אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE. הסיבה המרכזית כי זה מתיש אותנו. ומבזבז לנו בתמיכה הרבה הרבה זמן. על כל מיני אנשים שמתקשרים לומר שהם זכאים לקבל הסרה בחינם. כי ..... אלף ואחד תרוצים.
או כאלה שהתקינו בטעות לא ראו שזה עולה 100 שקל להסיר. (כאילו שזה כתוב בקטן בצד).
עושים לך כל מיני נקיפות מצפון. גנבתם אותי הרסתם לי אין לכם מחילה לעולם.
די נמאס.
מה אתם אומרים איך אפשר להפסיק עם זה.
חשבתי פשוט לעשות תוכנה בלי הסרה כלל. וזהו. -
@magicode
לבטל ??? חס ושלוםאבל אולי תוכנה שתפעל על כל מסנני האינטרנט הפונים למגזר החרדי.
ואז לא יהיו תירוצים -
@magicode לדעתי, צריך למתג את זה תחת שם אחר, לא נטפרי, כמובן שכן צריך שיבינו שזה קשור להנהלת נטפרי, אבל צריך שיהיה סוג של ארגון חיצוני שעוזר לסנן את המחשב ע"י נטפרי, ויהיה מערכת פניות נפרדת לעניין הזה. וכמובן שבמערכת הפניות של נטפרי, לא יתנו תמיכה לזה בלי שום יוצא מהכלל.
-
@WWW
כמו אאוטנט -
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@WWW
כמו אאוטנטדווקא רעיון.
אולי 'ועידת הרבנים לביצור חומת הדת'?
@baruch -
@magicode אני מתיחס בעיקר לשורה "עושים לך כל מיני נקיפות מצפון". אני די מזדהה עם זה. גם אני עסקתי עם ציבור בכמה צמתים, ובאיזה שהוא שלב התפללתי לה' שישאיר לי בבקשה את התכונה הנפלאה הזו שנראת "מצפון" גם אם הוא אגיש אצלי מאוד. וברוך ד' שאתה רגיש כך. זה רק טוב. פשוט מאוד צריך לדעת לא להתרגש יותר מידי, וסליחה אם אני נשמע מחנך. לולי דמיסתפינא הייתי אומר לך כאן באחריות מלאה, 98% מהתלונות שוות כקליפת השום. חבל על המצפון שמתבזבז בשבילהן. אנחנו בדור מפונק, ובן אדם לא יודע לומר בפשיטות "אני קמצן על 100 ש"ח, תוותר לי". זה כל הסיפור. wifree היא חתיכת הצלה, שחבל לאבד אותה בשביל זה... על הטענה של הזמן במערכת הפניות לצערי אין לי תשובה. כבר הקב"ה אמר למשרע"ה "טרחנים הם".
-
אם אני יעשה מבחן אמריקאי לאזהרות אחרי שכתבו אני מסכים. זה לדעתכם יפתור את הבעיות?
-
@magicode אל תתיאש אנחנו איתך!
-
@magicode לאץ בדיוק מהסיבה שכתבתי למעלה... זה לא יעזור. אדם לא מסוגל להוריד מהכבוד שלו ולומר עשיתי שטות גם אם הוא חשב עליה 10 דקות לפני שעשה אותה. ואני לא נגד אנשים, אני דווקא אדם חביב, אבל פשוט כך מראה המציאות. למדתי שיש גם כאלה בעולם, [והרבה ממה שחשבתי....]
-
יכול להיות שמבחן אמריקאי יעזור הייתי ממליץ לזרוק את הכדור לצד של הרוכש. להסביר לו שיש עלות ואם הוא באמת חושב עפ"י דין תורה שזה נעשה שלא כדין וכו' וכו' אפשר לוותר לו. מהנסיון שלי ברוב המקרים אנשים נסוגים אחורנית, זה מגיע מהרגל לנסות לקבל הנחות אצל החברות הגדולות או משרדי ממשלה
-
@סים-כשר צודק לחלוטין!!!!
-
@magicode אולי צריך למנות מישהו מהסוג של ה'שופטים ושוטרים', שיודעים להסתדר עם אנשים בתקיפות, והוא יהיה היחיד שיטפל בפניות בנוגע לווייפרי, (במידת הצורך יעביר לנציגים הרגילים). [לא אני...]
אפשרי נציג מיוחד (עכ"פ שם מיוחד...) במערכת הפניות, או שיפנו לכתובת מייל מיוחדת. -
בא נכנס לשורש העניין לכאורה למה אנשים רוצים להסיר????
אבל באמת???אז ככה יש כאלה שכשהם מצטרפים לנטפרי הם לא מסתדרים בכלום, ושום דבר לא עובד עדיין (כך היה לי). וצריך להדריך אותם להתקין תעודות אבטחה... ובדרך כלל גם מדריכים את ההרשמה לנטפרי (זה הדבר הראשון)
כעת לא אוחזים ראש, רק עושים לפי ההוראות תלחץ כאן, תעשה כאן V תרשום פה. ואין ראש להתכונן מה בדיוק עושים.
ואז מגלים שהתקינו גם ווייפרי ואי אפשר להתחרט.
ומבחן אמריקאי בכזה זמן לחוץ לא יעזור. כנ"ל
ומה זה מפריע להם??? למה הם רוצים להסיר
לפי דעתי (אני מאמין שמערת הפניות יותר חכמה ממני בעניין)
מתחלק ל2- כאלה שרוצים אולי לגלוש לא דרך נטפרי...
- וכאלה שאין להם דרך להתחבר ממקומות אחרים. באם יתנו לכל אלו שהתקינו וויפרי את התוכנה אינוואר - להם זה יפתור את הבעיה, אם ידרשו מהם תשלום, אז הם שוב לא ירצו.
כך אני חושב. טעיתי?
-
@ww199ww אז מה הפתרון שלך?
לחלק אניוור חינם לכל מאן דבעי? -
@WWW
מי שמתקין את וויפרי - יקבל!
ואפילו אולי לתת כל פעם שמבקשים חד פעמי.
אבל שזה לא יהיה המניעה של הבן אדם
הרי אנחנו רוצים להציל אותו !!! נכון??? -
@magicode לענ"ד מה שיעזור, שיעלה 100 ש"ח להתקין את התוכנה.
ואפשר גם לעשות שיהיה איזה מקום שאפשר כביכול לגנוב את התוכנה בחינם, ואז מי שיבקש הסרה לא יוכל להתחמק מתשלום, כי הוא הרי גנב אותו.
(כך זה עובד בנתיב, מי שקנה את התוכנה יכול לקבל הסרה חינם, ומי שהעתיק בחינם, עולה לו הסרה). -
@סופר אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
(כך זה עובד בנתיב, מי שקנה את התוכנה יכול לקבל הסרה חינם, ומי שהעתיק בחינם, עולה לו הסרה).
זה לא טוב, שאפשר להסיר חינם - מי ששילם!
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אם אני יעשה מבחן אמריקאי לאזהרות אחרי שכתבו אני מסכים. זה לדעתכם יפתור את הבעיות?
זה רעיון אדיר. וצריך לעשות שהמערכת תשמור את הנתונים כולל פרטים אישיים, וכשהלקוח יתלונן יציגו בפניו את העובדות שחור ע"ג לבן שהוא הסכים לתנאים.
-
@magicode
אני חושב עוד רעיון לפתוח עוד קבוצה \קהילה למי שלא רוצה אפילו בטעות שיוריד את התוכנה שירשם לקהילה +קנס -
רוב הרעיונות שנכתבו כאן בינתיים, אינם מועילים להורדת הלחץ ממערכת הפניות.