נטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו
-
@יעקב-ישראל אני מבינה שזה נראה מוזר, לא יודעת עוד להסביר למה זה יצא ככה.
אצלי כאמור הבעיה קיימת כבר מלפני שנה, איך זה שאצל אחרים רק מלפני חודשיים? אותי זה מפתיע.
אבל כמו שלפני שנה אף אחד לא התריע כך מלפני חודשיים.
אבל מה שבטוח שכשהקושי מוכח כקושי אז כולם על הרגליים. -
-
@אחיטוב אמר (/post/114412):
יש כאן אווירה מאוד לא נעימה שנראה שיש מגמה להוציא אותנו- המאיירים בשרשור הזה, אגרסיביים, אימפולסיביים, חסרי הכרת הטוב וסתם מפונקים.
ואולי אני טועה, אך כך החושים החדים שלי מאותתים לי, לפי תגובות מאוד מסויימות כאן המצביעות על חוסר כבוד שלנו כלפי נטפרי.
לדעתי שיח כזה מאוד רדוד ולא על זה כיוונתי להיות חלק כשבחרתי להיות בנטפרי.לא מבינה את הראש הקטן כשאנחנו באים בבקשה פשוטה לכבד את בקשתנו ולהתייחס אליה.
ההתנפלות קורת בגלל התקלות שוב ושוב בתגובות המערכת באדישות רבתית ולכן התסכול של כולנו.אין כאן מטרה לפגוע באף אחד, וחבל יהיה שבגלל חוסר רצינות ויחס מזלזל שצף כאן-
הרבה אנשים יצטרכו לעבור סינון.
אנחנו לא רוצים את זה, בשום אופן! שזה יהיה ברור.זה לא נקרא דחיה:
@magicode אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
אני מקווה שאני ימצא זמן לזה. אולי תשימו פה מספר פניה כדי שאני יכול לבדוק את זה במחשב שלכם בשליטה מרחוק.נפגעתי בשביל נטפרי
-
@almog אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
קשה לי להאמין שמפאת חוסר זמן, לקוחות לא יקבלו שירות. צריך פיתוח תוכנה? בבקשה. רק לא לתת הרגשה שעושים לי טובה, כאילו ביקשתי לפנים משורת הדין. לא ביקשתי את זה מהשכן, בחרתי בנטפרי כי זו העבודה שלכם. כשלקוח מבקש ממני איור, אני לא דוחה אותו מפאת חוסר זמן...
הבנתם מה הכוונה.התמיכה של נטפרי השקיעו הרבה זמן ולא הצליחו. ביקשו פה התייחסו שלי ישירות. יש מצב שאני יצלח לעשות משהו ויש מצב שלא.
אם יש לי כישרון הוא מוגבל בזמן ואני צריך לנצל אותו לדברים כמה שיותר מועילים ומטבע הדברים דברים אחרים יזנחו. לכן אני צריך לדעת שזה אכן דבר מועיל. ושיהיה לי קל יותר לבדוק את זה.
ולכן ביקשתי מספר פניה. -
@magicode האם ראיתם בתגובה שלי את המספר פנייה?
-
@יוסלה-קמצן-קדוש
צר לי שנפגעת. אני חושש שזה אך ורק כתוצאה מהמלחמה שאתה מנסה ליצור כאן. הדיון יכול להישאר ענייני אם לא ינסו מהצד להפוך אותו לזירת קרב.
הבקשה שלנו רלוונטית מאוד, וגם התשובה שקיבלנו עליה. -
הבקשה שלנו רלוונטית מאוד, וגם התשובה שקיבלנו עליה.
הבקשה היא בהחלט רלוונטית.
אך בכל זאת, כמי שנמצא כאן בפורום מיום הקמתו, ומכיר קצת את הלך הרוח כאן בפורום.
הייתי מכיר תודה, אם אחד מכם היה מעתיק לכאן את ההודעה מהפורום / קבוצת צ'אט וכדו' למאיירים, שבה הפנו כעת את כולכם לכתוב בפורום נטפרי.
אני ממש סקרן לדעת מה כתבו שם. האם כתבו לבקש / להציע, או להתנפל וכו' (כלומר לנסות לאלץ) ?נ.ב.
- אני כותב על דעת עצמי ולא מייצג את נטפרי כמובן.
- אני לא מתכוון לפגוע, ולא רוצה לפתוח כאן זירת קרב.
השאלה שלי היא ענינית, מי שמוכן לשתף אותנו עם המידע בצורה ענינית אשמח שיכתוב כאן, מי שלא, עדיף שלא יגיב כלל, תודה.
-
@almog
הבקשה בהחלטת רלוונטית
אבל הניסוח לא מקדם אותך בכלל, וחבל. -
@אחיטוב אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
@magicode האם ראיתם בתגובה שלי את המספר פנייה?
ראיתי עכשיו. ניסתי לחייג אליכם ולא היה מענה.
-
אפשר לנסות עכשיו.
ראיתי עכשיו באמת שיחה שלא נענתה. -
אני צריך דחוף שיפתחו את האתר.
זה חשוב לי מאוד.
תודה על השירות. -
@magicode אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
קשה לי להאמין שמפאת חוסר זמן, לקוחות לא יקבלו שירות. צריך פיתוח תוכנה? בבקשה. רק לא לתת הרגשה שעושים לי טובה, כאילו ביקשתי לפנים משורת הדין. לא ביקשתי את זה מהשכן, בחרתי בנטפרי כי זו העבודה שלכם. כשלקוח מבקש ממני איור, אני לא דוחה אותו מפאת חוסר זמן...
הבנתם מה הכוונה.התמיכה של נטפרי השקיעו הרבה זמן ולא הצליחו. ביקשו פה התייחסו שלי ישירות. יש מצב שאני יצלח לעשות משהו ויש מצב שלא.
אם יש לי כישרון הוא מוגבל בזמן ואני צריך לנצל אותו לדברים כמה שיותר מועילים ומטבע הדברים דברים אחרים יזנחו. לכן אני צריך לדעת שזה אכן דבר מועיל. ושיהיה לי קל יותר לבדוק את זה.
ולכן ביקשתי מספר פניה.תודה רבה על המענה והענייניות.
אגב, זה המקום לומר שאני מאד מעריך את נטפרי, ואני לא יודע מה הייתי עושה בלעדכם.
כל הכבוד לכם, ושה' ייתן לכם הרבה כוחות להמשיך לסייע לציבור !משהו שלא הצלחתי להבין ,
זה לא שאנחנו דורשים משהו חדש,
עד עכשיו המטריאלס היו פתוחים, לא באופן גורף, ובאמת דברים בעיתיים לא ירדו אף פעם.
מה קרה שפתאום זה נחסם ? לא התחדש דבר באתר שם.
כתבתי את זה כבר קודם ולא קיבלתי מענה, אז אשמח להבין . -
@ליכט אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
הייתי מכיר תודה, אם אחד מכם היה מעתיק לכאן את ההודעה מהפורום / קבוצת צ'אט וכדו' למאיירים, שבה הפנו כעת את כולכם לכתוב בפורום נטפרי.
אתה לא צריך לחפש הרבה
https://www.prog.co.il/threads/את-ה-בנטפרי-בוא-לעזרת-חבר-הצביעו-באתר-של-נטפרי.732931/ -
@יחיאל-בלאיש אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
עד עכשיו המטריאלס היו פתוחים, לא באופן גורף, ובאמת דברים בעיתיים לא ירדו אף פעם.
מה קרה שפתאום זה נחסם ? לא התחדש דבר באתר שם.ברוכים הבאים
אתה יכול לחפש ברחבי הפורם ולמצוא עוד הרבה מקרים שהיו דברים שהיו פתוחים במשך תקופה
ואז נחסמו ללא כל התערה מוקדמת, פשוט כי מצאו שם משהו בעייתי
עד היום זה כנראה היה בדברים שלא נוגעים למאיירים אז לא שמת לב.
לכן זה נראה קצת מגוחך ההיסטריה שאחזה כאן כמה מהמגיבים שחושבים שהם הבעלי מקצוע הראשונים שנפגעו מחסימות של תכנים שקשים לסינון בנטפרי.
הוותיקים כאן יודעים שנטפרי עושים את כל המאמצים למצוא פתרונות אבל הם לא מלאכים
ואם משהו לא ניתן לסינון הוא לא נפתח, ויש כאלו שעזבו באמת את נטפרי בגלל זה. -
@nigun אני מבינה שאתה המנהל של נט פרי?
אשמח אם תעדכן האם זה בפיתוח
??? -
@nigun
לא הבנתי למה התכוונת מקודם כשאמרת "זה לא יקדם אותך". אני מבין שהוותק בפורום או לחילופין המוניטין כאן מאוד מרשימים אותך.לא באנו לעשות רושם שבמקרה נתקהלו כאן מניין ציירים. המטרה שלנו שקופה, לפנות ביחד, כדי שהפניה תעשה הד. אם זה נראה בעיניך מגוחך ומשעשע, אל תחכה למקרים כאלה פעם בשנה כאן בפורום, לך לאתר עצומה ותבדר את עצמך לנוכח ההיסטריה של הקהל שם.
-
@רבקה-א
אני לא מנהל של נטפרי
פשוט כותב דברים פשוטים
שלמנהלים שעסוקים בלעבוד בשבילכם אין הזמן להיכנס כאן לקטנות ולענות בפרטיות לכל אחד
אז התנדבתי להסביר את הדברים הפשוטים האלו.
סליחה אם זה הפריע למישהו.אם אתה רוצים תשובות רק מהצוות של נטפרי המקום הוא במערכת הפניות...
-
@almog
נו באמת???
אתה רוצה להפוך את השרשור הזה לזירת התגוששות או לשרשור שיסביר למנהלי נטפרי למה צריך לפתוח את החסימה?
כשאני כותב ש"זה לא יקדם אותך" הכוונה שלא יקדם את הנושא של השרשור (דהיינו לפתוח את החסימה)
סליחה על הניסוח הלא ברור -
@nigun
לא, זה לא הניסוח. זה הגישה. -
@nigun אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
אתה לא צריך לחפש הרבה
https://www.prog.co.il/threads/את-ה-בנטפרי-בוא-לעזרת-חבר-הצביעו-באתר-של-נטפרי.732931/נראה שם שבאמת לא התכוונו להתקיף.
אבל מוזר מנין לה לפותחת הנושא, שהצבעות על פוסט בפורום מקדמות פיתוחים ?
היא כנראה התבלבלה עם ההצבעות כאן: https://netfree.link/app/#/tools/feature-request