חומה ודעת - פרק י"א
-
@מן-המודיעין זה נזק "לא כ"כ חמור".
-
@מן-המודיעין זה נזק כלכלי לציבור שאין להם כ"כ כסף..@מן-המודיעין אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
@WWW
האטת מהירות המחשב, הסתרת תיקיות וכו' זה לא נזק ,כל יומיים צריך לקחת את המחשב + USB + נגן שהודבקו מעמדות קול הלשון וכדו'.. לטכנאי שינקה, ובוכים על שצריכים לשלם כספים שאין להם מה יאכל.
-
@WWW
כשאתה אומר שזה לא חמור אתה כנראה מתייחס לכך שהנזקים שמניתי למעלה הם הפיכים ואילו הנזקים שכתבת שלא קיימים במחשב ללא חיבור הם בדר"כ בלתי הפיכים,אבל כשאומרים לבן אדם שהוא לעולם לא יוכל עדכן את המחשב בעדכוני אנטי וירוס אז כל הנזקים שכתבתי הם בלתי הפיכים והם חמורים לא פחות!
-
@למדן-וידען אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
@מן-המודיעין זה נזק כלכלי לציבור שאין להם כ"כ כסף..
כל יומיים צריך לקחת את המחשב + USB + נגן שהודבקו מעמדות קול הלשון וכדו'.. לטכנאי שינקה, ובוכים על שצריכים לשלם כספים שאין להם מה יאכל.לא הבנתי אתה מגיב לי או למשהו אחר?
-
@מן-המודיעין תיקנתי את ההודעה.
-
@למדן-וידען
כתבתי לפני שתקנת... -
@מן-המודיעין אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
הם בלתי הפיכים והם חמורים לא פחות!
לא מדוייק, כניסה למנהל המשימות > סיום הwscript > מחיקת הקובץ הסורר > מחיקת הקבצים מהכוננים נשלפים, וכו' וזהו.
-
@WWW
ואם מסתתר איזה רוגלה שמאיטה את המחשב איך תגלה אותה,
אתה מכיר טכנאי שמנקה את כל הוירוסים ללא אנטי וירוס מעודכן? -
@מן-המודיעין זה נזק כלכלי לציבור שאין להם כ"כ כסף..@מן-המודיעין אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
@WWW
האטת מהירות המחשב, הסתרת תיקיות וכו' זה לא נזק ,כל יומיים צריך לקחת את המחשב + USB + נגן שהודבקו מעמדות קול הלשון וכדו'.. לטכנאי שינקה, ובוכים על שצריכים לשלם כספים שאין להם מה יאכל.
פעם אחת אתה מסביר לכזה אדם (לאחר שהפך את המוסתר לגלוי), שלא מפעילים בשו"א קיצור דרך! ומוחקים את כל הקבצים ה'אפורים' (מוסתרים), וזהו!
-
@מן-המודיעין אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
ואם מסתתר איזה רוגלה שמאיטה את המחשב איך תגלה אותה,
בד"כ זה לא עובד ככה, כי אם המדיניות של הוירוס שמופץ (גם) באמצעות USB, אז בד"כ הוא דואג להכניס את עצמו לכל אונקי שמתחבר למחשב (חוץ אם הכנסת והוצאת בפחות מ5 שניות...), ואז מיד מבחינים בזה.
-
@WWW
אתה כנראה מדבר מהמעבדה מה אמור להיות, ואני מדבר מהשטח שזה מה שקורה -
@WWW אמר בחומה ודעת - פרק י"א:
@WWW
פעם אחת אתה מסביר לכזה אדם (לאחר שהפך את המוסתר לגלוי), שלא מפעילים בשו"א קיצור דרך! ומוחקים את כל הקבצים ה'אפורים' (מוסתרים), וזהו!
לא כולם מבינים במחשבים כמוך...
יש כאלו שגם אם תראה ותסביר להם אלף פעם לא יבינו.
וישאלו אותך שוב / יכניסו את הוירוס למחשב שלהם שוב.
וגרוע מכך, האנטיוירוס יכתוב להם שזה וירוס, והם יפעילו אותו בכח.@מן-המודיעין מה הבעייה, עידכוני אניוירוס יש לרוב החברות כיום באופליין...
-
@clickone
זה היה סתם ויכוח עקר כי איך שכתוב בפרוספקט שהעלו כאן אז יש גם אפשרות לעדכון אונליין,אבל בשביל האינטליגנציה מה שלי ידוע זה שיש אופציה רק בנוד בגרסות הקודמות שלו עד גירסה 8, אם יש עוד אופציות אשמח שתחכימני,
-
@מן-המודיעין יש לדוג' קישורים ל'דפנדר' של מייקרוספט
0_1495144649592_הורדות אנטי וירוס - קבצים.zip -
אממ
סליחה שאני משבית את השמחה, אבל אין אפשרות לחבר המחשב עם כבל מוצלב ולקבל עידכון.
תכנת מחסום חוסמת לחלוטין כל חיבורי הרשת, לא משנה באיזו צורה.האפשרות היחידה (והכי נוחה ופשוטה) היא להוריד למחשב לא חסום את קובץ העידכון של האנטיוירוס, ולהעביר את זה באונקי למחשב החסום. לאווסט אפשר להוריד כאן..
למייקרוסופט כבר אין עידכונים אופליין, אבל מי שלא מחובר לרשת לא צריך עידכונים. אנטיוירוס צריך, ומספיק לעדכן אותו פעם פעמיים בשנה. -
@שואף אני אישית הורדתי עידכון אופליין עדכני לאנטיוירוס של מייקרוסופט ממש לא מזמן
-
באמת לא הבהרתי את כוונתי, דיברתי על עידכונים למערכת וינדוס, לא לאנטיורוס (הדפוק) שלהם.
-
@שואף דפוק?!
-
-
האנטיוירוס שלהם לא נוח לשימוש. אני משתמש המון בהחרגות, ובכל מיני פיצ'רים של אווסט, ולא מוצא את זה בדיפנדר. גם אין אפשרות נוחה לכיבוי זמני של ההגנה. גם לא שייך בכלל לכבות אותו לגמרי, בהפעלה מחדש הוא נדלק אוטומטית (אולי יש שטיקים שמסדרים את זה, אבל אין דרך נורמלית).
באמת כדאי שכל הנציגים יתעדכנו ויידעו את האפשרויות.