המחדש
-
@025822335 אמר בהמחדש:
באתר המחדש יש לשונית של מבזקים ששם היה מתעדכן חדשות קצרות בתדירות גבוהה ואף פעם לא ראיתי שם משהו לא נקי.
אולי יש אפשרות לפתוח רק את המבזקים של האתר.
בכל אתרי החדשות שפתוחים בנטפרי אין אתר שמתעדכן כל הזמן בחדשות.יש את כל רגע מבזקים יותר מעודכן
-
@חיים12 אני חושב שראוי למנהלים למחוק את התגובה הזו. כי היא יכולה לחשוף לתביעת דיבה.
-
-
@חיים12 אני חושב שראוי למנהלים למחוק את התגובה הזו. כי
היא יכולה לחשוף לתביעת דיבה.כי אין שום היתר לדבר לשון הרע, זה חמור הרבה יותר מכל דרדור של כל אתר שהוא לרמה נמוכה.לגבי לשון הרע אתה צודק לגבי מה יותר חמור אני ממש לא יודע מהיכן אתה לוקח את זה
חוטא ומחטיא נכתב דברים מאד חמורים ואגב יש מקום לדון לפי דיני לשון הרע אם יש כאן לשון הרע -
@אינו-יודע-לשאול אפשר לדבר על הבעיות הרוחניות אין צורך לכתוב שהעורך כותב בשפה עילגת אין לזה קשר לסינון
ועל זה לכאורה דיברו שזה לה”ר
לא נראה לי שהם יצאו מכלל עמיתך -
פוסט זה נמחק! -
@א התכוונתי על החלק שהעורך לא הוזכר בשמו
-
@עמאר מה אתם מבלבלים את המח ''המודרנים'' הייתה טעות בפרסומת וזהו עורכי האתר התנצלו אמרו שלא יחזור על עצמו מה הסיפור?
ואם לא טוב לכם אל תכנסו לשם!!! -
@איש-מעניין אמר בהמחדש:
@עמאר מה אתם מבלבלים את המח ''המודרנים'' הייתה טעות בפרסומת וזהו עורכי האתר התנצלו אמרו שלא יחזור על עצמו מה הסיפור?
ואם לא טוב לכם אל תכנסו לשם!!!הרבה ממשתמשי נטפרי לא מעוניינים שלילדים שלהם יהיה גישה לאתר עם טעויות כאלו.
אם טעו עכשיו למה שלא יטעו שוב בעוד חודש? -
@איש-מעניין אמר בהמחדש:
ואם לא טוב לכם אל תכנסו לשם!!!תגובה כזו עושה רק נזק ל"המחדש"
-
@איש-מעניין אמר בהמחדש:
ואם לא טוב לכם אל תכנסו לשם!!!הרבה ממשתמשי נטפרי לא מעוניינים שלילדים שלהם יהיה גישה לאתר עם טעויות כאלו.
אם טעו עכשיו למה שלא יטעו שוב בעוד חודש?"שירות לקוחות".
למה אי אפשר לחסום רק את החומר האסור?
-
@יוסף-חיים-16 אמר בהמחדש:
@איש-מעניין אמר בהמחדש:
אם טעו עכשיו למה שלא יטעו שוב בעוד חודש?"שירות לקוחות".
למה אי אפשר לחסום רק את החומר האסור?
אפשר לסמוך על אתר שמפר את הכללים בפרסומות שלא יפר את הכללים בידיעות הרגילות?
-
פוסט זה נמחק! -
ההתנהלות של נטפרי לאחרונה היא לא פחות מפשיעה!!!!!!!!
ציבור לקוחותיהם שרוצה תוכן כשר לא מקבל את זה
גם אתרים נקיים מתוכן בעיתי נחסמים בגלל דברים שטותיים
נטפרי מנצלים שלציבור החרדי אין פלטפורמה נקיה אחרת
הגיע הזמן להקים חסימה חרדית חדשהבושה וחרפה!!!!
-
@יצחק-א-1 אל תאכילו את הטרול.....
-
-
@צ-וצ-ו יש אפשרות לדיווח ב3 נקודות מצד שמאל למטה
-
-
-
תסתלו על עצמכם
תגלו איך אתם מתקשים לשמוע ביקורת
אתם צועקים בגרון ניחר כנגד השמאל שמבצע דיקטטורה והשתקת פיות
זה בדיוק מה שאתה רוצים לעשות עכשיו