שאין כמעט גלישה, אבטחת האתר לא חוסמת את זה.
אם אכן זו הבעיה . נטפרי לא יכולה להסתתר, "מאחורי הבעיה לא אצלנו" . כי שיטת העבודה של נטפרי בחלוקת הIP לא מקובלת ברשת ולכך החלצו חושים לטפל בבעיה -
RE: סיבה מיוחדת שאי אפשר להוריד שום דבר מהאחסון האישי בדרייב?
נכון משתיים ומעלה כן מוריד
-
RE: סיבה מיוחדת שאי אפשר להוריד שום דבר מהאחסון האישי בדרייב?
בעיות כאלו נפתרים במערכת הפניות, ולא בפורום
גם אצלי יש את הבעיה, ושלחתי פניה. תשלחו גם אתם כך יתברר להם שזה בעיה כללית ולא פרטית של משתמש