מרכז הפניות
-
@marg אמר במרכז הפניות:
עדיין זה גניבת וגזלת דעת-זמן-ממון ואתם מתעתעים בציבור ועתידים לתת על זה את הדין.
וכש"כ ק"ו כשאתם לוקחים תשלום ללא תמורה הרי זה גזילה גמורה בל יכופר.אני חושב שהשפה הזאת "עתידים לתת את הדין" נוראית.
זה נותן תחושה שכאילו נטפרי מציקים משקרים ומפריעים באופן מכוון וזדוני.
ואני באופן אישי לא רוצה שאנשים כאלו ישתמשו בנטפרי גם בתשלום. מי שהוא קפדן לא רוצה עסק איתו.
וסתם כככה אני חושב שזה גם לא כדאי. הרי במידה שאדם מודד מודדים לו. למה לארגן לעצמך בעיות. -
מעניין מאד כל הדיון פה, כי אני יכול להעיד שגם בזמני עומס קיבלתי שירות מהיר מאד, גם בנקודה אחת ובוודאי כשמתי שלש נקודות, שכמה פעמים עוד לא יצאתי מהפניה וכבר היה לי תגובה במייל,
וחושב לי לציין שזה קרה גם בשעות הלילה המאוחרות,
כל הכבוד לנטפרי על השירות היעיל והמצויין,
תמשיכו לעשות דברים טובים, -
@memgd אמר במרכז הפניות:
@אחד-תם וכל שאר ה"לא מבינים"...
כשהאינטרנט שלך נופל (בגלל הספק) אתה גם מקבל באהבה את התשובות תוך 24 שעות?
כשמישהו עובד והתקלה תוקעת לו את העבודה, כל דקה שווה לו כסף, והוא מוכן לשלם על שירות. תירוצים של "התנדבות, וטובות שעושים, ואף אחד לא חייב כלום" רק רומזים שלעבודה רציפה ללא תקלות כדאי לחפש סינון אחר ... וחבל, כי אף סינון אחר לא מגיע בינתיים לרמה של נטפרי.
אני מאוד מקווה שהנהלת נטפרי לא שותפה לגישה ההתנדבותית הזו, אלא מחפשים דרכים לשפר את השירות, ובפרט לאנשי עסקים שצריכים את האינטרנט לפרנסה.אל תכניס לי דברים לפה
ואל תתעקש להתעלם ממה שטענתיבשום מקום לא רמזתי לכל הטענות האלו
אני כן חושב שנטפרי חייבים לעשות הכל כדי להיות הכי טובים
ולכן גם לא התערבתי לגופם של טענות
למרות שבעיני הם חוטאים לאמת
בעיני השירות של נטפרי הוא מעל ומעבר
מסירות ויעילות בלי שום השוואה למתחריםאבל אם מישהו מרגיש אחרת, זכותו, תן לו להתבטא
@אחד-תם אמר במרכז הפניות:
התקוממותי על הסגנון הבוטה
כאילו מישהו גנב אותו ועשק אותו
זה הכל -
@magicode אמר במרכז הפניות:
כרגע מתי שזה איטי מנסיון 2 נקודות מספיקות כדי לגרום למענה מהיר יותר. מנסיון שלי שאני שולח לבדיקת וידאו זה יכול לקחת חצי שעה.
אני לא מסכים. לגמרי לא.
מעריץ את נטפרי, אבל כששלוח לי הסרטה בת כ10GB, באופן ח"פ, ושלחתי לנטפרי פנייה לפתיחה, ונפתח רק לאחר כשהתוקף פג, הבנתי שאין קשר בין נטפרי כנטפרי, לשירות לקוחות. חבל.
אבקש ממך לבדוק, כמה שרשורים נפתחו פה בשנה האחרונה על זמן שירות הלקוחות, וזה עוד לפני בזק.
ושוב - אין כמו נטפרי, הם לא חייבים כלום וכולי, ועדיין... -
@י-פל אמר במרכז הפניות:
כרגע מתי שזה איטי מנסיון 2 נקודות מספיקות כדי לגרום למענה מהיר יותר. מנסיון שלי שאני שולח לבדיקת וידאו זה יכול לקחת חצי שעה.
אני לא מסכים. לגמרי לא.
מעריץ את נטפרי, אבל כששלוח לי הסרטה בת כ10GB, באופן ח"פ, ושלחתי לנטפרי פנייה לפתיחה, ונפתח רק לאחר כשהתוקף פג, הבנתי שאין קשר בין נטפרי כנטפרי, לשירות לקוחות. חבל.
אבקש ממך לבדוק, כמה שרשורים נפתחו פה בשנה האחרונה על זמן שירות הלקוחות, וזה עוד לפני בזק.
ושוב - אין כמו נטפרי, הם לא חייבים כלום וכולי, ועדיין...לא, אל תעריץ את נטפרי. זה רק גורם לאנשים אחרים לאזן ולהשתמש בשפה לא מכובדת.
בא נשאיר את הרגשות בצד. בא נדבר רק עם השכל.
מה אתה לגמרי לא מסכים איתי. אתה יכול להסביר איזה דברים שאמרתי אתה לא מסכים? -
@magicode
בוא נסכם את מה שהיה פה:
נטפרי לא התחייב לתת שירות טוב, אבל כן שם לעצמו מטרה לספק סינון טוב ויעיל, שזה כולל מטבע הדברים שירות טוב ומהיר.
לכן אנו מבקשים מהנהלת נטפרי, אנא שפרו את השירות, זאת בכדי שנוכל להמשיך ליהנות מאינטרנט מסונן ללא הפרעות. העמידו לנגד עיניכם את האנשים שפרנסתם תלויה בשימוש רציף באינטרנט עם מינימום תקלות, ובזבוז זמן.
הלקוחות מוכנים לשלם יותר על שירות טוב, במידת הצורך.
ודי בהערה זו. -
@magicode
אני לצערי נתקלתי באיטיות בתגובה
יתכן בגלל שכל פניה שניה שלי מגיעה איכשהו לטיפול מקצועי (בעיות מורכבות כנראה )
גם כששמתי 3 נקודות לא תמיד המענה היה בזמן סביר
ההצעה שלי היא להסיר את ההגבלה למספר הנקודות - ככה שבן אדם יוכל לתת 10 נקודות על פניה דחופה במיוחד -
@code_monkey הערה: פחות יוצא לי לבקש בדיקות וידאו
-
בדרך אגב @magicode באתר נטפרי מופיע כך
ובכן, ביעילות אני חושב שכל אחד יכול להעיד שהם עומדים בזה.
לצערינו המציאות הוא שבמהירות לא כ"כ מתקיים, בעבר זה היה אכן חריג, אך לאחרונה זה כבר נהיה לא כ"כ חריג, וחבל.
כי האינטרנט הכשר היחיד שניתן לסמוך עליהם, צריך שיהיה כמה שיותר מושלם -
לא, אל תעריץ את נטפרי. זה רק גורם לאנשים אחרים לאזן ולהשתמש בשפה לא מכובדת.
טוביה חטא וזיגוד מינגיד? אני מעריץ!
מה אתה לגמרי לא מסכים איתי.
בקשר לשירות לקוחות.
עכשיו יש עומס די גדול שגורם למענה להיות איטי יותר ולכן יש איטיות במענה.
אתה בעצם מנסה להסביר למה שירות הלקוחות במצב בעייתי.
כל עוד שאתה אומר: יש לך בעיה - תלך, 100%. אולי לא נעים, אבל - זה מה יש.
אבל כשאתה טוען שבעצם הכל טוב, רק בזק וכולי, זה כבר לא. כי זה לא נכון.קישורים:
https://forum.netfree.link/post/66228
https://forum.netfree.link/post/24163
https://forum.netfree.link/topic/836/דחוף-חשוב-נחוץ-וקריטי/27
בקישור האחרון, ראו כמה הודעות רצופות...
נמאס לי, והרשת שלי איטית, ואידך זיל גמור. -
הבוקר העלו עידכון לאתר של נטפרי שיש בעיה טכנית שגורמת לנציגים לענות לאט בפניות.
נכון שאפשר לתרץ שנטפרי צריכה כסף וצריך לעלות את המחיר כדי לשפר את השירות.
אבל זה לא המצב כרגע לדעתי. זה סה"כ בעיה טכנית שצריך למצוא את הפיתרון שלה.
ולמצוא בעיות טכניות, לא מוכר לי מכונה שמכניסים כסף בצד אחד ובצד השני יוצא פיתרון.
הכל תלוי בסיעתא דשמיא יכול להיות שניה אחת ופתאום מוצאים את הבעיה. ואני אומר את זה מנסיון.
אז למי שחיפש לשלם, אולי תתרמו לקופת העיר או גורם כזה או אחר שמבטיח ישועות. -
אני מתאפק כבר הרבה זמן לכתוב את זה, כי לכאו' זה מאוד פשוט. ולא צריך אותי שאומר את זה.
הסטטיסטיקה של המענה בנטפרי הוא לפי הזמן שמקבל את התגובה הראשונה? או לפי הזמן של "נפתר"?כי יתכן שאתם רואים בסטטיסטיקה שהכל בסדר, אך בפועל הפניה רק קיבלה תגובה "הועבר לטיפול.
-
@י-פל אמר במרכז הפניות:
בקשר לשירות לקוחות.
אבל כשאתה טוען שבעצם הכל טוב, רק בזק וכולי, זה כבר לא. כי זה לא נכון.לא אמרתי שהכל טוב. והבעיה בבזק.
אמרתי שאולי בגלל בזק יש יותר משתמשים והם שולחים יותר פניות ולכן יש עומס.
זה היה הסברה לי אז ועכשיו אני חושב אחרת. וזה מה שכתוב בהודעה של נטפרי.
רק חשוב לנטפרי לא להעמיד פנים ולכן באופן כללי אנחנו לא מתחייבים. אתה יכול לראות את זה בכל מקום.לגבי מה שאתה חולק עלי בשירות לקוחות.
אני אמרתי שפניה של שני נקודות בוידאו יכולה להיות מטופלת בחצי שעה.
שים לב שלא אמרתי שכל השני נקודות מטופל בחצי שעה אמרתי שזה יכול להיות מטופל בחצי שעה. ולכן גם אם היה לך חוייה שזה לא טופל בחצי שעה זה לא סותר את מה שאמרתי. לי זה כן טופל פחות מחצי שעה. ואין לי פרוטקציות.
הסטיסטיקה של נטפרי גם מראה ש 30 דקות זה הכי נפוץ בשני נקודות.
-
@עמאר אמר במרכז הפניות:
אני מתאפק כבר הרבה זמן לכתוב את זה, כי לכאו' זה מאוד פשוט. ולא צריך אותי שאומר את זה.
הסטטיסטיקה של המענה בנטפרי הוא לפי הזמן שמקבל את התגובה הראשונה? או לפי הזמן של "נפתר"?כי יתכן שאתם רואים בסטטיסטיקה שהכל בסדר, אך בפועל הפניה רק קיבלה תגובה "הועבר לטיפול.
הסטסטיקה היא לפי המענה האחרון. לא לפי המענה הראשון.
יתכן שנצטרך לחכות שבוע כדי לראות את ההשפעה של השבוע הזה. שהוא היה איטי ברמות. -
לא מוכר לי מכונה שמכניסים כסף בצד אחד ובצד השני יוצא פיתרון.
כנראה שנשכחה האימרה "הכסף יענה את הכל"....
(כמובן שעם הכסף עצמו אין עדיין פתרון, אבל בטוח שכאשר יש תקציב חזק, נפתחות הרבה יותר אפשרויות.
לדוגמה, תמריצים לעובדים שיענו יותר פניות בשעה / עובדים נוספים / מפתחים יותר מומחים שימצאו בעיות מורכבות, וכו' -
@davd אמר במרכז הפניות:
(כמובן שעם הכסף עצמו אין עדיין פתרון, אבל בטוח שכאשר יש תקציב חזק, נפתחות הרבה יותר אפשרויות.
לדוגמה, תמריצים לעובדים שיענו יותר פניות בשעה / עובדים נוספים / מפתחים יותר מומחים שימצאו בעיות מורכבות, וכו'אני לא מסכים עם הפרשנות שאתה נותן לאמירה הזאת.
מכיר הרבה אנשים עשירים מאוד שהם חלו לא עזר להם שום כסף והם נפתרו. -
@י-פל אמר במרכז הפניות:
בקשר לשירות לקוחות.
אבל כשאתה טוען שבעצם הכל טוב, רק בזק וכולי, זה כבר לא. כי זה לא נכון.לא אמרתי שהכל טוב. והבעיה בבזק.
אמרתי שאולי בגלל בזק יש יותר משתמשים והם שולחים יותר פניות ולכן יש עומס.
זה היה הסברה לי אז ועכשיו אני חושב אחרת. וזה מה שכתוב בהודעה של נטפרי.
רק חשוב לנטפרי לא להעמיד פנים ולכן באופן כללי אנחנו לא מתחייבים. אתה יכול לראות את זה בכל מקום.לגבי מה שאתה חולק עלי בשירות לקוחות.
אני אמרתי שפניה של שני נקודות בוידאו יכולה להיות מטופלת בחצי שעה.
שים לב שלא אמרתי שכל השני נקודות מטופל בחצי שעה אמרתי שזה יכול להיות מטופל בחצי שעה. ולכן גם אם היה לך חוייה שזה לא טופל בחצי שעה זה לא סותר את מה שאמרתי. לי זה כן טופל פחות מחצי שעה. ואין לי פרוטקציות.
הסטיסטיקה של נטפרי גם מראה ש 30 דקות זה הכי נפוץ בשני נקודות.
מעניין פנייה עם 3 נקודות נענית יותר איטי מ 2 נקודות????
-
-
@davd אמר במרכז הפניות:
לדוגמה, תמריצים לעובדים שיענו יותר פניות בשעה / עובדים נוספים / מפתחים יותר מומחים שימצאו בעיות מורכבות, וכו'אני לא מסכים עם האמירה הזאת בכלל.
מכיר הרבה אנשים עשירים מאוד שהם חלו לא עזר להם שום כסף והם נפתרו.מה לעשות שהאמרה הזאת הוא לא פחות מפסוק בקהלת, של החכם מכל האדם שלמה המלך.....
אבל בכל מקרה, כמו שכתבתי עם יותר כסף האפשרויות הם הרבה יותר..., ודברים שהם בידי אדם, ויש רצון אנושי לקדם אותם, ניתן לעשות עם כסף כמעט ה-כ-לרק תבקשו...
-
@davd דובר על זה כבר בעבר, זה בגלל שהרבה פעמים הפניות האלה מורכבות יותר .