הפגנה! להחזיר את פורום מקצב! 😒😪😢😭או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!
-
עד עכשיו זה היה פתוח בנטפרי והיינו מעודכנים בכל הקשור למוזיקה בין הראשונים!!
כרגע זה ממש חסר לי!!! מישהו??
תכתבו פה שיראו למי עוד זה מפריע ואולי יחשבו פעמיים לפני שחוסמים סתם..
יש 100000000 אנשים מאחוריהם.
או שפשוט תפתחו פורום מוזיקה בבעלותכם ותשגיחו על מבה שקורה!
מי עוד בדעה שלי?? -
@גרפיקאית-מתחילה זה למה מעצבן שאין פה דיסלייק
מסכים שאולי כדאי למצוא פתרון אבל הניסוח ממש לא מכובד -
@יעקב-ישראל כהערת אגב החתימה שלך מטעה
אין 103 ג'יגה בחינם רק 20 ג'יגה כדאי שתתקן את זה תודה! -
פוסט זה נמחק! -
@יעקב-פ
אבל בשמחה.... -
תכלס אין פה תגובה עניינית למה שכתבו שם
זה באמת לא לעניין החסימה הזאת שעושים גם במסלול הפתוח
הרי בינינו אין שם איזה מידי דברים בעייתים אז למה צריך לחסום עד כדי כך מי שמפריע לו שלא יהיה במסלול פתוח -
@משה-גבריאלי
למה צריך להיות תגובה ענינית למה שכתבו?א. הפורום פה מלאאאאא בשאלות למה פורום מקצב חסום אני לא מבין בכלל למה הוא היה פתוח
ב. פותחת הנושא ציינה בכותרת 'הפגנה' איך בדיוק תעשי את זה??
ג. הפורום פה לא נועד לשאלות כאלו בשביל זה יש את מערכת הפניותד. (והחשוב ביותר) כמו שאני מכיר את מנהלי נטפרי מהפורום פה עם כאלו שאלות לעולם לא תקבלו תשובות
אתם יכולים (אם אתם ממש רוצים לעשות את זה פה ולא במערכת הפניות מאיזו סיבה כלשהיא) לפתוח נושא חדש ומכובד עם השאלות בצורה מפורטת ויפה ולא בצורה של ילדים בני 16 ומטה (שאני לא מבין בכלל מה יש להם לחפש באינטרנט) ואז אולי יענו לכם תשובות
@ליכט @magicode נראה לי שכדאי לנעול את הנושא הזה והקודמים לו והבאים אחריו -
@גרפיקאית-מתחילה אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
עד עכשיו זה היה פתוח בנטפרי והיינו מעודכנים בכל הקשור למוזיקה בין הראשונים!!
כרגע זה ממש חסר לי!!! מישהו??
תכתבו פה שיראו למי עוד זה מפריע ואולי יחשבו פעמיים לפני שחוסמים סתם..
יש 100000000 אנשים מאחוריהם.
או שפשוט תפתחו פורום מוזיקה בבעלותכם ותשגיחו על מבה שקורה!
מי עוד בדעה שלי??אני לא מכיר את הפורום הזה, ובכלל לא מוזיקה בדרך כלל, אבל אחרי שראיתי שהנושא הזה עלה הרבה, אוליי באמת רעיון שיהיה פורם למוזקה חדש שיקפיד על הכללים של נטפרי. אני לא חושב שנטפרי יעשו את זה, אבל זה יכול להיות טוב ביוזמה פרטית. אוליי שזה גם לא המקום המתאים לזה, אוליי כדאי לעבור למתמחים.טופ כדי להציג פרוייקט כזה, ואוליי תצליחו לארגן קבוצה שירים פורום כזה.
-
פוסט זה נמחק! -
@יעקב-פ אני גם בעד לנעול אבל אני כבר כמה חודשים חושב שמשהו צריך להשתנות
המדיניות של @magicode שהתאימה מאוד בהקמת נטפרי הופכת בעייתית מיום ליום
אתה רואה פה נושא שכואב להרבה ואני מסכים שהיה צריך לסגור אבל לכאורה צריך כבר לחפש פתרון חלופי
ואני יסביר יותר
היום נטפרי זה ברירת מחדל
לא מכיר מישהו ששם נתיב בשנה האחרונה
ויש הרגשה שכל דבר שמבקשים גם אם נעשה נעשה לאט מתוך רצון טוב להועיל לאנושות
ניקח את בדיקת התמונות כבר שנתיים מתחננים למסלול יקר יותר (המילים חריגה עושים בחילה לכל גרפיקאי ממוצע או סתם לכל אחד שקונה קצת הרבה בעליאקספרס)
מהירות הגלישה שלא מגיע למקסימום שאפשרי (כן 2.5 גיגה הורדה לשניה - העולם התקדם גם אם מנהל נטפרי חושב שמספיק 50 מגה לעבודה רציפה העולם לא חושב ככה והראיה שיש חבילות של 2.5 ובקרוב גם של 10 גיגה סימטרי כנ"ל בVPN)
זה שאין חריגים זה קריטי - יש מאות משתמשים (אם לא אלפי) שעברו לאתרוג כי הם רצו אתר מסויים שנטפרי לא מאשרת לכולם וגם אתרוג לא אבל באתרוג אתה יכול לחתום על טופס ויפתחו לך אותו וזה לא חייב להיות אתר שנצרך לעבודה זה יכול להיות פורום מקצב ודומיו
יש עוד שלל נושאים דומים לצערי
אני לא הולך לעבור מנטפרי כי אין משהו ששומר כמוהם אבל גם לי כבר הנושא הזה מציק
ואני בטוח שאם אתרוג היו מפתחים בדיקת תמונות בבינה מלאכותית ברמה של נטפרי היינו רואים נהירה ענקית לאתרוג כי בסוף אתה רוצה מישהו שיתייחס אליך גם כלקוח וייתן מענה למה שמפריע לך
ואם מפריע לך חסימת מקצב אז תוכל לחתום על טופס שיאשר את זה (וכן זה עדיף לחלוטין ממעבר לאתרוג שגם מאפשר את זה וגם יהיה לך הרבה יותר שכר של שמירת העיניים אם תצליח להשמר)ומה שהיה נכון בעת הקמת נטפרי (הקשיחות והריבוע בנושא הכללים) לא בטוח שנכון היום לאחר שנטפרי ברירת המחדל
-
@יהודה-המכבי
קראתי את דבריך היטב והפנמתי
ואז עברתי שוב על דברי ולא ראיתי כלום ממה שכתבת בפוסט שלך-
את הצילום של החתימה שלך הבאתי לא בשביל לצחוק עליך חלילה זה אתה כתבת את הדברים האלו ומחובתך להיות כפוף להם
-
אני לא באתי לזלזל באף אחד ומי שנפגע אני אשמח אם יאמר לי את זה במייל שלי YMP.MITMACHIM@GMAIL.COM
-
אף אחד לא שם אותי להיות דובר של המנהלים ולכן קראתי להם לכאן שיבדקו האם באמת הנושא הזה נצרך אם תשים לב לא כתבתי להם 'תסגרו את הנושא הזה' אלא כתבתי להם
@יעקב-פ אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:נראה לי שכדאי לנעול את הנושא הזה והקודמים לו והבאים אחריו
ושהם יעשו כרצונם
עד כאן דברי לנושא זה מי שיש לו עוד טענות יכול לפנות אלי אך ורק במייל שציינתי למעלה ורק שם
-
-
@יעקב-ישראל
לגבי המדיניות, לדעתי אתה מושפע ממיעוט צווחני שמפיץ את דעותיו יותר מהרוב הענק הדומם. לדעתי המיעוט הזה מאוד מאוד קטן.
לגבי המהירות אני חושב שנטפרי צריכים לעבוד על זה והם עובדים על זה.
בכלל אם יש איטיות בשירות לדוגמא בתגובה בפניות זה אומר שיש לנטפרי יותר עבודה כלומר יותר גולשים.באופן כללי רק בשביל העיקרון אסור עכשיו לנטפרי לפתוח את מקצב היות והיה פה הפגנה.
כי נטפרי צריכה להראות בצורה ברורה שהפגנות לא עוזרות אלא להיפך הם מפריעות.
נטפרי לא צריכה להיות דמוקרטיה. -
@magicode אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
@יעקב-ישראל
לגבי המדיניות, לדעתי אתה מושפע ממיעוט צווחני שמפיץ את דעותיו יותר מהרוב הענק הדומם. לדעתי המיעוט הזה מאוד מאוד קטן.אני חושב שזה ממש השתנה לאחרונה וזה כבר הרבה יותר ממיעוט
לגבי המהירות אני חושב שנטפרי צריכים לעבוד על זה והם עובדים על זה.
מהירות זה אחד מהירות בדיקת תמונות זה לא פחות חשוב
אתה גולש 3 דקות (תבדוק אותי) בעלי אקספרס ואין לך בדיקת תמונות ל10 דקות עם הודעה על חריגה זה ממש לא הגיוני בשנת 2023 (ואני לחלוטין חושב שגברת AI צריכה להתערב)בכלל אם יש איטיות בשירות לדוגמא בתגובה בפניות זה אומר שיש לנטפרי יותר עבודה כלומר יותר גולשים.
למה כל זה לא קיים באתרוג למה אתרוג יכולים לתת לי מהירות של 1 גיגה סימטרי
באופן כללי רק בשביל העיקרון אסור עכשיו לנטפרי לפתוח את מקצב היות והיה פה הפגנה.
לא , לא ושוב לא
כי נטפרי צריכה להפגין שהפגנות לא עוזרות אלא להפיך מפריעות.
נטפרי זה לא דמוקרטיה שמפגינים.אתה צודק בעת ההקמה
היום לדעתי אתה טועה אתה כבר לא מול לקוח שהפגין אתה מול קהל שבוי שקורא את הדברים שלך ופשוט כועס
אז מה אם מישהו הפגין?
למי אתה צריך להוכיח ?
אתה אמור להות שירות לקוחות שגורם ללקוח להרגיש שרוצים אותו
אתה לא במצב שאתה יכול להגיד למישהו היום לא טוב לך לך לסינון אחר (כן היום זה לא אפשרי!!!!)
נקודה למחשבה -
@יעקב-ישראל
קצת חוצפה לענות לך אחרי שמנהל נטפרי כבר ענה ואני מקווה שלא ירחיקו אותי על דברי אלו
יש לציין שאת כל מה שאני אומר כאן אני אומר על דעתי האישית בלבד ולא על דעת נטפרי כללכאדם שמשתמש בנטפרי כבר 5 שנים אני רוצה לומר לך משהו
אם חייך וחיי ילידך חשובים לך אל תעזוב את נטפרי בחיים כי העבודה שהם עושים היא לא בשביל להקל עליך את החיים אלא בשביל לדאוג לכמה שאפשר כשרות.
לדוגמה אתה הולך ברחובות תל אביב (כמובן בשביל צורך גדול וכשר) ואתה רוצה לקנות שתיה יש בפניך שתי חנויות אחד עם תעודת הכשר שעולה שם בקבוק שתיה 15 ש"ח והשניה בלי תעודת הכשר שעולה שם בקבוק 8 ש"ח לאיזה חנות אתה תיכנס?! אני מתאר לעצמי שלחנות הכשרה כי ככה ההלכה מחייבת. אההה אבל אתה תאמר הי אבל שם הבקבוק עולה 7 שקל בקבוק, אותו הבקבוק בדיוק עם אותה התעודה. אז מה הבעיה אני אשלח לרב שלי טופס עם חתימה שלי והוא יאשר לי להיכנס לחנות הזו.
אז כאן לא מדובר על חנות והמחיר היותר יקר הוא דווקא במקום שבו אתה יכול לקבל אישור להיכנס למקום טרף ע"י טופס חתום.
מקווה שהבנת את הדברים
אם לא אני אשמח להמשיך לדון איתך על העניין אבל לא על במה זו אלא במייל שלי שצויין למעלה -
@magicode אגב אתה אחד האנשים שאני הכי מעריץ
הדברים שלי באים מתוך הכרת השוק היטב (תשאל את ברוך XXXXXXXק האם יש לי מעט ידע בשוק)
וכל מה שאני אמור זה רק כנקודה למחשבה -
@יעקב-ישראל ממש שאני מתרשם כל הזמן נטפרי שם מעל הכל העיקרונות שלה
אם לא היתה עומדת עליהם ב100% כבר היה נראה כמו הרבה חברות העסוקות במלא תחומים שבשביל כסף מוכרים הכל
ע"י הפגנה, מנסים לשדר מסר שחייבים להתחשב בלקוחות של החברה וכדו', לגבי נטפרי לא קיים הדבר הזה
מבחינתם, תעזוב אותם. הם לא ישנו את העקרונות שלהם בגלל שיהיה אנשים שיעזבו אותם....
אז אין שום הבדל בין לפני 6-7 שנים בעת הקמתה להיום. להיפך, אם אחרי 7 שנים נשארו אותו דבר זה שבח עצום!!! כי בדרך כלל רואים שקשה מאוד לשמור על עיקרונות לזמן ארוך כשיש כסף באמצע!!! -
חבל מאוד שרמת השיח כאן יורדת לפסים אישיים
זה לא מכבד את הפורום ולא את הכותבים
דיון אודות חתימה של ניק ראוי לו שיעשה בהתכתבות אישית ולא ברבים
אנחנו נמצאים בזמן שבו עלינו להרבות באהבת חינם
בואו נחזיר את הפורום למקום שנעים ונח להגיב בו -
@יעקב-פ אינו דומה המשל לנמשל
אין לי בעיה לשלם עוד 30 שח על כשרות
יש לי בעיה עם כשרות שמרחיקה מעליה אנשים שרוצים את ההכשר הכי טוב
ואני ממש לא בדרך לעזוב את נטפרי ואני יחסית עם נטפרי מאז ההקמה
אני רק רוצה להגיד שלא הכל שחור ולבן -
@ברצינות
איפה אתה רואה דיון על חסימת ניק? -