לינקדאין
-
כמתחילה בהייטק נתקלתי בצורך הגדול בלינקדאין לצורך חיפוש עבודה. וגם אחרי שמצאתי עבודה, מצופה ממני לתחזק חשבון לינקדאין פעיל...
-
יש התקדמות?!
אני מכיר מתכנתת ששוקלת מאד לעשות צעד גדול ולעבור לנטפרי אבל מאד חוששת בגלל החוסר בLinkedinיש סיכוי שזה ייפתר? לפחות פתיחה חלקית?!
-
לבנתיים אין שום התקדמות.
-
-
מאמר באידיש, שהופיע ב'הבדלה בליצן' לפני חודש.
וידוי על שימוש ב'לינקדאין', עם טענה נכונה לכאורה: 'הרי הסינון מתיר'.
Havdulah Blitzen.pdf -
@קרש לא קראתי את הוידוי עד הסוף
אני חושב שהבנתי את הכיווןאבל נטפרי אמורים להתעסק רק עם המותר והאסור
ולא אמורים לשמש תחליף רובוטי
להגנה מיצר הרע וכל פמליה דיליהאם תרצה
אתה יכול לכתוב אלפי וידויים
על יציאה מיותרת לרחוב, שממנה הכל התחיל
על הודעת אימייל אחת, שהיתה הפתח לגיהנום
על כניסה לפורום כשר (אולי כאן...) שמשם התפתחה הרעהוכן בלי סוף על זה הדרך.
אז מה? תשים גדרות
שאנשים לא יוכלו לצאת לרחוב?גם חז"ל אומרים הרואה סוטה בקלקולה יזיר עצמו מן היין
הרי שראו ביין כגורם אפשרי לחטא
ולבטח בפינקסם של ב"ד של מעלה יש אלפי וידויים
על חטאים וזוועות שהתחילו מכוס משקהואעפ"כ לא הפילו חז"ל את האחריות והאשמה על היין
ופסלו אותו מלבוא בקהלומחוייבים לשתות יין בקידוש ובהבדלה
בברכת אירוסין ונישואין
בשבע ברכות, ופעמיים בכל יום בברכת המזון
ואפילו עני שבישראל לא יפחתו לו מארבע כוסות יין אדום
וארור השותה מים בפורים
וכו' וכו' וכו'ואדרבה המזיר עצמו מיין הרשות נקרא חוטא
ובכל עת שמחה שותים ייין לחייםהכלל הוא
יש הרבה דברים שיש להם פוטנציאל להוביל למסלול לא טוב
ואין שום אפשרות בעולם למגר אותם
וגם לא זו הדרך להלחם ביצרכמובן שאין הדברים אמורים
בכלים שהם כלי זיינו של היצה"ר
כדוגמת פייסבוק ודיזינגוף
וכל אתר אחר שאינו כשרוכמובן שאין הדברים אמורים כלפי כל אחד לעצמו
שמחוייב לגדור עצמו במותר
כפי הכרתו והבנתו את נסיונותיואבל העולם לא יתוקן
על ידי שיסגרו את כל הפרצות האפשריות
שגרמו אי פעם למישהו פתח להתדרדרותזה לא עובד ככה
בודאי לא דרך נטפרי
שאמורה לאפשר
כל מה שנצרך ואינו אסורולסיום, אין לי מושג מה זה
לינקדאין..... -
מאמר באידיש, שהופיע ב'הבדלה בליצן' לפני חודש.
וידוי על שימוש ב'לינקדאין', עם טענה נכונה לכאורה: 'הרי הסינון מתיר'.
Havdulah Blitzen.pdfהאידיש שלי חלשה, תרגמתי את זה לעברית בתרגום גוגל ונראה שהסינון שלו היה סך הכל רשימה לבנה/שחורה של דומיינים ואם פותחים את לינקדאין פותחים אותו עם כל התמונות והסרטונים, והוא מצא את עצמו צופה בכל הסרטונים.
כמובן שאין הבעיה הזאת בנטפרי.
וגם לגבי החלק של הרשת החברתית הציעו כאן לחסום את לינקדאין חלקית (מה שלא שייך בסינון הנ"ל)
-
הרבה אנשים לצורך חיפוש עבודה (בעיקר בתיכנות) חייבים לינדקאין. זאת נהייתה הפלטפורמה הכי יעילה למציאת עבודה.
לא בדיוק חייבים.
עובדה שיש המון שמצאו עבודה בלי לינקדאין.
אבל זה מאוד מאוד עוזר, וכנראה גם מעלה את האפשרות למצוא עבודה יותר מתגמלת, ובעיקר יש שם את ההמלצות שזה מאוד מקדם.אני רוצה לשתף אותך במשהו שהבנתי כשהתחלתי להשתמש באינטרנט (של נטפרי, כמובן, אבל לפני כן גם זה לא היה לי).
אין באינטרנט שום דבר ש'חייבים'.
המושג 'חייב' הוא מושג יחסי.
האם אנחנו 'חייבים' מים זורמים בבתים?
האם אנחנו 'חייבים' חשמל?
יש אנשים שמסתדרים בלי.מכיוון שאנשים לעיתים נוטים לפרש דברים שלא כהלכה, ולייחס כוונות למי שלא התכוון, אבהיר שלא הייתה לי שום כוונה לתקוף אף אחד, וגם לא לצדד באף אחד.
אני גם עוסק בתכנות, וגם אני רציתי שלינקדאין יהיה פתוח בנטפרי.
(מן הסתם אם הייתי בעל-בטחון, הייתי בוטח שעבודה שמגיעה לי תבוא בין אם יהיה לי לינקדאין ובין אם לא, אבל כנראה שאני צריך לעבוד על זה... זו גם עבודה שצריך לחפש).אבל זה דבר שגורם לי לפעמים לחשוב: כמה מהדברים שאני עושה באינטרנט אני באמת 'חייב'?
ואגב...
לא לגמרי יודע איך לינקדאין עובד. אבל אמרו לי שאני חייב קישור ללינקדאין בקורות חיים.
אודה למי שיאיר את עיני בשאלה שתהיתי בה פעם. האם זה דבר שאני פשוט יכול לבקש מחבר, שיתחזק בשבילי פרופיל לינקדאין? -
@tzvi אמר
אודה למי שיאיר את עיני בשאלה שתהיתי בה פעם. האם זה דבר שאני פשוט יכול לבקש מחבר, שיתחזק בשבילי פרופיל לינקדאין?
הכי קל לבוא מהצד ולשפוט אותך ולהביע דעה בזמן שלי אין את הניסיון הזה בכלל.
כותב את דעתי, האם אפשר לבקש מחבר?
התשובה: כן.
האם כדאי ......
ממש לא. זה נותן סוג של כשרות מסוימת לכך שהוא מחזיק דבר שאסור.
והינה אני עושה עם זה מצוות וחסדים, ומותר לי להחזיק אתזה בשביל לעשות עם זה חסדים.ושוב, קל לי לכתוב את זה, משום שאני לא שם ולא בניסיון,
(ואגב כל מילה שלך בסלע-או שנים)
-
לא מכיר את לינקדין.
רק מפנה לפורום אחר שעוסק בנידון...
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/לינקאדין-מדריך-למתחיל.24162/
-
@ליכט
בגלל זה הציעו לחסום את הפיד -
לא לגמרי יודע איך לינקדאין עובד. אבל אמרו לי שאני חייב קישור ללינקדאין בקורות חיים.
אודה למי שיאיר את עיני בשאלה שתהיתי בה פעם. האם זה דבר שאני פשוט יכול לבקש מחבר, שיתחזק בשבילי פרופיל לינקדאין?אפשרי
אמנם חלק מההודעות לא מגיעות למייל אלא רק הודעה שיש לך הודעה ובשיך לקרוא אותה תצטרך להתחבר ללינקדין שלך -
פותח האשכול (אאל"ט) הופנה ע"י מערכצ הפניוצ כדי לבדוק את הביקוש בקהל.
אז אין לי מה להוסיף על כל דברי החכמה שכבר נכתבו כאן, מלבד - גם אני מצטרפת. יש ביקוש.
תודה רבה! -
-
-
פוסט זה נמחק! -
בתור מתכנתת שמחפשת עבודה, לינקדאין אכן המקום היעיל ביותר לחיפוש משרות ועבודה, רוב החברות היום מגייסות משם, וקורות חיים בPDF אין כמעט למי לשלוח...
באופן אישי, חושבת שנטפרי יוכלו להועיל להרבה מתכנתים בפתיחת האתר, כמובן ללא הFEED...בכל אופן, למי שיש גישה ללינקדאין בסינון אחר, ישנו תוסף כרום שחוסם את הFEED, מומלץ בחום:
No-Feed-LinkedIn -
שלום וברכה,
זה מאוד נצרך.
ניסיתי בחודשים האחרונים לחפש עבודה באזור ספציפי ובשכר ספציפי ולא הגעתי בסופו של דבר אפילו לראיון אחד וכמעט בקושי הצעות שהתאימו.
אם היה לי לינקדין יכלתי להגיע להרבה יותר בהתאם לניסיון.
האם יש התקדמות בנושא?