קיבלתי סימן.
-
@אחת-שאלתי אמר בקיבלתי סימן.:
אני פשוט המום שכבר עברו ארבעה ימים, ולביינתיים גייסו רק 17 אלף ש"ח.
כפי שאני יודע, יש לנטפרי מעריצים(!) בכל העולם.
ביניהם גם אנשים עם הרבה מאוד כסף.צריך לקחת מומחה להתרמות באינטרנט.
ולהפיץ את זה בכל לכל פורום, וואטסאפ, וכן על זה הדרך.
בנוסף, צריך לקחת אדם עם ניסיון וקשרים, ולפנות ישירות לפילנתרופים של הציבור החרדי.שלב ראשון, זה לתרגם את הדף ההתרמה לאנגלית.
להכניס את זה https://thechesedfund.com/לדעתי, עם שיווק נכון בכלים הנכונים, אפשר להגיע בקלות ממש למאות אלפי דולרים.
וכאשר יענו אותי כן ירבה וכן יפרוץ.
עם קמפיין התרמה אגרסיבי יוכל בשורת נטפרי להגיע לכל העולם.
עם ספקים חזקים ויציבים בכל מקום.בתאכלס ההתרמה כאן היא על הספק העתידי מה יהיה. ולכן זה בעיה.
אם הנזק לנטפרי היה ברור. היה אפשר להתרים עם יעד ואולי גם היה תמימות דעים בין הרבנים שאפשר ממעשרות.
אולי נחכה שיהיה תביעה ממש. -
פוסט זה נמחק! -
-
מגי'קוד היקר.
לדעתי אתה בעצמך לא מבין איזה מהפיכה חוללת ותחולל בעז"ה בציבור החרדי בעולם כולו.
מדובר בהצלת נפשות ממש.
ואין לי שום ספק, שכל רב שבקי בעניין, יתיר לתרום מכספי מעשרות, גם עבור יצירת ספקים וחיבורים יציבים לבני חו"ל. -
@magicode אולי כדאי לחלק זאת לב' התרמות א. התרמה על הספק כלומר התורם יודע שיש ספק ובכל אופן תורם ולוקח בחשבון שבסוף זה יילך לפיתוחים שזה דבר חשוב בפני עצמו. ב. התרמה על תנאי כלומר הסכום יגבה אבל נטפרי תבצע רישום ובמידה ובסייעתא דשמיא לא לא יצטרכו את הכסף, הכסף יוחזר לתורם [כמובן שתמיד הוא יכול להחליט שהוא משאיר את הכסף..]
-
כאן הם טוענים שלא מומלץ לתת מכספי מעשרות.
כי המצב עדיין לא ברור. -
@magicode כאן הם כותבים שניתן לתרום לנטפרי
http://din.org.il/2017/10/15/תרומה-לנטפרי/ -
@magicode מי כמוך יכול להסביר למורה הוראה את המצב ואת מצב 'ההכנסות' ואת הסיכון וכו' וכו'
שאלה בלי ידע היא לא שאלה ממילא התשובה גם לא תשובה
[לענ"ד כמובן] -
בעיקרון אפשר לחכות עם זה. עד שהנזק יהיה ממשי יותר. ואז להתרים.
השאלה האם אנשים יתקררו. -
@magicode לדעתי יש חשש שאנשים יתקררו ולכן לדעתי כדאי ליישם את מה שהצעתי למעלה שתנתן אופצייה לתרום עם הבטחה להחזרת הכסף במידה ולא יהיה צורך בו למטרות משפטיות
-
@shraga שים לב לשואל: "כאשר איני מקבל מהם כל תמורה"
-
מג'יקוד.
אני ממש תמה על הסגנון ועל הגישה:
אפשר לחכות, עד שהנזק יהיה ממשי.... אולי אנשים יתקררו...חוששני שעל כגון דא אמרו רבותינו, ענוונותו של זכריה בן אבקולס החריבה את בית מקדשנו...
במלחמה כמו במלחמה, צריך להפעיל את כל הכלים שרק אפשר.
מדובר במלחמת מצווה אמיתית, עם שער החמישים של הטומאה.
מי כמוך יודע, כמה רבבות ניצלו ממכשולות אמיתיים בזכות המיזם הקדוש.
מכבשי דרחמנא זכית להיות מגדולי מזכי הרבים שבדור.
לך בכוחך זה, והמשך להושיע את ישראל.צריך לנצל כל דרך, וכל פלטפורמה, לגייס כמה שיותר כסף.
וכסף גדול. מליונים. ובדולרים.
לא בשמים היא.
ולהביא את בשורת נטפרי לכל נקודה בעולם.אין לי שום ספק שבעולם, שעל פי דעת תורתנו הקדושה, ניתן ורצוי להביא כספי מעשרות בשביל נטפרי.
ולזכות בזה, לשנה טובה ומתוקה.מינאי.
אחד מיני אלפים המעריצים ומעודדים את המפעל הקדוש. -
@אחת-שאלתי אמר בקיבלתי סימן.:
מג'יקוד.
אני ממש תמה על הסגנון ועל הגישה:
אפשר לחכות, עד שהנזק יהיה ממשי.... אולי אנשים יתקררו...חוששני שעל כגון דא אמרו רבותינו, ענוונותו של זכריה בן אבקולס החריבה את בית מקדשנו...
במלחמה כמו במלחמה, צריך להפעיל את כל הכלים שרק אפשר.
מדובר במלחמת מצווה אמיתית, עם שער החמישים של הטומאה.
מי כמוך יודע, כמה רבבות ניצלו ממכשולות אמיתיים בזכות המיזם הקדוש.
מכבשי דרחמנא זכית להיות מגדולי מזכי הרבים שבדור.
לך בכוחך זה, והמשך להושיע את ישראל.צריך לנצל כל דרך, וכל פלטפורמה, לגייס כמה שיותר כסף.
וכסף גדול. מליונים. ובדולרים.
לא בשמים היא.
ולהביא את בשורת נטפרי לכל נקודה בעולם.אין לי שום ספק שבעולם, שעל פי דעת תורתנו הקדושה, ניתן ורצוי להביא כספי מעשרות בשביל נטפרי.
ולזכות בזה, לשנה טובה ומתוקה.מינאי.
אחד מיני אלפים המעריצים ומעודדים את המפעל הקדוש.מצטרף לכל מילה.
-
פורסם היום ב הכותרות:
"פטנט 819": המצאת הסינון באינטרנט שנמצאת במרכזו של מאבק בין חברות הסינון ומסעירה את המגזר החרדי
על שם חברת נטספארק (חברה בשותפות עם אתרוג/רימון) רשום פטנט 819 שעניינו הוא סינון תוכן לא רצוי על ידי זיהוי מבנים בתצוגה המקוונת, ובהסתמך על כך מקבל החלטה ביחס להיקף ההסרה של התוכן כולו או חלקו. כעת מאיימת חברת נטספארק בתביעה משפטית נגד נטפרי בגין הפרת פטנט. במכתב ששיגרה לפני 3 שבועות לספקי התקשורת העובדים עם חברת נטפרי היא דורשת מהם באופן מידי לחדול ולהימנע, במישרים או בעקיפין, מכל ניצול (לרבות שיווק, פרסום, הצעה למכירה ומכירה) של סינון נטפרי, ולהעביר לידיה את רשימה כל משתמשי נטפרי. * מייסד נטפרי הגיב לתביעה: "אני פיתחתי את נטפרי בלי להכיר בכלל את הפטנט שלהם. לפי מה שאני הבנתי, אנחנו לא פועלים בשיטה שהם רשמו בפטנט", לטענתו יתכן והתביעה באה בעקבות דרישה להוסיף ספקים נוספים שיאפשרו את השימוש בסינון ומתוך מטרה להרתיעם. * לצורך מימון ייצוג משפטי הקימה נטפרי עמוד התרמה למימון המונים (אידישע פוסט)פניתי אליהם שזה מדי 'תמים'.
וענו לי שאכין ידיעה והם ידאגו לפרסם אותה.מי שיכול להכין ידיעה מסוגננת, שיוריד את התמונה כמו שצריך, (רק שלא יהיה מדי קיצוני...), כולל קישור להתרמה.
מוזמן לפרסם כאן. -
@סים-כשר האם יכול להיות שהספק המדובר מתעכב בגלל האיומים על הספקים האחרים?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@אחד-תם חודש/חצי שנה , זה סתם קמפיין להביא לקוחות בעיתיים שיחזיקו בשתי חיבורים/חיבור נטפרי לא פעיל, שבוע מספיק למי שרוצה לעבור להחליט אם הוא רוצה.
(והקמפיין לא חייב להיות לעוברים מאתרוג דווקא, זה יכול להיות סתם קמפיין לימים הנוראים שכולנו רוצים להיטהר, רוצה לנסות אינטרנט כשר ונקי באמת? שבוע ראשון עלינו, אני מוכן לתרום לגיוס לקוחות הזה אם הוא לא בטוח שווה מבחינה כלכלית לנטפרי). -
@סים-כשר אמר בקיבלתי סימן.:
@יעקב-ישראל ממתין לעדכון מהספק בכדי להתחיל
עמכם הסליחה על העיכובהעיכוב ארוך מאוד
מעניין האם פנו אליהם בתביעה
הרי @magicode טען "כי ייתכן שהמהלך הזה בא בעקבות הדרישה פה בפרום להוסיף עוד ספקים. מה שאולי גרם להם לבצע את זה כדי למנוע מספקים אחרים להצטרף לנטפרי. כמובן שבמצב הזה זה לא רק איום זה נזק ממש. כי ההפחדה הזאת מרחיקה מאוד את הסיכוים שיצטרפו אלינו ספקים נוספים. ועכשיו כל ספק ירצה גם ביטחון שנטספארק לא יתבעו אותו"