סמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי
-
@אבק אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode הייתי שמח לדעת מה ענית על הפוסט שלי אבל לצערי הפוסט נמחק
אגב @baruch היה נחמד להבין למה באמת הפוסט נמחקמדובר על זה https://forum.netfree.link/topic/11468/מחשבות-ודרוש-איש-יח-צ-לנטפרי
מחוסר התגובה
עולה בי חשש שמא לא התקבלה הביקורת מלב אוהב שנכתבה בפוסט
ושמא ושמא נפגעתם חלילה
אז אני אנצל את הבמה הזו ואבקש סליחה ומחילה
לילה טוב -
@be-developer אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
(ובהערת אגב, גם בפורום פה יש שיח לא מקצועי בין גברים לנשים)
אולי לא מתקיים שיח מקצועי אבל רק בימים האחרונים שמתי לב שמי שמדרדר את השיח זה בדיוק אלו שחסמו להם את איש את רעהו וחכמת נשים ששם הם השתמשו בשפה הזו כמו ש @magicode הזכיר
-
פרוג נפתח בחזרה בדקות אלו.
זהו. תנוחו.
ותשקוט הארץ... -
@בני-עליה אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
זהו. תנוחו.
ותשקוט הארץ...אל תאמינו.
פייק -
אגב היה תקופה שחסמתי לעצמי את פרוג בגלל בזבוז זמן.
בחודשים האחרונים חזרתי לשם, והיום חסמתי לעצמי שוב כי ממילא הפורום מת, ועכשיו שמתי לב כמה זמן בזבזתי שם, מצאתי את עצמי נח בין קומיט לקומיט ונכנס באופן אוטומטי לפרוג סתם לראות מה חדש ועם מי אפשר להתווכח (מודה שזה הרגל מגונה שלי שגוזל ממני הרבה זמן בחיים), נראה לי שכדאי להשאר עם החסימה עצמית ולהרוויח עוד כמה דקות בחיים...... -
@ששלום אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
זהו. תנוחו.
ותשקוט הארץ...אל תאמינו.
פייקאולי כבודו יפתח ויבדוק?
https://www.prog.co.il/threads/יש-לי-נטפרי-וצריכה-מתכון-שמרים-גבינה-של-ה-בקר.903133/post-12586145 -
@בני-עליה כנראה זה עד היום היה חלק מאא״ר ועכשיו העבירו את זה לפורום בפני עצמו וזה אוטומטית גרם שזה ייפתח.
כרגע זה וודאי לא חלק מאא״ר מה היה עד היום אינני יודע.
או לחילופין שהחלק הזה בכלל לא נחסם כיוון שזה באמת לא היה באא״ר.
או לחילופי חילופין זה נחסם בטעות כחלק מחסימת הפורומים שאינם מקצועיים ובבדיקה נוספת התברר שזה פורום מקצועי והוא נפתח מחדש. -
@ששלום אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
זהו. תנוחו.
ותשקוט הארץ...אל תאמינו.
פייקאולי כבודו יפתח ויבדוק?
https://www.prog.co.il/threads/יש-לי-נטפרי-וצריכה-מתכון-שמרים-גבינה-של-ה-בקר.903133/post-12586145צילומסך מהרגע
https://www.prog.co.il/forums/איש-את-רעהו.19/
-
@webdesign אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode לכל מוצר שיש לו הכשר, ברור מי הרבנים העומדים מאחוריו.
מעולם לא שמעתי שרבנים מסתתרים, כיוון שהם מפחדים מהתקפות.
וכן. רבנים צריכים לתת תשובות מניחות את הדעת לפסיקות שאוסרות אתרים באופן פתאומי:
שבי רגע
הפסקת קפה
פרוג
ועודאני רואה את הנקודה הזאת עולה שוב ושוב.. ואני מרגיש שאני חייב לציין משהו חשוב.
אמר לי פעם באופן אישי אחד מהרבנים החשובים והידועים בציבור החרדי בשם אחד מגדולי ישראל שאמר לו להגיד בפירוש ובתקיפות: "רבנים לא צריכים להסביר את ההחלטות שלהם".
יש איזו חוצפה כזאת בציבור שלנו (אני צעיר אבל מבין שכנראה זה יותר בדור האחרון) שמרגישים כאילו הרבנים וק"ו גדולי ישראל צריכים לתת להם דין וחשבון על כל דבר שהם מורים (למען ההגינות כנראה גם אני לקיתי בזה לצערי ולא סתם אמרו לי את זה...).
לכאורה זה היה אמור להיות מובן מאליו, שאם רב אומר לך על משהו שהוא אסור/מותר הוא לא צריך להסביר את עצמו. וגם אם הוא יסביר את עצמו וכי זה יעזור משהו חוץ מלהרגיש שאנחנו גם מבינים משהו כדי להרגיע את ה"אגו"...
הרי כולנו יודעים שדעת בע"ב היפך דעת תורה.. וגם אם אברך מרגיש את עצמו ממש ממש חשוב ות"ח עצום הוא עדיין למרות רוב גדלותו לא תמיד מבין את מכלול השיקולים והשקלולים של הרב וכל הנושא של לרצות להבין מגיע ממקומות שהם בדיוק הפוכים מהמושג הזה שהתחנכנו עליו "דעת תורה".. -
@אינו-יודע-לשאול
כתוב בפרוג כך
נפתחו כרגע אשכולות רבים, בינהם:
הפסקת אוכל
תרומה וחסד
פנאי ונופש
בריאות ורפואה
רכב ותחבורה
אולי עוד.
תהנו:) -
@אינו-יודע-לשאול אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@בני-עליה כנראה זה עד היום היה חלק מאא״ר ועכשיו העבירו את זה לפורום בפני עצמו וזה אוטומטית גרם שזה ייפתח.
זה נראה שנטפרי שינו משהו
תחבורה ורכבים פתוח אבל אי אפשר לראות את הנושאים
אבל הנושאים עצמם פתוחים (הנושאים באא"ר עדיין חסומים)
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-טיסות-זולות.456033/
-
@nigun זה רק מראה כמה נטפרי משקיעים שלא לפגוע באתר ובמשתמשיו
בעיקרון @magicode יכל להגיד אני חוסם את האתר עד שתוציאו את הדברים הבעייתיים לurl נפרד וזה לא קרה אלא הוא טרח לבנות מערכת שתסנן את הפורומים הספצפיים שאמורים להיחסם בהוראת הרבנים (אגב פרשנות שלי היא שזה הסיבה שזה נחסם באמצע הלילה ענין של מתי הסתיים הפיתוח ועלה לשרתי הסינון)
ועכשיו במקום להגיד לפרוג תרימו את הכפפה תפרידו את התתי פורומים שראויים להיפתח הוא טורח לעשות פיתוחים נוספים לצורך כך. -
@nigun
בפנאי ונופש הוא כן מציג את הנושאים
לא ברור מה ההבדל -
@nigun זה לא שאלה כל זמן שאתה לא מבין איך בדיוק החסימה של חלקים מסוימים באתר עובדת
התשובה היא שההבדלים אם קיימים (לא בדקתי כיוון שאני לא כל כך נגיש לפרוג מהמחשב הדגיל שלי שהוא לשמחתי במופחת סיכונים) הם מסיבות טכניות -
@magicode אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
נטפרי מאוד רוצים להגיד את השמות. אבל זה עלול לפגוע ברבנים היות והם עלולים להיות מטרה להתקפות. בדיעבד הזעם הזה באמת היה עלול לייצר התקפות נגדם.
הטעות הגדולה ביותר לדעתי תהיה לספר מי הם הרבנים שעומדי מאחורי ההחלטה/ות הנ"ל.
זה רק יהיה פרומו לכל הנושאים שדוברו כאן בהרחבה לו פלוני היה הרב הוא היה מתיר או אוסר.
וקשר לטענות להבאת ועדת רבנים מסכמת, אני מניח שלו יצוייר שהייינו מגיעים לוועדה שמוסכמת על כלל הציבור היינו מוצאים עוד יותר חסימות ממה שיש עכשיו...
כך שלדעתי הקטנה חשיפת שמות הרבנים תביא נזק גדול בהרבה מהתועלת [בלי קשר לכאב ראש שיעשו לרבנים הנ"ל] -
@שמיל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
נטפרי מאוד רוצים להגיד את השמות. אבל זה עלול לפגוע ברבנים היות והם עלולים להיות מטרה להתקפות. בדיעבד הזעם הזה באמת היה עלול לייצר התקפות נגדם.
זה רק יהיה פרומו לכל הנושאים שדוברו כאן בהרחבה לו פלוני היה הרב הוא היה מתיר או אוסר.
וקשר לטענות להבאת ועדת רבנים מסכמת, אני מניח שלו יצוייר שהייינו מגיעים לוועדה שמוסכמת על כלל הציבור היינו מוצאים עוד יותר חסימות ממה שיש עכשיו...
כך שלדעתי הקטנה חשיפת שמות הרבנים תביא נזק גדול בהרבה מהתועלת [בלי קשר לכאב ראש שיעשו לרבנים הנ"ל]אני לא חושב שנטפרי צריכים לתת דין וחשבון מי הם הרבנים שלהם. אם אני פותח חנות בשר ומחליט למכור כשרות X מישהו יכול לבוא אליי בטענות למה אני לא מוכר כשרות Y הרי הרב שלו אמר לו לאכול רק את זה??
-
@איש-צדיק אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@שמיל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
כך שלדעתי הקטנה חשיפת שמות הרבנים תביא נזק גדול בהרבה מהתועלת [בלי קשר לכאב ראש שיעשו לרבנים הנ"ל]אני לא חושב שנטפרי צריכים לתת דין וחשבון מי הם הרבנים שלהם. אם אני פותח חנות בשר ומחליט למכור כשרות X מישהו יכול לבוא אליי בטענות למה אני לא מוכר כשרות Y הרי הרב שלו אמר לו לאכול רק את זה??
המקרה שלנו שונה.
מבחינתי הזמנתי בשר מסוג מסויים בכשרות מסויימת, שילמתי.
ההזמנה שמגיעה אלי מכילה בכלל עוף בכשרות שלא מקובלת עלי.
כשבררתי מה קרה
אמר המוכר שהרב שלו הורה כך לעשות
עכשיו זה בסדר שאבוא בטענה?
הכסף לא אצלי,
נתקעתי בלי בשר לשבע ברכות שיש לי הערב. -
קיבלת בדיוק את ההכשר שביקשת . לא החליפו את הרבנים
וגם תיקח את הכסף בחזרה, 15 שח תרומה שלי
(ולמען האמת מרגע הניתוק אתה לא משלם, גם לא עד סוף החודש) -
פוסט זה נמחק! -
@אוטוטו-עוזבים-בעז-ה
המקרה לא שונה.
תקראו את התנאי שימוש ואת המדיניות ותראו על מה שילמתם.
אין אופציה לבחור סוג של כשרות בנטפרי
כל מי שעושה נטפרי עושה על דעת נטפרי ורבניה.
כל מי שחושב שהוא משלם על משהו אחר מרמה את עצמו.