הפגנה! להחזיר את פורום מקצב! 😒😪😢😭או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!
-
@יעקב-ישראל אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
העולם לא חושב ככה והראיה שיש חבילות של 2.5 ובקרוב גם של 10 גיגה סימטרי
זה לא ראיה כל כך כי הרגלי השימוש בעולם קצת שונים
אנחנו לא צורכים נטפליקס ולא צופים בסרטים/משחקי מחשב.
זה קצת מצחיק להשוות מול מה שיש בעולם בלי להבין מה בדיוק תעשה עם המהירות הזאת, באופן כללי אנשים מערבבים קצת בין שיהוי לרוחב פס, רוב המשתמשים בעולם צריכים רשת עם שיהוי נמוך ולא עם רוחב פס מטורף. -
@יעקב-ישראל אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
@magicode אין איך לשדרג את זה ל HTTP2 או ל3 ?
א. הפרוטוקול של HTTP2 הרבה יותר מורכב והרבה יותר קשה לבנות לו מנוע סינון.
ב. HTTP3 בכרום כרגע לא תומך בתעודת אבטחה של צד שלישי בברירת מחדל (נכון ללפני שנה, כך ראיתי באחד ההרצאות בנושא אולי זה השתנה) -
@nigun אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
קשה זה אומר שזה אפשרי
-
@nigun אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
קשה זה אומר שזה אפשרי
וכנראה לזה התכוון
@magicode אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
לגבי המהירות אני חושב שנטפרי צריכים לעבוד על זה והם עובדים על זה.
-
באופן כללי רק בשביל העיקרון אסור עכשיו לנטפרי לפתוח את מקצב היות והיה פה הפגנה.
כי נטפרי צריכה להראות בצורה ברורה שהפגנות לא עוזרות אלא להיפך הם מפריעות.
נטפרי לא צריכה להיות דמוקרטיה.תגובה של מנהל שמזלזל ברגשות לקוחותיו.
-
קשה זה אומר שזה אפשרי
בגלל שזה קשה אני חושב שעדיף לרכז מאמצים בHTTP3 וככה ביום שיתמכו בתעודה עצמאית יהיה לנו שיפור ניכר במהירות ולא נתקע לעוד עשור עם HTTP2
-
@מצפה-לישועה למה בן אדם שעומד על עקרונותיו אתה קורא מזלזל בלקוחות
זילזול בלקוחות פירושו אני מוכר לך מוצר ונותן לך להתמודד עם תקלותיו ולא מתיחס לקשיים
כאן הקשיים נובעים מאיכות המוצר עצמו עמידה בעקרונות סינון מול עקרונות איתנים שלא כל ניק והפגנה מוזיזה אותה ממקומה זה המוצר וזה תכליתה אתה לא מסתדר איתה? אה.... כי קנית מוצר שלא מתאים לך
בן אדם קונה חליפה שלוש מידות יותר קטן מהמידה שלו ומתעקש שהוא רוצה את זה ורק את זה, המוכר שמעקם את האף מזלזל בלקוח? לא. הלקוח הוא זה שמתעקש על מוצר שלא מתאים לו....
זה בדיוק כמו גיוס חרדים, הם לא רוצים את החרדים בצבא הם רוצים את החרדים שיהיו חילונים ואז בצבא, שאם לא הם היו מתאימים את הצבא לחרדים.
גם כאן אותו דבר אתה רוצה משהו שיש בסינון אחר שהוא לעצמו בעייתי ונטפרי הוקמה כדי שלא להיות עם כל החולאים האלו ואתה רוצה שנטפרי גם יהיו כמוהם. אתה לא רוצה נטפרי אתה רוצה רימון עם חותמת של נטפרי.
סליחה על הבוטות אבל זה מה שיח משדר -
@magicode אגב אתה אחד האנשים שאני הכי מעריץ
הדברים שלי באים מתוך הכרת השוק היטב (תשאל את ברוך XXXXXXXק האם יש לי מעט ידע בשוק)
וכל מה שאני אמור זה רק כנקודה למחשבהאני לא חולק עליך שיש בשוק הרבה אנשים שנטפרי לא מתאים להם.
אני חושב שנטפרי צריכה לחשוב על אלו שעדיין לא התחברו לאינטרנט שלכשיתחברו שהוא יהיה כמה שפחות מסוכן עבורם.
ונטפרי פחות צריכה לחשוב על אלו שעשו הרפתקאות.
לעניינו מדובר בפרום מיותר לחלוטין ללא שום תועלת מקצועית. עם סיכון פוטנציאלי עצום. אני בכלל לא מבין למה שווה לנו להשקיע את הזמן לדון על זה.ברווררר
אני זקנתי מלצעוק פה
אז אולי הגיע הזמן לדבר יפה
אני יודע קודם כל מכלי ראשון ממישהו שמקורב אליי שעבד בנטפרי ואמר לי קצת איך דברים התנהלו - לפחות כלפי העובדים - והיחס היה לא מהמוצלחים ובפרט בקטע של החסימות, שחוסמים שם לפי מה שבא להם או לכם, ושעושים מה שבא להם
אז אדון @magicode הנכבד מכל
מעריך את עבודתך המסורה למען כלל ישראל
אני שמח ובוחר מרצוני להיות חלק מדיקטטורת נטפרי (זה אתה אמרת)
לא בעד הפגנות
בעד שלטון יציב ושולט
אבל לא בעד דיקטטורה
לא צריך מפקדים, צריך מנהיגים.
לא צריך לשלוט בנו, צריך להוביל.
אנחנו בחרנו בנטפרי לא כי אתם הכי טובים אלא כי אתם הכי טובים לנו
ובקשה מאיתנו, תעזרו לנו לשמור על האינטרס שלנו
אל תלחצו עלינו
אנחנו לא בנויים לזה
החותם דיגיטלית
אנוכי האזרח הקטן במדינת נטפריאגב אני יודע שיש שיתקוממו ויגיבו לי וכו' וכו'
אני חייב לציין שאישית בתקופה האחרונה לא הרגשתי קושי בנטפרי אבל היו לי תקופות בעבר.
אני יודע שיש פה אנשים צדיקים (בסדום) ויש פה אנשים גמישים יותר ממני ומהרבה, ויש פה אנשים שכרגע הכל זורם להם חלק
אבל יש הרבה שלא ואולי זה יהיה אצלכם גם מחר
אז אם בן אדם צועק הפגנה!!!, נכון אני (כרגע) לא בעד כותרות כאלה אבל מהסיבה שלא השתמשתי באתר, אם היו סוגרים לי את האתר שמאוד שימושי לי הייתי גם לוחש הפגנה, תחשבו שיש מישהו מאחורי המקלדת שלוחץ לו (תרתי משמע). אז תתחשבו. גם אם הוא לא בסדר בתגובה, לפחות שאתם תהיו בסדר
אם הגעתם עד לפה - יישר כח -
@יעקב-ישראל תודה שהעלית את הנושא, גם אני הקטן מרגיש כך.
יש מעשה מפורסם על איכר שמכר עגלה מלאה שקי חיטה, וכדי למנות את השקים היו שמים פרוטה בצלחת, ואחר שפרקו את כל השקים היו מונים את הפרוטות בצלחת, וכנגד כל פרוטה - היה הלוקח משלם דינר זהב למוכר.
האיכר ה'פיקח', ניצל רגע של חוסר תשומת לב של הלוקח, ובאמצע פריקת השקים שלשל לכיסו כמה פרוטות מהצלחת.
דא עקא, שבעת התשלום השתומם האיכר לראות שהוא מקבל כל כך מעט דינרים תמורת החיטים.בקיצור, לפעמים כשמדקדקים על פכים קטנים - מפסידים את הענין הגדול.
לדוגמא - סינון תמונות ב-AI, יכול לזרז את המהירות בצורה קיצונית. המצב הנוכחי הוא גרוע עבור משתמשים רבים הזקוקים לצרכי עבודה, וגורם לרבים לעבור לסינונים אחרים.
אכן, בAI יכול להיות פספוס של 1/10000 (לזמן קצר - עד שמישהו מדווח), אך הנזק של האיטיות לכלל המשתמשים, עולה עשרת מונים על הנזק האפשרי.
ואמרו חכמים - מן הזהירות שלא תרבה להזהר.עושה רושם שבנטפרי חוששים לנסות דברים חדשים, ומה שהצליח לפני עשר שנים יכול להמשיך לעד. אך לא כך הדבר, המציאות משתנית, וכדי להשאר רלוונטיים חובה להתעדכן.
(נקודה נוספת שמרגיזה רבים היא חסימת אתרי יהדות שונים, אך לענ"ד זה נתון לשיקול הדעת, ובזה לא אאריך.)
@magicode אני מלא הערכה על הצלת הדור הכללית, וההצלה האישית שלי ושל בני ביתי.
אני יודע שזו אחריות רבה ביותר לעשות שינויים, ובייחוד שכל כך הרבה סומכים על הכשרות של נטפרי, ובצדק.
ועדיין סבורני שצריך לחשב מסלול מחדש. -
@דעת לידעתך AI היא לא מהירה כמו אתה חושב ועוד פחות אמינה ממה שאתה כותב
-
@אורח-פורח אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
@דעת לידעתך AI היא לא מהירה כמו אתה חושב ועוד פחות אמינה ממה שאתה כותב
בשרשור אחר כתב מישהו שזה יכול להיות מהיר, רק עולה כסף. ואני תמה - בדיקה ע"י הודים אינה עולה כסף?
אודות הטעויות - כמו שהאריכו בשרשור אחר, הכוונה שAI יבדוק רק את אלו שאין ספק, ואת הספקות יעביר להודים.
ההתרשמות שלי שהבעיה אינה טכנית אלא שמרנית, לא לשנות מה שעבד יפה עד היום - עד שלא כלו כל הקיצין.בכל מקרה הנושא של AI הוא פרט, הבעיה היא הגישה הכללית, כמו שכתב @יעקב-ישראל בטוב טעם.
ההתנהלות שהתאימה לפני 10 שנים ל5% מהציבור החרדי - אינה מתאימה כיום לסינון שמשמש את רוב הציבור החרדי, כולל כל מקצועותיו וגווניו.
אני מסכים שצריך להתנהל בזהירות, אבל לדעתי צריך חשיבה מחודשת. -
@דעת החשיבה הוא מזמן שצריך לעבוד מהר יותר ולהעביר הכל לממוחשב
לא צריך לחשוב מחדש אלא להתפלל לסייעתא דשמיא שיגיעו כבר לאיזושהוא מוצר מוגמר יש חלק מבדיקת תמונות שכבר עובד כך אבל הוא מזערי היעד הוא ש90 אחוז מהתמונות יבדקו ויאושרו ייחסמו ע"י רובוט/AI (כך קוראים היום לתכנות מתקדם עם הרב שורות ותחכום)
לי קצת קשה עם מהירות התגובה בפתיחת אתרים ובדיקת תמונות ותמיכה השאר מציון פלוס לעומת החברות המתחרות כאן בחו"ל (יש כמה חסימות שאין אותם כלל בארץ, כאן לא קוראים להם חסימות אלא פילטרים - מסננים, עניין של גישה). -
@דעת אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
לדוגמא - סינון תמונות ב-AI, יכול לזרז את המהירות בצורה קיצונית. המצב הנוכחי הוא גרוע עבור משתמשים רבים הזקוקים לצרכי עבודה, וגורם לרבים לעבור לסינונים אחרים.
ואמרו חכמים - מן הזהירות שלא תרבה להזהר.
עושה רושם שבנטפרי חוששים לנסות דברים חדשים, ומה שהצליח לפני עשר שנים יכול להמשיך לעד@דעת אמר בהפגנה! להחזיר את פורום מקצב! או שתפתחו אתם- נטפרי פורום מוזיקה!:
בשרשור אחר כתב מישהו שזה יכול להיות מהיר, רק עולה כסף. ואני תמה - בדיקה ע"י הודים אינה עולה כסף?
ההתרשמות שלי שהבעיה אינה טכנית אלא שמרנית, לא לשנות מה שעבד יפה עד היום - עד שלא כלו כל הקיצין.
המנהל כתב בעבר שעובדים על זה
כך שלא מדובר על ענין של שמרנותאם יש דברים שתמורת תקציב אפשר להריץ יותר אני בעד
נפתחו כאן אינספור אשכולות בעבר
שאנשים מוכנים לשלם יותר בשביל לשדרג את חוויית השירות בנטפרי -
כל הנושא פה מלא בטרוניות ומענות כנגד נטפרי ונגד @magicode
אף אחד אבל אף אחד!!! וגם לא בנושאים אחרים שנפתחו על חסימת מקצב לא יודע מה באמת הסיבה שפורום מקצב נחסם
אני לא משער אני בטוח שהיו לכך סיבות מוצדקות ו@magicode לא כותב אותם כאן כי לא הכל ברור
אז במחילה מכבוד המגיבים כאן, כל ההתקפה נבנתה על טענה שאף אחד כאן לא יודע את התשובה לה
התפתח כאן דיון האם נטפרי צודקים או לא והאם @magicode צודק או לא
בחיי הקצרים למדתי דבר אחד לא הכל אתה מבין וכן אני לפעמים גם מתפרץ ומתעצבן וכועס על מקבלי ההחלטות בכל תחום שהוא
אבל בסוף אני יודע שכשאני יגיע לצומת של מקבלי ההחלטות הכל ייראה לי אחרת
בתור אחד שהיה לא מעט בצמתים כאלו (לא מתכוון להתנשאות) אז אני משתדל להיות בשקט כשאני לא מבין מה קורה סביבי
אז מי שיש לו תלונות הגיוני שהוא צודק ויכול להיות שהרבה מהטענות כאן נכונות (התלונות שנכתבו מעבר לחסימת מקצב)
אבל אין מקום להתקפה שהתפתחה כאן על מקבלי ההחלטות בנטפרילפני שנה הייתי צריך לפתוח אתר מסוים בנטפרי, זה לקח לי חודש וחצי ועשרות תכתובות מיילים (יותר מחמישים) אז כן אני יודע שהמדיניות מציקה אבל אני גם יודע שאם אני רוצה סינון אני צריך להכפיף את עצמי למגבלות מסוימות אחרות זה לא היה סינון
-
הנושא מוצה.
חשוב לי להגיד לכל מי שאמר פה שנושא המדיניות של נטפרי צריך חשיבה מחודשת.
אז אם לא עודכנתם נטפרי הוציאו את המדיניות שלהם החוצה.
אני חושב שזה אחרי חשיבה מחודשת.
https://netfree.link/wiki/מדיניות_נטפרי
אם אתם עשיתם עם עצמכם חשיבה מחודשת ויש לכם כל מיני השגות הדרך המועילה והטובה להשפיע. זה לפנות למייל שמופיע במדיניות ולא להיות מופשט. כי להגיד לחשוב מחדש זה מאוד יפה. אבל לא מעשי.
צריך להיות ספציפים וממוקדים ומעשיים. ויתכן ושהחשיבה שלכם תוכל להועיל.