שירות VIP
-
@אלמוני_צר אמר בשירות VIP:
@a0533057932
חבילה של 1000 ג"ב לא קיימת באף ספקית של נטפרילעומת זאת, בשאר החבילות, הפער הוא לא גדול!
חבילת 500 ג"ב - 95/100 ש"ח בספקית תומכת נטפרי לעומת 79.9 ש"ח בפלאפון
חבילת 100 ג"ב - 50/65 ש"ח בספקית נטפרי לעומת 49.9 ש"ח בפלאפון
וכן הלאה והלאהלא חושב שהפער כזה גדול
לא?!
חבילות 200 גיגה ב019 32 ש"ח ובהוט מובייל 30 ש"ח
ככה שזה הרבה יותר מהמצג העלוב שניסית לעשות -
תמיד יש מקום לשיפור בכל תחום. אבל שיפור מצריך עבודה ועבודה בדרך כלל באה על חשבון דברים אחרים. ויוצרת תקלות חדשות ודברים חדשים שצריך לתחזק.
פה באשכול הזה זה באמת סטיה לדון על זה, אם אתם חושבים שהשיפור הוא נדרש. אני לא חושב כי אצלי זה ממש טס ובכלל לא מפריע לי. אבל אם אתם חושבים אתם יכולים להציע את זה במקום המתאים לזה בפרום. -
פוסט זה נמחק! -
בחיפוש גוגל נבדק תוכן הדף של לינק שמוביל.
בשביל מה? למה לא רק לבדוק האם כתובת הדף פתוחה או לא בהגדרות של נטפרי, ועל התוכן שגוגל מציג מתוך האתר להעביר את הרובוט? מה רלוונטי שאר התוכן שבדף, שגם ככה לא מוצג למשתמש עד שינסה להיכנס לדף - ואז הדף יעבור סריקה כרגיל?
עריכה:
כעת אני רואה ש @shraga כבר כתב את זה בצורה מצויינת...
@shraga אמר בשירות VIP:לא צריך בדיקה של תוכן הדף עצמו כפי שמתבצע כיום, אלא רק של הURL האם הוא פתוח למשתמש הספציפי וכפי הבדיקה שמתבצעת במערכת נטפרי בכל נסיון גישה של משתמש X לURL כלשהו. וכך לכאורה זה גם יהיה בדיקה מהירה הרבה יותר ולא תלויה במהירות התגובה של האתר (אלא של השרת של נטפרי...).
פה באשכול הזה זה באמת סטיה לדון על זה, אם אתם חושבים שהשיפור הוא נדרש. אני לא חושב כי אצלי זה ממש טס ובכלל לא מפריע לי. אבל אם אתם חושבים אתם יכולים להציע את זה במקום המתאים לזה בפרום.
מה הכוונה? מה יותר מתאים מ"דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי"?
אם כוונתך שבנושא חדש, אז פיצול של הדיון לשני מקומות לדעתי די יהרוס אותו, כי כל פעם יהיה צריך לצטט ידנית תגובות שהיו כאן, וכו', אם אפשר שבעלי ההרשאה פשוט יעשו "פיצול" לאשכול הזה בכלי הנושא, תודה. -
@צדיק-תמים
התחלתי כאן נושא חדש
https://forum.netfree.link/topic/9700/שיפור-הביצועים-של-נטפריאפשר לצטט מכאן בשעת הצורך.
-
במחילה @איש-קטן, נראה לי שלא קראת את שכתבתי לאורך מסלול האשכול
אתמצת בשבילך:
יש הבדל - והבדל גדול - בין סים רגיל שמיועד לשימוש במובייל, לבין סים שמיועד לגלישה בלבד - סים דאטה.
אני דיברתי על סים לדאטה בלבד!ב-019 לא ידוע לי על סים לדאטה בלבד, ובהוט מובייל, לפי מה שראיתי באתר שלהם, המחירים לסימים לגלישה בלבד כפי שכתבתי, אתה יכול לראות דוגמא כאן לסים דאטה עם 15 ג"ב ב-59 ש"ח.
אז תבדוק טיפה בפעם הבאה לפני שאתה לוחץ על הגז, טוב?!
-
@אלמוני_צר לא ברור מה זה המחיר הזה, כשאפשר לקנות באתר שלהם עצמם לדוגמה ב45 ש"ח סים של 200 GB + שיחות וסמסים + ללא הגבלה באפליקציות מסוימות... https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/default.aspx
בגדול הרעיון של סים דאטה זה או שזה חבילה ממש קטנה במחיר זול, או חבילה יותר גדולה שתקפה ליותר זמן מהרגיל (חודש), בקישור ששלחת לא כתוב שזה תקף ליותר זמן, ולא ברור מה המחיר המופרז...@אלמוני_צר אמר בשירות VIP:
יש הבדל - והבדל גדול - בין סים רגיל שמיועד לשימוש במובייל, לבין סים שמיועד לגלישה בלבד - סים דאטה.
מה זה "שימוש במובייל"? אולי אפיית עוגות? חשבתי שזה גלישה... או שאולי כוונתך שכיון שבסים הרגיל יש גם שיחות ולא רק אינטרנט זה אמור להיות יותר זול?!
-
@צדיק-תמים כן, כתבתי את זה למעלה:
נראה לי שהסברת היטב את טענת הספקיות: הממוצע הכללי בהשתמשות בסים הוא נמוך בגלל מבוגרים, מכונות סליקה וכדומה שמשתמשים מעט, אז למרות שישנם רבים שמשתמשים רבות (לצערנו) לצפיה או משחק, בסוף זה מתקזז עם האחרים ושווה לחברות התקשורת לגבות על חבילות של 150 ג"ב גם סכומים של 20-25 ש"ח.
מה שאין כן משתמשי נטפרי שמשתמשים אך ורק לגלישה, אין את הממוצע הנמוך הזה.
בנוסף, בדקתי כמה עולה סים לדאטה בלבד ללא סינון, המחירים לא כל כך רחוקים! חבילת גלישה של 50 ג"ב בחברת פלאפון לדאטה בלבד, עולה 39.9, והגיוני בעיני הפער הקטן שנשאר, לתשלום על תמיכה ממוקדת ומגזרית. בסוף, בל נשכח, אנחנו (עדיין) לא שוק מספיק גדול כדי שיהיה זול מספיק להשקיע עלינו צוות תמיכה ושירות. ועדיין - הפערים לא גדולים!חברות התקשורת מייעדות את הסימים הרגילים למובייל (כן... פלאפון, לא עוגות) בלבד! ומתנים זאת במפורש בהסכם המשתמש. הנה דוגמא:
ושוב, ההיגיון די מובן, כפי שכבר כתבתי.ורגע לפני שהבא בתור מתקיף ב-200 קמ"ש: תבדקו את הדברים. ואם אפשר בבקשה דיון בוגר, כולה הצגתי צד שני וחומר למחשבה.
-
@צדיק-תמים אמר בשירות VIP:
@אלמוני_צר לא ברור מה זה המחיר הזה, כשאפשר לקנות באתר שלהם עצמם לדוגמה ב45 ש"ח סים של 200 GB + שיחות וסמסים + ללא הגבלה באפליקציות מסוימות... https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/default.aspx
בגדול הרעיון של סים דאטה זה או שזה חבילה ממש קטנה במחיר זול, או חבילה יותר גדולה שתקפה ליותר זמן מהרגיל (חודש), בקישור ששלחת לא כתוב שזה תקף ליותר זמן, ולא ברור מה המחיר המופרז...@אלמוני_צר אמר בשירות VIP:
מה זה "שימוש במובייל"? אולי אפיית עוגות? חשבתי שזה גלישה... או שאולי כוונתך שכיון שבסים הרגיל יש גם שיחות ולא רק אינטרנט זה אמור להיות יותר זול?!
על פי תנאי השימוש אסור לחבר סים רגיל לנטסטיק
זה פשוט וברור
השאלה היא מול חבילות הDATA
ודור 5 -
@אלמוני_צר הסכם המשתמש לא רלוונטי לעניין, התנאי הזה קיים גם לגבי סים עם נטפרי...
דוגמה: https://019mobile.co.il/wp-content/uploads/2021/11/נטפרי-s.pdf
וזה יפה מאוד להביא את התנאי הזה לגבי סים רגיל, ולהתעלם מזה שזה חל גם על ה"סים דאטה" שהבאת...
בתנאים הכלליים של הוט מובייל, חלק שני – שירותי mobile H, סעיף 4ה...
לא מופיע כל החרגה מהכלל הזה בסים דאטה שהבאת... -
@צדיק-תמים אמר בשירות VIP:
@אלמוני_צר הסכם המשתמש לא רלוונטי לעניין, התנאי הזה קיים גם לגבי סים עם נטפרי...
דוגמה: https://019mobile.co.il/wp-content/uploads/2021/11/נטפרי-s.pdf
וזה יפה מאוד להביא את התנאי הזה לגבי סים רגיל, ולהתעלם מזה שזה חל גם על ה"סים דאטה" שהבאת...
בתנאים הכלליים של הוט מובייל, חלק שני – שירותי mobile H, סעיף 4ה...
לא מופיע כל החרגה מהכלל הזה בסים דאטה שהבאת...019
זה מה שקיבלת אחרי חתימה על ההסכם?הוט מובייל
האם מה שצרפת זה התנאים לסים DATA?
עריכה - בהוט מובייל ציטטת בההסכם הרגיל ולא מההסכם לגבי סים דאטה
https://www.hotmobile.co.il/Documents/תכניות/PdfFiles/Data-Only-5GB.pdf -
@a0533057932 אמר בשירות VIP:
זה מה שקיבלת אחרי חתימה על ההסכם?
אין לי סים אצלם, זה מהאתר שלהם
למה שזה ישתנה אחרי החתימה? -
@צדיק-תמים ברור שההסכם מול 019 הוא בסך הכל העתבק מהחוזה הרגיל (שיחות והצעה לסינון תכנים של החברה) פחות או יותר.
לגבי הוט מובייל, זה שלא הגבילו את זה בהסכם לגבי סים דאטה, נראה כמו לאקונה שנובעת מכך שהשימוש הכמעט יחיד להסכם הוא לסימים לגלישה במובייל. ( @a0533057932 , טענת @צדיק-תמים היא שמופיע ב"שירותים" שכולל גם שירותי דאטה)אבל בתכל'ס, זו סטיה מעיקר הטענה: אצל החברות יש הבדל וחלוקה ברורה בין סים לשימוש נפוץ ו"סביר" כהגדרתם, לשימוש לגלישה בלבד. ומכאן נובע ההבדל במחיר, תתייחס לזה.
-
אצלי מופיע במסמך שקיבלתי כשהצטרפתי
מאידך ישנה התיחסות למקרה של ניצול כל חבילת הגלישה
בחבילות רגילות גם קיים נוהל לחריגה מהחבילה? -
@אלמוני_צר אמר בשירות VIP:
@צדיק-תמים ברור שההסכם מול 019 הוא בסך הכל העתבק מהחוזה הרגיל (שיחות והצעה לסינון תכנים של החברה) פחות או יותר.
הנקודה היא שאתה טוען שזה מתומחר לפי סים נתונים - שמשמש למחשב, ובתנאי השימוש של סים נטפרי מופיע בפירוש שאסור להשתמש בזה למחשב...
-
אצלי מופיע במסמך שקיבלתי כשהצטרפתי
מאידך ישנה התיחסות למקרה של ניצול כל חבילת הגלישה
בחבילות רגילות גם קיים נוהל לחריגה מהחבילה?@zeevgros כל לקוחות 019 עוברים על כללי התוכנית?
אין התר מפורש מצד 019 לחבר לראוטר את הסים של נטפרי? -
@zeevgros כל לקוחות 019 עוברים על כללי התוכנית?
אין התר מפורש מצד 019 לחבר לראוטר את הסים של נטפרי? -
אני קניתי סים רגיל ב019
קיבלתי חבילה של 200 גיגה ב32 ש"ח
ועשיתי חיבור ויפיאן לנטפרי
ויש לי סינון טוב במחיר רגיל ולא מופקע
ואני לא מבין למה נטפרי לא עושים את ויפיאן לחיבור המומלץ לכולם
כמובן בשילוב וייפרי -
@איש-פשוט-מאוד אמר בשירות VIP:
אני קניתי סים רגיל ב019
קיבלתי חבילה של 200 גיגה ב32 ש"ח
ועשיתי חיבור ויפיאן לנטפרי
ויש לי סינון טוב במחיר רגיל ולא מופקע
כמובן בשילוב וייפריאתה גוזל את נטפרי.
נטפרי לא מסכימים להשתמש בשירות ה VPN לצורך חיסכון כספי. רק במצבים שאין ברירה אחרת וזה הסינון היחידי שאפשר לעשות. -
@איש-פשוט-מאוד אמר בשירות VIP:
כמובן בשילוב וייפריכבר הוסבר בעבר
וייפרי זה לא הגנה מושלמת
וזה מסוכן לתת את זה כברירת מחדל לציבור.
ואם הרבה יעשו VPN אז החברות לא יראו צורך לתת שירות למשתמשי נטפרי.