וואי פרי ללא אפשרות הסרה
-
-
@מנתק אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
@aknvtchtk אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
@תודרוס אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
התקנתי על המחשב שלי וואי פרי מתוך מחשבה שזה חוסם את המחשב טוטלית מכל אפשרות גלישה ברשתות זרות -אך מאד מהר גליתי שב100 ש"ח בלבד אני יכול להסיר את זה
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרהיש לי איזה פתרון בהתקנת תוכנה שסורקת כל כמה שניות ובודקת שאם נטפרי קיים במחשב מה טוב ואם לאו הוא לא יתן להשאיר את המחשב פעיל
גם את זה אפשר לעקוף
אל תהיה בטוח ואכמ"ל
בא תאמין לי שפרצתי מספיק תוכנות (וויפרי וידאוף ועוד) וגם ישנה אפשרות להתקין מחדש..... (מקווה שהובנתי עם השלוש נקודות)
-
@shraga אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
אל תהיה בטוח ואכמ"ל
תהיה בטוח ואכמ"ל
זה תוכנה שלי ולך תדע מה עשיתי שם ואת דרכי הפריצה גם אני מכיר
-
אל תהיה בטוח ואכמ"ל
תהיה בטוח ואכמ"ל
אם אעבוד על זה אדע כמעט ןדאי לפרוץ
חוץ מהרעיון של התקנה מחדש שהבאתי -
אל תהיה בטוח ואכמ"ל
תהיה בטוח ואכמ"ל
אם אעבוד על זה אדע כמעט ןדאי לפרוץ
חוץ מהרעיון של התקנה מחדש שהבאתיהתקנה מחדש חוסמים ע"י קוד על הביוס (נכון גם את זה אפשר לעקוף אבל א"כ אל"ס)
-
נכון גם את זה אפשר לעקוף אבל א"כ אל"ס)הנה אתה אמרת אין לדבר סוף
-
@מנתק תן לי להאמין שאת התוכנה שיצרת אתה לא מפיץ להתקנה לכולם אלא רק אתה מתקין נכון?
אם לא כך אשמח בכל אופן לקבל (לא בשביל הקטע של לפרוץ אלא כי אני מאמין שזה יהיה לי שימושי אני חוסם הרבה מחשבים) -
נכון גם את זה אפשר לעקוף אבל א"כ אל"ס)הנה אתה אמרת אין לדבר סוף
הצדיק הנ"ל לא חיפש פתרון מוגן ירי אלא את לחסום את האפשרות הפשוטה להרים טל' "ולגמור" אחת ולתמיד עם הסינון "המגביל" הזה תמורת מאה ש"ח. אז כל הדיבורים על עקיפות מסובכות ומי שישקיע הרבה זמן בסוף יעלה ע"ז וכו' לא רלוונטים ועוד שמי שיודע לעשות את זה כבר עוקף בדרכים הרבה יותר קלות
-
@מנתק תן לי להאמין שאת התוכנה שיצרת אתה לא מפיץ להתקנה לכולם אלא רק אתה מתקין נכון?
אם לא כך אשמח בכל אופן לקבל (לא בשביל הקטע של לפרוץ אלא כי אני מאמין שזה יהיה לי שימושי אני חוסם הרבה מחשבים)דבר איתי באישי (מייל בלע"ז)
-
אם לא כך אשמח בכל אופן לקבל (לא בשביל הקטע של לפרוץ אלא כי אני מאמין שזה יהיה לי שימושי אני חוסם הרבה מחשבים)דבר איתי באישי (מייל בלע"ז)
שלחתי
-
תקנה טאבלת במקום מחשב, הוייפרי לא ניתן להסרה כלל
-
התקנתי על המחשב שלי וואי פרי מתוך מחשבה שזה חוסם את המחשב טוטלית מכל אפשרות גלישה ברשתות זרות -אך מאד מהר גליתי שב100 ש"ח בלבד אני יכול להסיר את זה
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרהאולי שתהיה אפשרות לבחור בעת התקנת הוויפרי את סכום התרומה לנטפרי עבור ההסרה.
בטוחני שגם מי ש'מדגדג' לו באצבעות לבקש הסרה מנטפרי תמורת 100 ש"ח, אם הוא הגדיר מראש שהעלות תהיה 1000 ש"ח- היצר יפחת.ואשרי כל המתמודדים אשר חוסמים את עצמם כדי לעשות נחת רוח לקב"ה. סחור סחור אמרינן לנזירא- לפעמים לא מספיק 'סחור' אחד.
-
האם זה בכלל מצוי שמישהו מסיר את הוייפרי?
ויש לי רעיון טוב, אולי בעת התקנת התכנה צריך להגדיר כתובת מייל שלשם תשלח הודעה לפני ניתוק הוייפרי.
כך שהמנתק ידע שהוריו/אשתו/חבר. ירימו גבה וישאלוהו: מה חדש?? -
@חיים-כהן @אחד-תם @yzahn
זו לא עיצה שלי אלא של דוד המלך: "נשבעתי ואקיימה לשמור משפטי צדקך" (תהלים פרק קיט פסוק קו) , ומאוד יתכן שהיא לא מתאימה לכל אחד, אבל עדיין היא מתאימה ומועילה מאוד להרבה אחרים.ועיין בנדרים דף ח עמוד א:
מנין שנשבעין לקיים את המצוה? שנאמר: נשבעתי ואקיימה לשמור משפטי צדקך. והלא מושבע ועומד מהר סיני הוא! אלא הא קמ"ל, דשרי ליה לאיניש לזרוזי נפשיה.
וכך נפסק למעשה בשולחן ערוך, יורה דעה הלכות נדרים סימן רג סעיף ו:
האומר: אשנה פרק זה, וירא שמא יתרשל בדבר, שרי ליה למנדר לזרוזי נפשיה. וכן אם ירא שיתקפו יצרו ויעבור על איזו מצוה ממצות לא תעשה, או יתרשל מקיום מצות עשה, מצוה לישבע ולנדור כדי לזרז עצמו.
-
@יוסף-ג אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
ויש לי רעיון טוב, אולי בעת התקנת התכנה צריך להגדיר כתובת מייל שלשם תשלח הודעה לפני ניתוק הוייפרי.
כך שהמנתק ידע שהוריו/אשתו/חבר. ירימו גבה וישאלוהו: מה חדש??קיים כבר שנים.
-
שלום לכולם
אוקי -אז לא הייתי על המחשב ביומיים האחרונים ולא ראיתי כל מה שנכתב בעקבות הפוסט התמים שהעלתי.אני מודה לכל המגיבים והמיעצים אבל לבינתיים לא קיבלתי תשובה על ששאלתי - שאלתי שאלה טכנית האם מישהו יודע אפשרות להתקנה של וואי פרי ללא אפשרות הסרה ולבינתיים [כמעט] לא קיבלתי תשובה.
ולכל אלה ששאלו - אני לא מבין גדול וגם לא בור קטן בענייני מחשבים ותוכנות - אם תהיה לי חסימה אני לא יפרוץ אותה כי אני פשוט לא יודע איך אבל אם בטלפון אחד ו100 שקלים אני יכול לעשות את זה אז ביום אחד שיהיה לי נסיון זה בהחלט יכול לקרות.@magicode אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
צריך להפנים שהיצר הוא לא בעיה שצריך לחסל.
היצר הוא הזדמנות.
כל נסיונות לחסל את היצר לא יצליחו. הוא ישאר עד שהתפקיד יגמר.
צריך ללמוד להתמודד מולו. ולחיות איתו.
וכל זה מתחיל מלקיחת אחריות אישית.
קודם כל להבין שהקב"ה נתן לי תפקיד להתמודד.
והדבר שהכי מקשה על התמודדות זה להאשים אחרים בכישלון.
להאשים את הדור הפרוץ את הרחוב את המכשירים ואת האינטרנט.
ברור שצריך להתרחק מהנסיון כמה שאפשר. אבל צריך להפנים שזה אחריות אישית.
וזה עבודה ועבודה קשה מכאן ועד מאה ועשרים.
ולכן גם אם המציאות מקשה להתמודד ואפשר בקלי קלות של מאה שקל להסיר את הוויפרי זה עדיין לא אמור להפוך אף אחד לאחד שלא יכול להתמודד.מסכים עם כל מילה שכתבת.
לא התכוונתי להאשים.
אתם בנט פרי עושים את המקסימום מבחינתכם ואני בהחלט מבין שאלו האפשריות שעומדות לפניכם
אבל אני באופן אישי לא מחפש נסיונות מעבר למה שכבר יש לי ולכן שאלתי אם באופן ספציפי יש אפשרות להתקנה ללא אפשרות הסרה ואם תוכל לעזור לי בעניין אשמח@מנתק אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרהיש לי איזה פתרון בהתקנת תוכנה שסורקת כל כמה שניות ובודקת שאם נטפרי קיים במחשב מה טוב ואם לאו הוא לא יתן להשאיר את המחשב פעיל
תודה רבה
לבינתיים אתה היחיד שנתת עצה מעשית על מה ששאלתי
אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במייל A73804387@GMAIL.COM -
כתבת.
לא התכוונתי להאשים.
אתם בנט פרי עושים את המקסימום מבחינתכם ואני בהחלט מבין שאלו האפשריות שעומדות לפניכם
אבל אני באופן אישי לא מחפש נסיונות מעבר למה שכבר יש לי ולכן שאלתי אם באופן ספציפי יש אפשרות להתקנה ללא אפשרות הסרה ואם תוכל לעזור לי בעניין אשמחרק שתדע שאם אתה לא משתמש בVPN אז לא מספיק להסיר את הוויפרי אלא צריך גם להחליף ספק וזה עוד צעד שצריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט לא מסונן.
אא"כ יש לך גישה לוויפי פתוח, וזה באמת בעיה.
אבל אם 100 ש"ח לא עוזר לך, אז בעת נסיון גם 500 לא יעזרו לך. כי אתה תוכל לשלם לטכנאי 200 ש"ח שיסיר לך את הווויפרי.
בקיצור, התשלום לנטפרי לא בא לסלק את הסולם מהעליה (קידושין פא.), אלא רק להקשות מעט על הטיפוס עליו.
אין הדבר תלוי אלא בך. בהצלחה. -
לבינתיים אתה היחיד שנתת עצה מעשית על מה ששאלתי
היו למעלה עוד שני עצות רציניות (מסתמא קראת אותם אבל אדגיש אותם שוב)
@שלום-על-ישראל אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
@תודרוס תוכל להיצטרף לאחת הקהילות שההגדרות בהן היא שהסרה של וויפרי דורשת אישור מהקהילה וכך יהיה לך עוד מחסום רציני מאוד שלא נגמר בטלפון אחד ומאה שקל.
@יוסף-ג אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
האם זה בכלל מצוי שמישהו מסיר את הוייפרי?
כך שהמנתק ידע שהוריו/אשתו/חבר. ירימו גבה וישאלוהו: מה חדש?? -
@magicode
מה שכתבת על מלחמת היצר ודאי נכון.אחד הדרכים העקריים להילחם עם היצר זה להרחיק את הניסון. וזה מעיקרי הטעמים שיש בכלל תוכנת וייפרי וזה הטעם שיש קנס / תרומה של 100 ש"ח ע"מ להסירו.
הכוונה שפותח האשכול היא ששיעור מאה ש"ח איננה שווה לכל נפש ויש כאלו שלצרכי מלחמתם (שלהם או של משפחתם) מרגישים צורך עם הרחקה יותר ממאה ש"ח.
והצדק אתם, הרי כל ענין של מאה ש"ח זה ע"מ להרחיק את האדם מלהסיר את התוכנה ללא סיבה מוצדקת, והרי לא כל אחד מסתכל במאה ש"ח באותו מידה.
הרעינות שהעלו כאן שיהיה אפשרות לבחור בסכום יותר גבוה בשעת התקנה זה מצוין או כל רעיון אחר.
-
@אורי
יש כאלו שמרגישים שכדי להלחם עם היצר שלהם כל הנשים ברחוב צריכות לעבור מפאה למטפחת.
ועל זה בדיוק כתבתי.
שמי שתולה את הכשלון של הנסיון שלו באחרים, גם אם הטענות שלו על האחרים צודקות לחלוטין. הוא פשוט לא לוקח אחריות. נקודה.
כרגע אין אפשרות אחרת ממאה שקל. זה המציאות.
מי שתולה את הכישלון בזה הוא פשוט בורח מאחריות.