שלום,
איך יכול להיות שסינון המפוקח ע"י ועידת הרבנים לביצור חומות הדת, מאפשר שמיעת רדיו קול חי בבתים של בני תורה אשר עד היום לא היה רדיו בביתם. (האם גדולי ישראל לא אסרו כניסה לאתרי חדשות חרדיים)?
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי בלון
-
רדיו קול חי
-
מזג אויר
למה באתר של השירות המטאורולוגי כל פעם שרוצים לראות את המכ"ם גשם-כל פעם מחדש התמונה נשלחת לבדיקה?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי בלון
-
האם יש Bluestack 4 + Netfree עדכני לסוף 2019?
האם יש כבר Bluestack 4 + Netfree עדכני לסוף 2019?
תודה רבה! -
RE: תקלה בהתקנת בלוסטקס
היה מותקן לי גירסה 3, אבל המחשב קרס, ועכשיו בהתקנה המחודשת של גירסה 3 זה מופיע. השאלה אם התקנת גירסה 4 לא תמחוק את החומר ששמור בגירסה 3 במחשב?
תודה רבה!!! -
תקלה בהתקנת בלוסטקס
שלום,
התקנתי במחשב בלוסטקס 3 אבל בשלב הקישור לחשבון הג'ימייל הוא מבקש אימות... וכותב הקלד את הטקסט שאתה רואה כאן, אבל הוא לא מציג שום טקסט, כך לא ניתן להתקדם לשלב הבא. מה עושים?
תודה רבה!! -
רדיו קול חי
שלום,
איך יכול להיות שסינון המפוקח ע"י ועידת הרבנים לביצור חומות הדת, מאפשר שמיעת רדיו קול חי בבתים של בני תורה אשר עד היום לא היה רדיו בביתם. (האם גדולי ישראל לא אסרו כניסה לאתרי חדשות חרדיים)? -
RE: התחברות בין gmail ואאוטלוק
@clickone
תודה רבה.
עבדתי לפי מה שכתוב שם וזה עדיין לא עובד. האם ידוע לכם מי עוד יכול לעזור?
בתודה מראש. -
RE: התחברות בין gmail ואאוטלוק
@frize37
תודה רבה, האם התכוונת ל"התר אפליקציות פחות מאובטחות"? כי הפעלתי את זה וזה לא עזר
בתודה מאש. -
התחברות בין gmail ואאוטלוק
שלום,
אני משתמש חדש, לפני שעברתי לנט פרי הייתי בחברה אחרת, עם סיומת מייל להם. כשהתנתקתי מהם ניתקו לי את המייל. והייתי צריך לעבור לעבוד עם gmail. כל השנים עבדתי עם אאוטלוק ואני לא מסתדר עכשיו עם gmail.
אני מנסה לחבר בין אאוטלוק לgmail וזה לא הולך בשום פנים ואופן. עשיתי לפי ההדרכה של gmail וזה כל הזמן נכשל. ההסבר שכתוב לי הוא: “השרת שלך אינו תומך בסוג הצפנת החיבור שציינת. נסה לשנות את שיטת ההצפנה. פנה למנהל שרת הדואר או לספק שירותי האינטרנט שלך לקבלת סיוע נוסף”. ניסיתי לשנות שוב ושוב ושום דבר לא זז. ניסיתי לקבל עזרה ואף אחד לא יודע לעזור לי, וזה ממש משגע אותי לעבוד עם gmail
מה עושים? -
מזג אויר
למה באתר של השירות המטאורולוגי כל פעם שרוצים לראות את המכ"ם גשם-כל פעם מחדש התמונה נשלחת לבדיקה?