אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@RNC לא נראה לפי הכלל הקודם
כי מכספי מעשר מותר לתת לדבר הנתון לרצונך ולא לחיוב
כגון הדוגמא של לבדוק תפילין יותר מן החיוב אתה יכול להחליט לא לבדוק ואתה יכול להחליט לשלם ממעשר
וכן צדקה אתה יכול או לא לתת או לתת ממעשר
אבל בהסרת ויפריי אין לך אפשרות לבחור להסיר ללא לשלם אלא אם אתה מסיר אתה חייב לשלם א"כ הכסף חוב הוא לא משנה אם אתה צריך או לא זה כבר דין תורה עם נטפי אבל לענין מעשר זה כסף חיובי ולא נתון לרצונך ודו"ק -
@יוניבני לדעתי זה כתוב מידי גדול.
-
פוסט זה נמחק! -
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.אל תשכח שהכסף הזה הוא תרומה לנט פריי [לרפו"ש...]
-
למעשה מה יצא לבסוף?
-
@magicode שלום
מחילה אם לא קראתי כל הרעיונות עד כה לבדוק שלא הקדימו אותי, כי פשוט אין לי זמן,
ובכן אפנה לעיקר הענין
דבר פשוט ונחוץ הוא שיהיה גם כן לכל הפחות אופציה בהתקנת התוכנה שלא תהיה שום אפשרות להסרה. הרי בסך הכל הרבה אנשים כבר מכירים את נטפרי זמן רב ונהנים בהנאה מלאה כך שאינם רוצים להסיר התוכנה בשעת ההתקנה, רק מה שלאחר מכן מתחרטים, אז בשביל זרם הזה אפשר לתת להם אופציה כזות, ובשביל הנקיפות מצפון של הרבה אנשים פשוט שלא יבחרו באופציה של אפשרות הסרה, שזה אופציה השמורה לאנשים שלא מכירים את נטפרי, [או אפשרות שניה אנשים שהאינטרנט שלהם הוא קריטי מאוד, כגון בעלי משרד גדול, או אפשרות שלישית אנשים שאין להם ירא"ש ומ"מ לוקחים את נטפרי בתור הידור כזה, או אפשרות רביעית אנשים השוקלים לעבור אולי לספק סינון אחר בהמשך, אבל סתם בני אדם [שאינם מארבעת האפשרויות הללו] בודאי יהיה להם נקיפות מצפון אם יבחרו באפשרות הסרה]. -
@בר-בי-רב אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode שלום
מחילה אם לא קראתי כל הרעיונות עד כה לבדוק שלא הקדימו אותי, כי פשוט אין לי זמן,
ובכן אפנה לעיקר הענין
דבר פשוט ונחוץ הוא שיהיה גם כן לכל הפחות אופציה בהתקנת התוכנה שלא תהיה שום אפשרות להסרה. הרי בסך הכל הרבה אנשים כבר מכירים את נטפרי זמן רב ונהנים בהנאה מלאה כך שאינם רוצים להסיר התוכנה בשעת ההתקנה, רק מה שלאחר מכן מתחרטים, אז בשביל זרם הזה אפשר לתת להם אופציה כזות, ובשביל הנקיפות מצפון של הרבה אנשים פשוט שלא יבחרו באופציה של אפשרות הסרה, שזה אופציה השמורה לאנשים שלא מכירים את נטפרי, [או אפשרות שניה אנשים שהאינטרנט שלהם הוא קריטי מאוד, כגון בעלי משרד גדול, או אפשרות שלישית אנשים שאין להם ירא"ש ומ"מ לוקחים את נטפרי בתור הידור כזה, או אפשרות רביעית אנשים השוקלים לעבור אולי לספק סינון אחר בהמשך, אבל סתם בני אדם [שאינם מארבעת האפשרויות הללו] בודאי יהיה להם נקיפות מצפון אם יבחרו באפשרות הסרה].תחשוב קצת בהגיון,
אם הוא מה'סתם אנשים' שיבחרו "ללא אפשרות הסרה" אז גם עכשיו שלא יבקש להסיר.. ואם אכן לא אלה האנשים שמבקשים, אז לא פתרת שום בעיה של אלה שרוטנים כן.. שעליה נפתח אשכול זה...מאיזה צד שתמשוך את השמיכה יצוץ הצד השני.. . פלונטר, פלונטר..
-
דבר פשוט הוא שלא צריך לחשוב מדי הרבה שיש מושג "שעת לחץ" ומושג "שעת חרטה" ומושגים אחרים נוספים הגורמים לאנשים להתחרט, גם לאנשים הטובים והישרים ביותר. כל מילה מיותרת.
-
זרקתי את המחשב שלי מגובה 4 קומות והוא התנפץ לרסיסים
עכשיו התחרטתי ואני צריך אותו רק ל 5 דקות
למה הוא לא התחבר בחזרה למחשב שלם??????????????????????????? -
@magicode
yes!! it will help- i understand that I will have to pay 100 shekel to remove this
2)I will not hold netfree responsible for any damage to the computer or any related damage
3)there are absolutely no exceptions to this payment after you press continue
4)more
5)......
6)......
7)....
ask a lawyer to help you
if people have to check 15 things then they will realize what they are doing
whatever you do PLEASE DO NOT CANCEL WIFREE. KLAL YISROEL NEEDS IT. THANK YOU
7).....
- i understand that I will have to pay 100 shekel to remove this
-
@since1492 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
the movement to open a netfree branch in usa
הקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארה"בשלום,
אשמח לשמוע יותר על הקמפיין.
איך אפשר לייצר עמך קשר?
קרש - ארה"ב. -
אני גם מוכן לעזור אבל זה לא כ"כ פשוט כמו שאתם חושבים היו כבר ניסויים בעבר וללא הרבה הצלחה
עיין http://forum.netfree.link/topic/224/עצומה-להוספת-ספק -
@קרש
אני חושב שאתה הצלחת להתחבר בהצלחה ל VPN של נטפרי בקנדה.
ואפילו פתחנו VPN נוסף בארה"ב ממש.סים כשר אומר שיש לו סיכוי לעשות ספק בארה"ב. תפגינו אצלו.
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@קרש
ואפילו פתחנו VPN נוסף בארה"ב ממש.סים כשר אומר שיש לו סיכוי לעשות ספק בארה"ב. תפגינו אצלו.
צודק, אני לעצמי משתמש קבוע בנטפרי ע"י VPN בקנדה, וממליץ לכולם לעבור לנטפרי. (לא ידעתי שפתחתם VPN בארה"ב, זה ממש חדשות בשבילי.)
אמנם בכל זאת אני בעד קומפיין לפתיחת סניף בארה"ב, כי באימייל לנטפרי אין מענה כשמבקשים VPN!
אני שלחתי אימייל ל'try@netfree.link' לפתוח חשבון VPN עבור חבר, ולא קבלתי מענה.
חתני שלח אימייל ל'info@netfree.link' לפתוח VPN עבורו ולא קיבל מענה.
אולי יש לכם כתובת אחר?אגב, בעבר התכתבתי באימייל עם @baruch בנושא פתיחת סניף בארה"ב, והסביר לי הקשיים הכרוכים בזה.
אך הלכה למעשה - הסינון לא נגיש לבני ארה"ב. -
-
התקשרתי בוקר אחד ושאלתי אותם אם זה אפשרי לעשות vpn בארצות הברית כי היה לי הרבה בעיות עם אתרים בארצות הברית הם אמרו לי שהם יעבדו על זה. באותו לילה היה vpn של ארצות הברית! מדהים מה netfree עושה עבור כל אדם! תודה לך צוות netfree!
-
@קרש בעיקרון אין לי שום דבר שעשיתי אבל אני מוכן לעשות כל מה שאפשר, לעשות את זה.
חוץ ממה שדיברתי עם הצות נטפרי וגם אנשים אחרים על זה.שלום,
אשמח לשמוע יותר על הקמפיין.
איך אפשר לייצר עמך קשר?
קרש - ארה"ב.אתה יכול ליצור איתי קשר במייל שיש לי בחתימה.
אני מוכן לדבר עם ספקים של ארצות הברית כדי לעבוד על זה רק שאני לא מספיק יודע מה צריכים, אני צריך לדבר עם הצוות נטפרי לראות מה צריכים.
וגם בלי לעבוד על זה כלום יקרה בגלל זה רציתי לפרסם קמפיין כזה. -
@קרש אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@קרש
צודק, אני לעצמי משתמש קבוע בנטפרי ע"י VPN בקנדה, וממליץ לכולם לעבור לנטפרי. (לא ידעתי שפתחתם VPN בארה"ב, זה ממש חדשות בשבילי.)
אמנם בכל זאת אני בעד קומפיין לפתיחת סניף בארה"ב, כי באימייל לנטפרי אין מענה כשמבקשים VPN!
אני שלחתי אימייל ל'try@netfree.link' לפתוח חשבון VPN עבור חבר, ולא קבלתי מענה.עוד סיבה לעשות את זה כדי שיכול להיות שירות 24 שעות ביממה וגם שיהיה דוברי אנגלית
אך הלכה למעשה - הסינון לא נגיש לבני ארה"ב.
זה בכלל לא נכון. נכון שיש אנשים שזה לא מתאים להם אבל בטח שיש הרבה אנשים שזה כן מתאים להם.
הבעיה הגדולה שבגללו הגדולים לא רוצים את זה הוא בגלל שאם יהיה אינטרנט כשר, כולם, גם זה שאין לו אינטרנט בבית, יהיה אינטרנט בבית, ובזה כרוכה הרבה בעיות. אבל אולי יש רעיונות ופתרונות לזה? -
@since1492 הבעיה הזו קיימת גם בארץ, ואולי בארץ אף יותר כי ידוע שבארה"ב המצב עם האינטרנט פרוץ יותר.
ובכל אופן בארץ יש את נטפרי -
לכל הרבנים הכותבים שליט"א. כמדומני שסטינו מנושא האשכול...
כדאי להעביר את הפוסטים האחרונים לאשכול חדש בנושא "הקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארה"ב" וכדו'