אם המחשב לא יישן הוא עלול להתעייף:)
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי המומחה
-
RE: אינטרנט קווי- עזרה בסיסית
אני כן הייתי מציע לעשות קו נייח, המהירויות של הסלולר משתנות בהתאם לעומס על הרשת וכן יש נפילות בכל החברות, אם חשוב לך האמינות והרצף לך על קו נייח בהירות הורדה של מאה מגה וזה יעבוד לך פיקס בעזר''ה, המחירים גם יצאו לך זולים יותר בהשוואה לקניית נטסטיק יקר וכן אתה כלל לא מוגבל בנפח הגלישה.
אגב מניסיון הייתי מציע להשתמש עם RL על פני 019. -
RE: למשתמשי 019 עקבו אחר החשבונית
אני קיבלתי חשבונית עם שני חיובים אחד עבור 5 ימים והשני עבור 24 ימים, חישבתי ומצאתי שהחיוב השני על 24 הימים הם לפי מחיר 68.5 . ז''א שבערך ב6 לפברואר עידכנו למחיר המבצע מבלי שבכלל דיברתי איתם, ייתכן שעידכנו לכלם ולכן חשוב לבדוק
-
@אורי-אטדגי ז''א שגם אצלך זה עודכן ורקעבור 5 ימים הראשונים של החודש שילמת מחיר גבוה
-
RE: Aniwhere & pbk
@magicode שלום מג'יק!
ניסיתי להתקין את תוכנת האניוואר במחשב אך אני מקבל שגיאה שזה לא מתאים למערכת ההפעלה, אני בוינדוס 8.1 32 ביט, מה יכול להיות הסיבה?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי המומחה
-
RE: אינטרנט קווי- עזרה בסיסית
אני כן הייתי מציע לעשות קו נייח, המהירויות של הסלולר משתנות בהתאם לעומס על הרשת וכן יש נפילות בכל החברות, אם חשוב לך האמינות והרצף לך על קו נייח בהירות הורדה של מאה מגה וזה יעבוד לך פיקס בעזר''ה, המחירים גם יצאו לך זולים יותר בהשוואה לקניית נטסטיק יקר וכן אתה כלל לא מוגבל בנפח הגלישה.
אגב מניסיון הייתי מציע להשתמש עם RL על פני 019. -
RE: המלצה מנסיון ומידע מקצועי
@משוש 019 זה חברה לא הכי... מבחינה טכנולוגית.
לדוגמא מהירות העלאה שנקבע בבזק לקווים רגילים הוא 3 מ''ב וב019 זה מוגבל ל 2 מ''ב שזה משמעותי מאד. -
RE: Aniwhere & pbk
@magicode שלום מג'יק!
ניסיתי להתקין את תוכנת האניוואר במחשב אך אני מקבל שגיאה שזה לא מתאים למערכת ההפעלה, אני בוינדוס 8.1 32 ביט, מה יכול להיות הסיבה? -
RE: שוב נפילה ב019?
גם לי היה תקלה באותה שעה והתקשרתי לנטפרי והם העלו מישהו מ019 שבדק ובדק ולבסוף הוחלט שהבעיההוא ב 019, עד שבסוף זה חזר
-
@אורי-אטדגי ז''א שגם אצלך זה עודכן ורקעבור 5 ימים הראשונים של החודש שילמת מחיר גבוה
-
אני קיבלתי חשבונית עם שני חיובים אחד עבור 5 ימים והשני עבור 24 ימים, חישבתי ומצאתי שהחיוב השני על 24 הימים הם לפי מחיר 68.5 . ז''א שבערך ב6 לפברואר עידכנו למחיר המבצע מבלי שבכלל דיברתי איתם, ייתכן שעידכנו לכלם ולכן חשוב לבדוק