איזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי
-
@חיים-כהן זה לא נכון מנסיון
-
@י-ב אני מכיר את הבן אדם היטב
הוא לא קל דעת, הוא פשוט תמים ולא קולט עם מה הוא מתעסק -
@תודרוס איזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי זה כמו לשאול כמה עולה זוג מכנסיים ליתום תלוי בהרבה דברים
- האם מדובר בקו נייח או נייד
א. אם נייד צריך לבדוק למי יש קליטה טובה באזור שלו
ב. איזה סים/מודם הוא משתמש
ג. גודל חבילה - אם נייח
א. מהירות תשתית מהירות ספק
ב. סוג ראוטר - איכות המחשב
- איכות הכבל שמתחבר לראוטר
כך שעל פי רוב מאשימים ת'ספק ולמעשה יש הרבה גורמים שלא בשליטתו וגם אחרי שמחליפים ספק נשארים במקרה הטוב עם אותו בעיה.
-
@תודרוס אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
אני נמצא כעת בקשר עם יהודי על מנת לשכנע אותו להתקין סינון נטפרי [לעת עתה יש לו איטרנט פרוץ].
מה שקשה לו זה מכיוון שהוא שמע שישנם ספקים שיש בהם תקלות.
האם מישהו יודע איזה ספק עובד הכי טוב בנט פרי ללא תקלות
בתודה מראשקשה לדעת
אבל מניסינו לפני כמה ימים לקחתי ספק מ019 דרך @frize37 והאינטרנט עף!
אולי תתייעץ איתו. עובד עם כולם -
@נטפרייער
הנחתי שהשאלה היא רק למי אין נפילות פתאומיות תכופות, ואיפה השירות לקוחות סביר. -
@תודרוס
איפה הוא גר ? באיזה עיר? -
-
@נטפרייער אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@תודרוס איזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי זה כמו לשאול כמה עולה זוג מכנסיים ליתום תלוי בהרבה דברים
נייח
-
@hagai-w אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@תודרוס
היו לי יותר תקלות לפני נטפרי, בכל מקרה הייתי בRL והם ממש מצוינים.
עכשיו אני ביוסי תקשורת ואני מאוד מרוצה.בשניהם השירות לקוחות הכי טוב שיכול להיות.
@תודרוס
יצא לי פעמיים להתנתק מ-RL, בפעם הראשונה זה נעשה באמצעות המייל וניתקו אחרי כמה שעות (פניתי דרך ה-"צור קשר" באתר)בפעם השניה התקשרתי וניתקו אותי תוך דקה.
כנ"ל אני יכול לומר, השירות לקוחות באר אל היה מצוין.
-
@מאןדהו אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
כנ"ל אני יכול לומר, השירות לקוחות באר אל היה מצוין.
התנגדות!
-
@לולוש אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@תודרוס RL מעולים, אבל אין עם מי לדבר, כלומר, אין תקלות, אבל אם יש (נדיר), לך תשיג אותם...
לא מדויק.
יש לי איזה טלפון שלהם, שהם עונים בו תוך דקה גם בשעות מאוחרות יחסית (19:30).
כמה פעמים חייגתי אליהם (להגדרת ראוטר חדש וכד') וענו לי בתוך רגעים ספורים. -
-
@יושב-אוהלים אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@לולוש אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@תודרוס RL מעולים, אבל אין עם מי לדבר, כלומר, אין תקלות, אבל אם יש (נדיר), לך תשיג אותם...
לא מדויק.
יש לי איזה טלפון שלהם, שהם עונים בו תוך דקה גם בשעות מאוחרות יחסית (19:30).
כמה פעמים חייגתי אליהם (להגדרת ראוטר חדש וכד') וענו לי בתוך רגעים ספורים.מה המס'?
-
פוסט זה נמחק! -
@לולוש מאוד מוזר מה שנרשם פה. אשמח א. לברר זאת וב. יש את הניידים האישיים שלנו שאנחנו משתדלים לענות בהם וגם במוקד ובמיילים עונים בהחלט מהר.
0722132999
0526991723
0507777200
S@isp.net.ilמייל שלי yishai@isp.net.il
-
@בן-של-מלך ישי לילה טוב,
יש לכם זכות ראשונים כשהייתם החלוצים לפני כולם לספק באופן מסודר שירותי אינטרנט מסונן ע"י נטפרי. אני אישית הייתי אחד מהלקוחות הראשונים שלכם גם בVPN. ואף המלצתי עליכם לרבים, במיוחד במקרים מסובכים.
אם תשפרו את השירות שלכם לא רק יזכרו לכם את זה לטובה, אלא גם בפועל יישארו אצלכם וימליצו עליכם.
המצב כיום שבטלפון מאוד קשה להשיג אתכם, לפחות פעם הייתם זמינים פה בפורום והגבתם, לאחרונה גם זה לא קורה.
אני הייתי מאוד שמח לחזור אליכם, מקווה שתחזרו לרמת השירות שנתתם בהתחלה. בהצלחה. -
@יוליוס אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
@בן-של-מלך ישי לילה טוב,
יש לכם זכות ראשונים כשהייתם החלוצים לפני כולם לספק באופן מסודר שירותי אינטרנט מסונן ע"י נטפרי. אני אישית הייתי אחד מהלקוחות הראשונים שלכם גם בVPN. ואף המלצתי עליכם לרבים, במיוחד במקרים מסובכים.
אם תשפרו את השירות שלכם לא רק יזכרו לכם את זה לטובה, אלא גם בפועל יישארו אצלכם וימליצו עליכם.
המצב כיום שבטלפון מאוד קשה להשיג אתכם, לפחות פעם הייתם זמינים פה בפורום והגבתם, לאחרונה גם זה לא קורה.
אני הייתי מאוד שמח לחזור אליכם, מקווה שתחזרו לרמת השירות שנתתם בהתחלה. בהצלחה.@בן-של-מלך
ברוך הבא לפורום...:
אני הייתי אצלכם גם מהתחלה.
דווקא אצלי השירות שלכם היה ממש מצוין. ומקצועי.
אבל עברתי לאחרונה בגלל המהירות
וגם בגלל שהיו בחצי שנה האחרונה 2 ניתוקים להרבה זמן. דבר שמאד הזיק לי. -
אני ב-RL
פניתי לקבל שירות והמענה הוא של 'מוקד הודעות'
חזרו אלי רק אחרי 27 שעות!
כששאלתי את הנציגה היא אמרה לי שהם משתדלים לחזור תוך 24 שעות...
זה נשמע לכם סביר? -
@33men אמר באיזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי:
אני ב-RL
חזרו אלי רק אחרי 27 שעות!תגיד תודה...
אני נתקעתי 4 ימים בלי אינטרנט ניסיתי להשיג את "IB תקשורת" במשך כמה ימים, מתוך עשרות שיחות (של זמן המתנה 10 דקות!) ענו רק ל-3 (ללא פתרון הולם, גם כשענו והתחייבו לחזור לא חזרו), הגיוני? לא, חוקי? גם לא, יש חוק 6 דקות!
אין מה לעשות שירות הלקוחות בהרבה מהחברות מזעזע, כדאי לעבור לחברה עם סוכן שנגיש לך (יש לך את המספר שלו וגר קרוב אליך). -
@יוסי-מחשבים אבל בחברות ה'רגילות' סלקום, פרטנר פלאפון, וכן ספקי האינטרנט בזק בנלאומי, אינטרנט רימון. לא נתקלתי בשירות כזה.