פתרון לאינארנט מסונן לכמה מכשירים
-
@יחיאל100 אמר בפתרון לאינארנט מסונן לכמה מכשירים:
השאלה היא האם תהיה לי אפשרות לפתיחת נקודה חמה מהטלפון ואוכל להשתמש גם במחשב באינטרנט מסונן?
כן
כמובן שצריך להתקין תעודת אבטחה במחשב כשאתה מחובר לרשת מהטלפון -
@צדיק-תמים
זה טעות, אין סים מסונן שמיועד לטלפון. -
@יחיאל100 יש אפשרות לשתף נקודה חמה מטאבלט של נטפרי
בטאבלט אין אפשרות לשיחות יוצאות רק שיחות נכנסות וקבלת הודעות SNS
https://netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד -
@א @צדיק-תמים, אני רואה באתר שיש סים מסונן לסלולרי, אין בו את האפשרות של נקודה חמה?
-
@יחיאל100 באיזה אתר אתה רואה?
יש לנטפרי סים, טכנית אפשר להכניס אותו למכשיר סלולרי, ואז תוכל לעשות שיתוף רשת למחשב ויעבוד מצויין כמו קו רגיל של נטפרי (במחשב).
לגבי השימוש בטלפון עצמו, נטפרי לא תומכים בזה רשמית (לזה נראה לי שmagicode התכוון), והרבה דברים לא יעבדו בלי רוט או בכלל לא. -
@magicode אמר בפתרון לאינארנט מסונן לכמה מכשירים:
@צדיק-תמים
זה טעות, אין סים מסונן שמיועד לטלפון.@צדיק-תמים זה לא ענין של תמיכה כן או לא, נטפרי לא יודעים אם הוא משתמש בטאבלט או טלפון
אין שיחות (יוצאות) בסים, אז זה פשוט לא מתאים לטלפון
-
@אחד-תם צודק.
-
ממש תודה לכל העונים.
@צדיק-תמים, אחד תם, אני רואה כאן "אינטרנט בסלולרי - גלישה באמצעות כרטיס SIM ונט-סטיק". אני לא צריך בטלפון שיחות, בעיקר צריך בשביל שני המחשבים, ועדיף לי מאשר לקנות נסטיק וכל הבלגן של להעביר אותו ממחשב למחשב. בכל אופן אני מבין מדבריך שהתשובה היא חיובית לשני הדברים: 1. אפשר להכניס סים של נטפרי למכשיר כלשהו ולהפעיל ממנו נקודה חמה. 2. הגלישה במחשב דרך הנקודה תהיה מסוננת. נכון? -
@יחיאל100 אמר בפתרון לאינארנט מסונן לכמה מכשירים:
בכל אופן אני מבין מדבריך שהתשובה היא חיובית לשני הדברים: 1. אפשר להכניס סים של נטפרי למכשיר כלשהו ולהפעיל ממנו נקודה חמה. 2. הגלישה במחשב דרך הנקודה תהיה מסוננת. נכון?
נכון
-
@יחיאל100 ישנם נטסטיקים שמשדרים אינטרנט אלחוטי ואז אפשר לחבר כמה מחשבים אליו