גם לי נפל למשך כחצי שעה ללא יכולת גלישה עד לפני כעשרים דקות. ספק 019
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רוכב בערבות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רוכב בערבות
-
RE: Apple pay בנטפרי
@chv סליחה על הדיליי…
אני אנסה, רק שבנוגע להקלטת תעבורה קצת קשה לדוג את הבעיה בדרך הזו כשמדובר באייפד, כיוון שההקלטה קולטת המון תהליכים שקורים ברקע שלא קשורים לדבר שמחפשים וכל כך קשה עד בלתי אפשרי למצוא בדיוק את השורה שקשורה לבעיה -לפחות לי מנסיון…
בכל אופן אני ינסה, אם אתה מבין בזה ואוכל לשלוח לך את ההקלטה איכשהו אני אודה לך מאוד…
בכל אופן תודה רבה על כל המידע -
@chv או לדוגמא בהגדרת apple cash card מופיעה לי ההודעה הזו שאני בטוח כמעט במאה אחוז שזו אותה הודעה שקיבלתי בפעם הראשונה
-
@chv כרגע לא הצלחתי להגיע לאותה הודעת שגיאה (זה קרה לי אחרי העדכון לiPadOS 15 כשקיבלתי בהתראות הצעה להכניס אשראי ומשם הגעתי לזה) אבל עכשיו לדוגמא כשאני מנסה להגיע לזה דרך ההגדרות>הוספת כרטיס נפתח לי החלון הזה (בתמונה) אבל שום דבר לא קורה בו.
-
Apple pay בנטפרי
ברשותי אייפד, עם הפרופיל (-תעודת אבטחה) של נטפרי. כשניסיתי להגדיר כרטיס אשראי בapple pay קיבלתי הודעת שגיאה.
על פניו זה קשור לנטפרי, האם למישהו יש מידע בעניין? @chv אודה מאוד אם תגיב גם כן -
RE: אייפד עם סינון נטפרי | תקלות חדשות
@מאןדהו רק עכשיו ראיתי...
בדקתי עכשיו את ההקלטה והאמת שזה מקליט כל מיני תהליכים אחרים שלא קשורים לאפליקציה גם אם כל שאר האפליקציות סגורות אז אני לא יודע עד כמה אפשרי להיעזר בהקלטה במערכת של אפל -
@מאןדהו אם אני זוכר נכון וויז כן עבד לי פעם וכן לפי מה שראיתי בפורום זה היה נשמע שזה עובד, אבל אצלי בוודאות זה לא עובד.
-
@מאןדהו וויז לא עבד לי, הסרתי את ההתקנה בגלל זה כי זה לא שימושי.
לגבי האפליקציה messages -הצאט של אפל הם טענו שבהקלטה זה נראה בסדר למרות שאני בטוח שזה בגלל הסינון, אולי ההקלטה לא היתה טובה אבל אני לא חושב שהיתה בעיה בהקלטה, קיצער לא עזרו כ״כ... -
האם יש מישהו מוסמך מטעם נטפרי ו\או שיש לו נסיון וידע בנושא שיסכים לרדת איתי לשורש העניין? (פשוט במערכת הפניות לא הצלחתי לקבל מענה מספק)
-
@or זה לא כל כך עוזר זה רק התראות בדפדפן... ומה עם שאר האפליקציות..?