המחדש
-
-
האם היה איזה תגובה מאתר המחדש?
-
נראה שאין מדי הרבה התעוררות על החסימה הזו
נכון שנמחק בפרוג, אבל גם לא ראינו שנפתחו אשכולות אחרים בנושא, אולי אחד שתיים מנומנמיםכנראה שנוסח ההודעה של נטפרי (המשודרג!) עשה את ההבדל
בטוח יש אנשים שקשה להם שזה חסום
אז למה לא קמה מחאה?
כנראה שמה שאפשר לענות מול הודעה סתומה של 'עבירה על המדיניות' .
לא ניתן לענות מול המילים הברורות - פריצות ופריצת גדר.אז, נטפרי - תמשיכו כך! כל צעד כזה של הסברה הוא מינימום מאמץ שחוסך מקסימום כאב ראש!
-
@yp גם הכתיבה של ״האתר נחסם לפתע״ מעביר לאנשים שאנחנו מבינים את הקושי אבל נאלצנו לסגור
-
@yp האם יש משא ומתן לפתיחה של האתר, או שבעלי האתר לא מתענינים כלל
כשחסמו את JDN לפני כמה שבועות תוך כמה שעות האתר נפתח מחדש והי התנצלות של JDN על התקלה שיצאה מתחת ידם, כאן משום מה נראה שלאף אחד לא בוער לפתוח לשמשתמשי נטפרי את האתר. -
''בגלל פרסומים על אקדמיה לציבור החרדי'': זו הסיבה שנטפרי חסמו את אתר המחדש
-
-
@nigun ההודעה הועתקה מקבוצת וואצפ,
ואגב-
לאתר המחדש יש קבוצת וואצפ שנקראת ''המוקד'' וגם שם מתפרסם מידי יום תוכן דומה
והנהלת הקבוצה מקבלת על כך הרבה הערות,
לכן באופן אישי אני גם חושב שזו הסיבה. -
@הגנגסטר אולי אתה רוצה להביא עוד סיבות לנטפרי לחסום את האתר? כי הסיבה שלהם הייתה אחרת, אבל אם יש לך רשימה של סיבות לחסום אדרבה, תן להם חומר.
-
פוסט זה נמחק! -
@הגנגסטר לא לדעתי. שמעתי ממישהו שאין לו נטפרי שהוא נכנס וראה מה הבעיה.
וזאת פריצות. לא משהו שלא כתוב בהודעה של נטפרי. -
-
-
תכלס זה הולך ליפתח בעתיד?
-
-
@א אני לא מבין איזה הסבר כתוב כאן דבר סתמי על אתר חרדי שמור וכשר שכולנו הכרנו אני השתמשתי באתר הרבה זמן ולא ראיתי שום דבר פרוץ ולא שמענו שהם יצאו בשאלה
-
@אהרון-אברהם-יצחק-יע כתוב בהסבר החסימה לפתע
-
אם כל פעם שחוסמים אתר שמעלה תוכן גרוע יצטרכו לחזור על הדברים הגרועים לצורך המחשה מה הועילו...
לכן ברגע שאתם מתקינים חסימה למחשב, אנא סמכו על החסימה שהיא עושה את השימוש הנכון בסמכות שנתנה לה. -
פוסט זה נמחק! -
באתר המחדש יש לשונית של מבזקים ששם היה מתעדכן חדשות קצרות בתדירות גבוהה ואף פעם לא ראיתי שם משהו לא נקי.
אולי יש אפשרות לפתוח רק את המבזקים של האתר.
בכל אתרי החדשות שפתוחים בנטפרי אין אתר שמתעדכן כל הזמן בחדשות.