מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש?גם אני מנתיה"מ, ולקח לי שבוע לקבל. אני הזמנתי מ'אינפון' (באשדוד), והתקשרתי מידי יומיים להתעניין בנימוס מה קורה... בסוף זה הגיע...
-
לדעתי מי שעדיין לא הזמין שינסה להתעקש לקבל את הסים ממרכז הסלולר, אני אישית בערב התקשרתי לברר פרטים ואמרו לי שישלחו בדואר, ולמחרת כשהתקשרתי להזמין בפועל הם אמרו לי לקחת את הסים מהם, בכל אופן זה די מוזר שהדואר עצמו מתעכב כ"כ הרבה זמן...
-
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בכל אופן זה די מוזר שהדואר עצמו מתעכב כ"כ הרבה זמן...
למה מוזר?
זה מצב הדואר בארצנו.
יש לי תיעוד מהשנה האחרונה על דואר ששלחתי/קבלתי מכל מיני אזורים בארץ, שכולל תאריך משלוח ותאריך הגעה. דואר 24 שהגיע לאחר כמעט 24 יום, דואר רשום שהגיע לאחר חודשיים! (ויש לי תיעוד מהאתר מתי הגיע לכל תחנה בדרך), דואר רגיל לאחר מספר שבועות. היחיד שהיה סביר היה רשום מהיר. -
@רוח ואני לתומי חשבתי שלאחרונה חל שיפור בכל מה שקשור לדואר...
-
@רוח אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
דואר 24 שהגיע לאחר כמעט 24 יום
כנראה זה כוונתם ב'דואר 24', שיגיע אחרי 24 יום
-
@מעמד
לי הגיע אחרי שני ימי עסקים -
@אלי-TZA אז כנראה שיש לך קשרים בדואר !
או שהם מפחדים ממך כי איימת עליהם -
בדיקת מהירות עם סים של x2one
כשהקליטה לא הכי טובה
-
אני לא מבין הכנסתי את הסים לנטסטיק חיברתי את זה למחשב, והוא כותב לי ללא גישה לאינטרנט, מה אני צריך לעשות???
-
@מבין-מקצועי אולי צריך להגדיר APN
apn.x2one.com
בכל מקרה, תוכל לפנות לתמיכה שלהם -
תוכל להתקשר גם לx2one:
0772285300 -
בדיקת מהירות נוספת
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מבין-מקצועי אולי צריך להגדיר APN
apn.x2one.com
בכל מקרה, תוכל לפנות לתמיכה שלהםלא עובד הקישוור
-
@יעקב-ישראל זה לא קישור, זה הapn שצריך להגדיר
-
אוקי סליחה
בדרך כלל יש עוד הגדרות -
ועוד בדיקה לקינוח...
בקיצור מהירות הזויה
-
איזה נטסטיק זה ?
-
עוד בדיקה...
zte mf79,
המקסימום שהגעתי בhuawei e8372 ובzte mf821 בהורדה זה 55 mbps, משא"כ בmf79 שנראה שהשמים הם הגבול...
בהעלאה הם קצת יותר טובים מהmf79 נראה לי -
@shraga
הmf79 וה-mf821 עובדים רק עם תדר אחד מתוך שניים של פלאפון (1800) לעומתם הhuawei e8372 עובד עם שני התדרים ואמור לקבל קליטה יותר טובה, אתה רואה הבדל?
יתכן שבאזורך תדר 1800 חזק ולכן אין לזה משמעות -
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עוד בדיקה...
ואהוו !!