האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
-
@dLive ראיתי את ההדרכות של התוספים האלו ועדיין תג עולה עליהם
-
אם אפשר להוסיף את בנק פאג"י באפליקציות של אנדרויד
-
@מ.-פ. אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
למה אין את בנק פאג"י באפליקציות של אנדרויד
-
@zvizvi האם ניתן לקבל את האפליקצייה של חברת אנג'י -engie לסריקת מחשב הרכב?
תודה רבה -
@aiib
קישור להורדה של האפליקציה Engie - Easy Auto Repair
יש לרכוש רכיב בלוטוס בנפרד בכדי שזה יעבוד,
בהצלחה.
.......................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
תודה רבה!
הזמנתי מסין רכיב ב5 דולר נראה לי שזה אותו רכיב שאנג'י מוכרים ב80 שקל. אם יעבוד טוב אשמח לעדכן את מי שזה מעניין אותו. -
למה אין את בנק פאג"י באפליקציות של אנדרויד
הוא לא חייב כלום, הוא עושה חסד עצום שאין כמוהו.
ושוב תודה @zvizvi. -
@zvizvi ישנה תוכנה מעולה לשמירה ססמאות באתרים השונים, התוכנה זוכרת את השם המשתמש והסיסמא ומכניסה אותם ישירות לאתר, גם לאתרים מאובטחים.
האתר הרשמי https://www.stickypassword.com/
העליתי את התוכנה לכאן
והנה קישור לתוסף של כרום (בדרך כלל התוכנה מתקינה לבד את התוסף, אבל בנטפרי זה חסום), תודה למערכת הפניות ששלחו לי את התוסף.
ישנה גם תוסף לפיירפוקס בשם spautofill.xpi, אצלי התוכנה לא מצליחה להתקין את זה הוא נתקע עם בעיה אחרת בפיירפוקס, אשמח אם מישהו ינסה להתקין את התוכנה ואח"כ לחפש אצלו את הקובץ הנ"ל, או אם זה יחסם שיקליט את החסימה וישלח את זה למערכת הפניות שיעלו לו את התוסף. -
אם אפשר להוסיף את בנק פאג"י באפליקציות של אנדרויד
הוא לא חייב כלום, הוא עושה חסד עצום שאין כמוהו.
ושוב תודה @zvizvi.@ששלום תיקנתי תודה
ובאמת תודה שמיד הוסיף
יישר כח -
@zvizvi תוכל בבקשה להוסיף את האפליקציה של מזרחי טפחות?
תודה רבה!!! -
@dLive עם התוספים שבאתר שלי אפשר לעמד בוורד ברמה גבוהה, חוץ מרב טקסט.
יש כאן מסמך מעומד לדוגמא.
עימוד בוורד הרבה יותר נח מעימוד בתג, בתג אין ביטול של פעולות, ואין אפשרות לעמד בתצוגת הדפסה ועוד שלל דברים מיושנים שלא עולים בקנה אחד עם ההרגלים של המשתמשים כיום.
80 אחוז מהספרים היוצאים לאור אפשר לעמד בוורד עם התוספים שלי, אין צורך להמיר לתג את הקובץ שמתקבל מהמחבר, ואם יש למחבר תיקונים פשוט מתקנים במסמך המעומד ומיד אפשר להדפיס שוב.
התוספים מתאימים גם למעמדים מקצועיים וגם למחברי הספרים בעצמם שרוצים לחסוך את עליות העימוד, למשל הוצאת ספר אחד יכולה לעלות 3000-4000 ש"ח לעומת זאת התוספים לא יעלו שליש מזה, ועוד שעם התוספים אפשר לעמד כמות לא מוגבלת של ספרים.
לגבי רב טקסט שחסר כרגע בוורד, אני מתכנן זה מכבר תוכנת עימוד חדשה, שתהיה נוחה לשימוש כמו וורד, ושיהיו בה את כל התכנות שיש בוורד ובתג ובאינדיזיין ביחד. תוכנית/אפיון/צוות פיתוח כבר יש, דרוש משקיע/ים. הרעיון ליצור תוכנת עימוד בשתי גירסאות, האחת חינמית שתהיה בכל מחשב, ותדע לפתוח גם קבצי וורד ותג, עם אפשריות עימוד פשוטות, וגירסת פרו בתשלום עבור המעמדים. התוכנה תהיה בע"ה גן עדן למחברים ולמעמדים גם יחד! -
-
-
@שלום-על-ישראל
הגיבו כאן למעלה על דברי לפני כן שאין תוכנת עימוד כמו תג, ובאמת אין תוכנת עימוד כמו תג ברמת המחיר שלה...גם ברמת המקצועיות
-
@derid אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@zvizvi תוכל בבקשה להוסיף את האפליקציה של מזרחי טפחות?
תודה רבה!!! -
@zvizvi
האם אפשר להוסיף בבקשה wps לאנדרואיד?
תודה. -
@רחמים אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
האחת חינמית שתהיה בכל מחשב, ותדע לפתוח גם קבצי וורד ותג, עם אפשריות עימוד פשוטות
יהיה אפשר לומר שזה גם תחליף לוורד? או שצריך שוורד תהיה מותקנת?
-
@clickone תחליף גם לוורד. זו המטרה שלא יצטרכו שום תוכנה למסמכים חוץ מזו.
-
@רחמים זאת אומרת וורד חינמית? או שרק הפרו ישמש כתחליף לוורד?
עכשיו בפסימיות, לא הלכת על גדול מידי?