אפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם
-
הייתי מאד רוצה להתקין את התוכנה וויפרי על המחשב אבל הבעיה היא שכמעט מידי חודש אני נאלץ להסיר אותו כך שזה יכול להסתכם בלמעלה מ1000 שקל תרומה בשנה לנטפרי האם יש אופציה לעשות תוכנה מקבילה שיהיה אפשר להסיר אותה בחינם אפשר לקרוא לו שם אחר ושיהיה ברור שיש הבדל בין התוכנות ובשילי זה מעלה גדולה אפשר שאפשר להסיר אבל לא לכל פעולה קטנה אני מסיר לפני הסרה חושבים פעמיים אם זה נצרך
-
@rnc למה צריך להסיר?
אולי זה בעיה שאפשר לפתור? -
@rnc המעלה של וויפרי שלא ניתן להסיר בקלות ורק ע"י תרומה של 100 ש"ח, ואם ניתן להסיר אותו ללא תשלום אין כבר היעילות של התוכנה
-
@rnc
לא ידעתי שהתשלום הוא בתור תרומה, זה אומר שאתה יכול לשלם מכספי מעשרות, לא? (אולי פתרתי לך את הבעיה ) -
@hagai-w לכאורה זה שאלה הלכתית האם ניתן מכספי מעשרות, ולא משנה איך נטפרי מגדירים את זה.
-
@מאןדהו אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
@hagai-w לכאורה זה שאלה הלכתית האם ניתן מכספי מעשרות.
רוב הסיכויים שאם תשאלו רב הוא יגיד לכם 50% מעשרות...
-
@מאןדהו אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
@hagai-w לכאורה זה שאלה הלכתית האם ניתן מכספי מעשרות, ולא משנה איך נטפרי מגדירים את זה.
אני חושב שההגדרה של נטפרי זה בדיוק כמו כל הגמ"חים שאומרים תתרום לנו (אפי' מכספי מעשרות) ותקבל הלוואה.
זה נתפס בתור תשלום, אבל באמת זאת תרומה, ותרומה זה ברור שאפשר לתת מכספי מעשרות (לכאו' אפילו אם אתה יוצא מורווח באיזושהי צורה, כמו שתביא כספי מעשרות לישיבה שאתה לומד בה, כאשר הכסף עוזר לך או חוזר אליך בצורה עקיפה)
-
@hagai-w אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
אני חושב שההגדרה של נטפרי זה בדיוק כמו כל הגמ"חים שאומרים תתרום לנו (אפי' מכספי מעשרות) ותקבל הלוואה.
הם לא אומרים תתרום לנו ותקבל הלוואה, הם אומרים תתרום לנו ואולי (בלי התחייבות) הבן שלך יקבל הלוואה.
אחרת זה היה ריבית מוקדמת. -
@rnc אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
הייתי מאד רוצה להתקין את התוכנה וויפרי על המחשב אבל הבעיה היא שכמעט מידי חודש אני נאלץ להסיר אותו כך שזה יכול להסתכם בלמעלה מ1000 שקל תרומה בשנה לנטפרי האם יש אופציה לעשות תוכנה מקבילה שיהיה אפשר להסיר אותה בחינם אפשר לקרוא לו שם אחר ושיהיה ברור שיש הבדל בין התוכנות ובשילי זה מעלה גדולה אפשר שאפשר להסיר אבל לא לכל פעולה קטנה אני מסיר לפני הסרה חושבים פעמיים אם זה נצרך
אתה יכול להשתמש במה ש @Men770 הביא כאן
זה אמנם ללינוקס אבל עובד גם לווינדוס
-
@liy אולי הגיע הזמן שנטפרי יפתחו תוכנה כמו שאר הסינונים שאפשר לחבר מכל הרשתות והסינון בפועל זה של נטפרי
-
@יחזקאל-גלנדאור נטפרי יש להם כזאת תוכנה
ובכוונה היא לא מופצתאני בעד להגביל את המהירות ב VPN ל 10 מגה.
ככה שמי שלא מוצדק שצריך את זה לא ישתמש בזה.אני בעד להגביל את המהירות ב VPN ל 10 מגה.
ככה שמי שלא מוצדק שצריך את זה לא ישתמש בזה.בן אדם שילם, מה ההגיון להגביל אותו?
אם יש חשש שמדובר בתוכן לא ראוי - צריך למצוא דרך לשפר את הסינון.יש לנטפרי אינטרס רוחני שה VPN יעבוד פחות טוב מחיבור רגיל. כדי שאנשים לא יתחברו לאינטרנט פרוץ ואז יעשו VPN.
לגבי הבעיה שהבן אדם שילם, זה לא בעיה כי אנחנו לא מתחייבים על מהירות ב VPN ואפשר להגיד שזה מוגבל עד 10 מגה.
-
תודה על כל התגובות לא היה לי זמן במהלך היום להגיב
אם לא הסברתי את עצמי כראוי אז כך יש אתר שנצרך לי מידי פעם שאין אפשרות לפותחו בנטפרי ולשם כך מידי פעם אני נצרך להתחבר לרשת אחרת גם חסומה כמובן אבל לא נטפרי ואין לי אפשרות להתקין את וויפרי כיון שגם אם זה תרומה אבל בכל אופן אני לא יתקין את זה כדי לתרום 1000 שקל ויותר לנטפרי לכן אני מבקש אם יש אפשרות לתוכנה מקבילה (מי שיכול להשתמש בתכונה הרגילה אשריו ואשרי חלקו והלואי שבמהרה יהיה חלקי עימהם) שתחסום את האפשרות לגלישה דרך רשת שאין שם נטפרי רק שיהיה אפשרות להסיר אותה באופן עצמאי ואם נטפרי יסכימו שזה יהיה רק דרכם אבל בלי תשלום זה יהיה עוד יותר טוב ובשבילי זה מחייב אפ' שאני יכול להסיר אותה אבל אני לא יסיר אותה כל יום ויש לי ראיה לזה שיש אתרים שפתוחים בנטפרי והחלטתי באופן עצמאי לחסום אותם בהגדרות אישיות ולמרות שבקלות אני יכול להסיר את זה ולפתוח אני לא עושה את זה עד כאן -
וויפרי זה על כל מחשב בפני עצמו או על כל החיבור בכללי?
-
@לולוש אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
וויפרי זה על כל מחשב בפני עצמו או על כל החיבור בכללי?
על המחשב
-
האמת שגם אני אשמח לכזו תוכנה, משום שלעיתים יש לי מחשב רק לתקופה מסויימת (של העבודה, נניח).
כמובן שלא יהיה יותר מידי פשוט להסרה (כמו בהגדרות סינון), אבל גם לא מסובך מידי.
נניח שיהיה אפשר להסיר רק דרך נטפרי עצמם, וכמובן שאדם נורמטיבי לא יחייג כל יום ע"מ להסיר ואח"כ להחזיר (מקווה...). -
@rnc
אם ניתן להסיר את התוכנה כל אימת שרוצים להתחבר לרשת פרוצה, אז מה ההבדל אם יש תוכנה או אין תוכנה ? -
@ליכט אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
@rnc
אם ניתן להסיר את התוכנה כל אימת שרוצים להתחבר לרשת פרוצה, אז מה ההבדל אם יש תוכנה או אין תוכנה ?@לולוש אמר באפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם:
כמובן שלא יהיה יותר מידי פשוט להסרה (כמו בהגדרות סינון), אבל גם לא מסובך מידי.
נניח שיהיה אפשר להסיר רק דרך נטפרי עצמם, וכמובן שאדם נורמטיבי לא יחייג כל יום ע"מ להסיר ואח"כ להחזיר (מקווה...). -
@rnc
אם ניתן להסיר את התוכנה כל אימת שרוצים להתחבר לרשת פרוצה, אז מה ההבדל אם יש תוכנה או אין תוכנה ?כמו שכתבתי בשבילי מנסיון אישי זה מועיל
-
@rnc
כדי להבין.
יש לך נסיון אישי עם תוכנה שניתן להסירה מתי שרוצים ? -
@rnc
כדי להבין.
יש לך נסיון אישי עם תוכנה שניתן להסירה מתי שרוצים ?לא
התכוונתי למה שכתבתי אתמול בלילה שחסמתי אתרים באיזור האישי של נטפרי וזה היה גדר בשבילי למרות שברגע אחד יכלתי לפתוח את זה