אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@יעקב-אא אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אדרבה , במקום לעקור את הויפי פיזית, פעולה שאין לה תקנה,
יוציאו בהתחלה גירסה עם חסימת ויפי גמורה , ובהמשך יוציאו גירסה עם ויפי לרשת הכשרהעקירת הוויפי פיזית זה משהו שאתה עושה לעצמך וזה נחמד, אבל להשקיע בחסימת וויפי גמורה שזה לא משהו שלוחצים על כפתור וזה נהיה אלא מצריך עבודה לא קטנה, זו השקעה בדבר מיותר כי ברור שזו אינה מטרת המוצר.
-
אני לא מבין מה בשביל מה צריך נטפרי לסמארטפון הרי ברור שרק ליחידים יש באמת צורך בסמארטפון לדוגמא יש לי דוד שמנהל חיידר של למעלה מאלף ילדים ואין לו סמארטפון וא"כ לדעתי הנזק שזה עלול לגרום שלכל אברך כמעט יהיה סמארטפון הוא הרבה יותר מהתועלת
גם צריכים להבין שזה לו שאברכים יהיו מכורים לנייעס או כל מני כאלה אלא פשוט כולם יהיו משותקים כמו שאנחנו רואים היום בציבור הכללי -
נטפרי לא מפתחת לסמראטפון אלא לטבלט מה שנהיה מאוד שכיח וחייב פיתרון דחוף, כמו כן הדבר יפתור את עניין הוייז לרכב שיהיה אלטרנטיבה הוגנת
-
@clickone זה לא פשוט לעשות את זה כל מכשירים חא מקצועיים כי לצערינו יש הרבה שמשתמשים במכשירים פרוצים לעבודה ובאמת בתור אדם יקר שמים עובד להרבה דברים צריך מכשיר ברמה גבוהה ואנחנו צריכים לחפש איך לעזור לאנשים שצריכםמאתזה ואם תביא מכשירים ישנים ז ה לא רלוונטי
-
@david239916
מה שאני כתבתי היה לפני כשנה וחצי
אז המכשיר הזה היה עדיין בחזקת חדש - פחות משנה
עיין כאן
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_folder2-9331.phpבכל מקרה הנושא של הניראות חשוב מאד מאד
-
תכלס, מה הפיתרון היום למי שנחוץ לו טבלט?
-
@לנדאו אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
תכלס, מה הפיתרון היום למי שנחוץ לו טבלט?
סים של נטפרי וחסימת וויפי באמצעות אאוטנט או @מנתק
(חשוב לציין: זהו פתרון חלקי. זה לא מבטל אפשרות הכנסת סים אחר)לחילופין אתה יכול לנסות לקבל את וויפרי לאנדרואיד, שכרגע בהרצה. נסה במערכת הפניות.
-
-
@להתעמק
נו מתי זה יהיה כבר? -
לענ"ד זה נשמע רחוק שאםיהיה סינון זה ימשוך עוד משתמשים ללא צורך - הרי הוראת הרבנים להימנע מהמכשיר כשאין הכרח תשאר על כנה ומי שלא שומע לרבנים הרי בכל מקרה ימצא מוגן כלשהו במקרה הטוב או טרף ח"ו
וכי זה שקיים סינון אומר שהדבר מותר/כשר ??? הלא האיסור עומד במקומו !!! -
האם יש סינון אחר שאפשר לדבר בסקייפ
-
@בנימין-פולמן אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
האם יש סינון אחר שאפשר לדבר בסקייפ
לא הבנתי את השאלה
-
האם יש אפשרות לחיבור באנדרואיד גם בסים לא "דאטה" ?
-
@asherke אבל למה להקפיץ נושא לא קשור מלפני שנתיים?
אתה יכול לפתוח נושא חדש
-
@אינו-יודע-לשאול עשיתי "תגובה" ובמקום ללחוץ על "פתח נושא חדש" לחצתי בטעות על "הגב בכל זאת"
ואז ניסיתי לחזור וזה לא הלך אני ימשיך כאן
נא לא לחזור על הטעות שלי ולכן לא להגיב כאן תודה