קיבלתי סימן.
-
@משוש אמר בקיבלתי סימן.:
@יוליוס אמר בקיבלתי סימן.:
מישהו יודע מה היה בדיון בסוף 2019?
בוקר טובבב
יש לך מידע ?
-
למתעניינים, לפי הבנתי ופרשנותי המשפטית המוגבלת, זהו המצב כרגע.
היה דיון לפני כחודשיים. ולפני שיוגשו סיכומים מצד הצדדים, נטספארק הגישו בקשה לתקן את הגדרת הפטנט שלהם כביכול להבהיר את מהותו ומה הוא בעצם ממציא.
((בעקרון אין אפשרות להוסיף על פטנט שכבר רשום אא"כ ההוספה עומדת בתנאים מסויימים ובעיקר שאין התוספת מרחיבה את הפטנט אלא מבהירה אותו. כנראה שנטספארק הבינה שהפטנט כפי שהוא כעת לא עוזר לה לטענותיה ולכן מנסה באמצעות הליך צדדי לשנות את הגדרת הפטנט בטענה שאין פה הרחבה של הפטנט אלא רק הבהרה או צמצום שלו. זה לכאו' מוכיח את המצוקה של נטספארק והנסיון היצירתי שלה קודם להגשת הסיכומים לשנות את הפטנט כדי שזה יתאים לטענותיה שנטפרי כביכול מפירה את הפטנט))
כעת יש לנטפרי חודשיים להגיב על הבקשה של נטספארק.
מסתבר שזה עצמו תהליך שיכול לקחת זמן ודיונים האם לאפשר להם את הרחבת הגדרת הפטנט או לא.
ורק לאחמ"כ יוגשו הסיכומים מצד הצדדים ותינתן ההחלטה. -
@יוליוס בקיצור, תעירו אותנו בעוד שנתיים...
-
@Itshe אמר בקיבלתי סימן.:
@יוליוס בקיצור, תעירו אותנו בעוד שנתיים...
זה מושגי 'הוצאת נשמה' סטנדרטים של טחנות הצדק בארצינו.
-
היה דיון לפני כחודשיים. ולפני שיוגשו סיכומים מצד הצדדים, נטספארק הגישו בקשה לתקן את הגדרת הפטנט שלהם כביכול להבהיר את מהותו ומה הוא בעצם ממציא.
((בעקרון אין אפשרות להוסיף על פטנט שכבר רשום אא"כ ההוספה עומדת בתנאים מסויימים ובעיקר שאין התוספת מרחיבה את הפטנט אלא מבהירה אותו. כנראה שנטספארק הבינה שהפטנט כפי שהוא כעת לא עוזר לה לטענותיה ולכן מנסה באמצעות הליך צדדי לשנות את הגדרת הפטנט בטענה שאין פה הרחבה של הפטנט אלא רק הבהרה או צמצום שלו. זה לכאו' מוכיח את המצוקה של נטספארק והנסיון היצירתי שלה קודם להגשת הסיכומים לשנות את הפטנט כדי שזה יתאים לטענותיה שנטפרי כביכול מפירה את הפטנט))ומה זה אומר ???
שאז יתברר שנטפרי מפירה פטנט ?!
צריך להתפלל להצלחתה -
@מעמד תרגע
אתה לא רואה שהם בצרות.
הם צריכים עכשיו להילחם בכדי לתקן את הפטנט שלהם ולהגן עליו.
תפילות תמיד טוב
אבל אין סיבה לדאגה. -
@יוליוס שאלה: בהנחה(ובתפילה שזו לא תהיה התוצאה) ואחרי התיקון מתברר שמדובר בהפרת פטנט.
א. האם יהיו קנסות, אחרי שמתברר שהפטנט כביכול גנוב, אבל הפטנט לא היה רשום כמו שצריך?
ב. מה המשמעות העתידית במידה ובשאלה א התשובה שלילית? -
@Itshe ההשלכות עלולות להיות רחבות ומאוד לא פשוטות. כרגע נראה שהסיכוי שזה יקרה נמוך, צריך להתפלל.
-
((בעקרון אין אפשרות להוסיף על פטנט שכבר רשום אא"כ ההוספה עומדת בתנאים מסויימים ובעיקר שאין התוספת מרחיבה את הפטנט אלא מבהירה אותו. כנראה שנטספארק הבינה שהפטנט כפי שהוא כעת לא עוזר לה לטענותיה ולכן מנסה באמצעות הליך צדדי לשנות את הגדרת הפטנט בטענה שאין פה הרחבה של הפטנט אלא רק הבהרה או צמצום שלו. זה לכאו' מוכיח את המצוקה של נטספארק והנסיון היצירתי שלה קודם להגשת הסיכומים לשנות את הפטנט כדי שזה יתאים לטענותיה שנטפרי כביכול מפירה את הפטנט))
מסתבר שזה עצמו תהליך שיכול לקחת זמן ודיונים האם לאפשר להם את הרחבת הגדרת הפטנט או לא.
ורק לאחמ"כ יוגשו הסיכומים מצד הצדדים ותינתן ההחלטה.בהמשך להודעה זו,
לפני כעשרה ימים נתקבלה החלטת ביניים על ידי ביהמ"ש לאחר תגובת נטפרי לבקשה של נטספרק
התגובה וההחלטה מצורפים
(לענ"ד סיכום בקצרה למעוניינים, לאחר תגובה מנומקת כראוי מצד נטפרי כי נטספרק בעיקר מנסים למשוך זמן ואין יסוד לטענות שלהם. ביהמ"ש נתן לצדדים 7 ימים להחליט האם ברצונם שבקשת התיקון תידון בדיון העקרוני על בקשת ביטול הפטנט)
951-99-2020-002580.pdf
951-99-2020-002575.pdf -
ביהמ"ש נתן לצדדים 7 ימים להחליט האם ברצונם שבקשת התיקון תידון בדיון העקרוני על בקשת ביטול הפטנט)
שזה אומר ?
-
@יוליוס
למה כתוב שזה נטפרי נגד נטספארק?? -
@יהודי-פשוט-וטוב כי נטפרי מבקשת לבטל את הפטנט של נטספארק
עיין פה סיכום כל המערכה
http://forum.netfree.link/topic/4426/עידכונים-בנוגע-למערכה-המשפטית -
ורק לאחמ"כ יוגשו הסיכומים מצד הצדדים ותינתן ההחלטה.בהמשך להודעה זו,
לפני כעשרה ימים נתקבלה החלטת ביניים על ידי ביהמ"ש לאחר תגובת נטפרי לבקשה של נטספרק
התגובה וההחלטה מצורפים
(לענ"ד סיכום בקצרה למעוניינים, לאחר תגובה מנומקת כראוי מצד נטפרי כי נטספרק בעיקר מנסים למשוך זמן ואין יסוד לטענות שלהם. ביהמ"ש נתן לצדדים 7 ימים להחליט האם ברצונם שבקשת התיקון תידון בדיון העקרוני על בקשת ביטול הפטנט)
951-99-2020-002580.pdf
951-99-2020-002575.pdfעדכון: (כמובן לענ"ד המשפטית ועל דעתי בלבד)
כצפוי, נטספרק תמכה במתווה, ונטפרי התנגדה.
עכשיו עובר הדיון האם לתקן את בקשת הפטנט ע"י נטספרק.
החלטת הביניים היא, כי נטספרק צריכה להשיב תוך חודשיים על העמדה של נטפרי כי אין לתקן את בקשת הפטנט.תימצות מתשובת נטפרי:
"תיק זה נמצא בישורת האחרונה וכעת, זמן קצר טרם הגשת הסיכומים, הגישה בעלת הפטנט את בקשתה לתיקון הפטנט. בקשה שכל מטרתה היא דחיית הקץ ומשיכת זמן, על ידי בעלת הפטנט, אשר מנצלת את המונופול שהשיגה בכחש, על ידי רישום פטנט חסר תוקף..... ועל כן היא (נטפרי. י.) אינה יכולה להסכים למתווה זה."תימצות מתשובת נטספרק:
"בעלת הפטנט מתכבדת בזאת להודיע כי היא מסכימה למתווה שהוצע על ידי כב' סגנית הרשם"
951-99-2020-002777.pdf
951-99-2020-002778.pdf
951-99-2020-002799.pdf
מקור לכל הנ"ל, כאן -
טוב, תעירו אותנו עוד חודשים...
-
@magicode דבר ראשון ישר כוח על הכול [כולל הכול].
דבר שני לגבי ההשקפה שלך על נטפרי, [אם זה של הרבנים אז הכול מבוטל, אבל אם הבנתי נכון זה השקפה שלך].
ידוע לכולם, שנטפרי אינה מפרסמת את עצמה משום אחת מהפרסומות המקובלות, [עיתונים, רדיו, חוצות, רשת, ועוד.] (אמנם 019 מפרסמים אבל זה בא מצד 019 ולא מצד נטפרי).
אם אני לא טועה, זה בא משום שנטפרי עצמם סוברים שאינטרנט מסונן אינו מומלץ ואף מסוכן [עיין ערך הרשמה לנטפרי, ועוד.], ואם יהיה פרסומת יהיו אנשים שאין להם היום חיבור לרשת. [ואולי זה בא מצד שנטפרי לא מעונינת להיות "חייבת" לאף אחד, וזה הסיבה שאין נטפרי לעסקים VIP, כי אז נטפרי מחיובת להם].
צודק.
אבל...
ישנם הרבה ואני מדגיש הרבה, שאינם יודעים על נטפרי [תשאל איך, הרי יש סוכנים של נטפרי וכו', לא יודע, מציאות, אני הקטן כבר הכנסתי תחת כנפי נטפרי הרבה שלא שלא ידעו על כך.
טוב, עד כאן בקשר להשקפתי על נטפרי, אבל מה הקשר לאשכול הזה? (רק שלא ירחיקו אותי ).
מכיון שכל זמן שנטפרי אינה מחשבת את עצמה בתור מעצמה, אז כל ...., יכול להשמיץ את נטפרי, להתקמבן איתה וכו'.
מנסיון.
בשניה, שנטפרי יצאו לשוק הם יהיו גוף בעל כוח [אני מאמין ואפי' יודע, ש @MAGICODE מאוד לא אוהב את המילים הללו.] ובשניה הזאת, כל המשמיצים יחשבו פעמים לפני שתובעים או מורחים, מכיון שלגוף יש כוח, ולכוח יש פירסומת.... [אני יכול לומר בבירור שבשניה שנטפרי ירמזו ל... שאם יכתבו בתקשורת חרדית , ש......... מאיימת עליהם, כלומר, לא להיות נחבא אל הכלים כמו ש@MAGICODE אוהב, התביעה תרד מהר מאוד...].
חוץ מזה שנטפרי ירוויחו הרבה לקוחות [לא ירוויחו כספית, אלא רווח רוחני לכל הלוקוחות הללו, וגם רווח לכל משתמשי נטפרי היום, [בשניה שיש יותר לקוחת יש יותר מענה, יותר הודים שמודקים תמונות וכו'.]
טוב, מקווה שדברי יעשה פרות, [כלומר יעברו לוועדת הרבנים של נטפרי האם לשנות אסטרטגיה].בהערכה ל@MAGICODE וכל עובדי\מתנדבי\משתמשי נטפרי.
-
תודה ל@יוליוס על המעקב ועל העדכונים.
ול@ישראל-ג חבל על מאמציך. זה האסטרטגיה הקשיחה של נטפרי.
לשנות את האסטרטגיה הזו זה כמו שחברת תנובה תעבור כעת לייצור מסכות ואלכוג'ל. -
@ישראל-ג
לא צריך למהר לאיים בפרסום
רוב הציבור החרדי יודע שקיים כזה דבר נטפרי
וכל מי שנלחם בנטפרי יודע שאם ח"ו הוא יפגע בנטפרי
אז לא יהיה מי שלא ידע מהפרשיה
אבל להם בכל זאת לא אכפת
אז מה זה יעזור לפרסם? -
החלטת הביניים היא, כי נטספרק צריכה להשיב תוך חודשיים על העמדה של נטפרי כי אין לתקן את בקשת הפטנט.
זה נוראייייייי
לא חבל על כל לקוחות בזק בין לאומי
???? -
@יעקב-ישראל ככה זה בתי משפט ו@magicode כתב מההתחלה שזה יקח שנים פשוטו כמשמעו, פשוט אין מה לעשות!
-
@nigun
באופן די מצחיק, אני לא ידעתי על הקיום של נטפרי עד שמישהו מהכולל שלי אמר לי על זה, ורק אז החלפתי.
ואני בטוח שאני לא היחיד.באמת לא הבנתי איך יכול להיות שאין סינון שיכול מצד אחד לפתוח את מה שצריך, ולסגור את מה שלא צריך.
כל שאר האלטרנטיבות או חונקות מידי או פתוחות מידי, ולצערי היה לי אלטרנטיבה פתוחה מידי, בגלל שלא רציתי שזה ימנע ממני עבודה, אחרי שגילו לי על נטפרי, ושאני יכול ללכת למשווק הקרוב לביתי ולרכוש שם את הסים, רווח לי מאוד.