אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי avishalom
-
RE: אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
מקצועיות ורצינות
במהלך חול המועד התגלתה תקלה בגלישה בחברת 011 חברת נטפרי ומנהלנו בראשם תיקנו את התקלה תוך כמה שעות ספורות, באמצעות פיתרון שיצר מעקף. על כך ישר כח גדול, וכן לשרגא שהתחיל את כל התהליך.
-
מאגר טכנאים
יש לי הצעה
להקים מאגר של טכנאי מחשבים מומחים לנטפרי שיעזרו לבני אדם בהתקנה הראשונית עזרה אישית או עזרה בעסק.
הטכנאים יעבדו תמורת תשלום, אלא שהם יקבלו מנטפרי עדיפות בכל פניה על מנת להקל על עבודתם.
א. זה יחסוך הרבה משאבים כי המון אנשים כנראה הפניות הם דברים בסיסיים.
ב. יעזור לאנשים שזה הדבר היחיד שמטריד אותם במעבר.
ג. יתן פרנסה ליהודים.
אני לא טכנאי אבל לפני תקופה הייתי צריך לעשות את הדבר הזה עבור הורי שגרים בעיר אחרת, ולקח לי כמה ימים כדי לארגן זאת. מניח שבעל מקצוע היה מסדר את הדבר בקלות מרובה. -
מי דיבר על כסף לא מבין אתכם בכלל.
אני דיברתי על כך שלפעמים בזמן דחוף אדם חייב מנגנון הסרה מיידי, ברור שיש לשלם. א. שלא יסיר מי שאינו צריך. ב. שלא כל יום יבקשו הסרה. ישר כח לנטפרי מה שתחליטו אנחנו מקבלים באהבה.
ברוך ה' כל המחשבים של הסביבה שלי הם נטפרי עם WIFREE -
החלפת תמונות באלי אקספרס
ושיפור הרובוט לשם.
לפי הנסיון שלי ושל אשתי, האתר הכי מפריע מבחינת חסימת התמונות הוא אלי אקספרס, שבהרבה מוצרים תמונת הברירת מחדל חסומה, כמו כן עמודים שלמים חסומים כי הרובוט מצא שם מילים לא טובות, למשל בחלק מן האפשרויות בנעלי הנשים, אולי כדאי להכניס להצבעה על אלי אקספרס תודה רבה. -
@ליכט אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@avishalom
תארת יפה מאוד פן א' של הצד השני. ו@GolanArt כבר איחל לכם שיהיה רפואה שלמה.
אך עדיין מי יערב לנו שלא יבוא מישהו אחר וימצוץ מהאצבע סיפור כזה (ואפי' סיפור יותר מרגש) ?!
אם הסרת התוכנה תהיה קלה ונוחה, אזי (לענ"ד) באמת חבל להשקיע בתוכנה, כי היא לא תהיה אפקטיבית כלל.לא ביקשתי לשנות שום דבר, אבל העניין לטעון כאילו כל מי שרוצה להסיר את WIFREE זה בגלל יצר הרע הוא מוגזם.
-
בינה מלאכותית בנטפרי
כבר הרבה זמן אפשר להבין ולהתבונן בדבר פשוט, העולם הולךלכיוון בינה מלאכותית.
מייקרוסופט גוגל ודומיהם הולכים על זה בכל הכח.
לא רק בתעשייה אלא רק בשימוש היומיומי.
אפשר לומר דבר אחד פשוט - יש אינטרנט - ויש משהו חדש בעולם בינה מלאכותית - זה לא דומה זה אחר לגמרי, עכשיו זה נראה דומה, בשנים הקרובות זה לא יראה כבר דומה.
במה זה נוגע לעיניינו - נטפרי?
כידוע לכולם האינטרנט נראה אחרת לפני נטפרי ואחרי נטפרי, ההצלה של נטפרי לא עוסקת בעוד אחד ששם חסימה, אלא שינוי בתפיסת הראש איך צריך להיות האינטרנט למי שנצרך לכך.
חושבני שאמנם יש בנטפרי אתרי בינה מלאכותית וכדומה שפתוחים, אבל יש להתכונן מבעוד מועד לצונאמי שענק שעומד להגיע בשם הבינה מלאכותית, לפני שנזכר מאוחר.
לעלות לרבנים היום להסביר את הנחיצות, ולשאול אותם את הדרך אשר יורונו.
כתבתי זאת למי שמבין, אני ידע שיהיה כאלה שיאמרו הכל בסדר, לא לכם כתבתי זאת!
כתבתי לאלה שיש להם עיני החכם - שרואה את הנולד, ולא רק את מה שיש מונח לפניו. היו ברוכים. -
RE: אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
נטפרי לא מפתחת לסמראטפון אלא לטבלט מה שנהיה מאוד שכיח וחייב פיתרון דחוף, כמו כן הדבר יפתור את עניין הוייז לרכב שיהיה אלטרנטיבה הוגנת
-
RE: חדש בנטפרי עם המון בעיות
אני יתקשר מחר, אבל זה היה הסיוט שלי ליפול בין הכסאות, וזה ממש חבל כי רק עכשיו אני מבין עד כמה הסינון של נט פרי מעולה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי avishalom
-
RE: בינה מלאכותית בנטפרי
אני חושב שברור שזה לא רק איזה תוכנה, זה עולם וירטואלי חדש ומסוכן, שחייבים יראי השם להתכונן אליו, ונטפרי יכולה להיות הבמה לכך.
-
בינה מלאכותית בנטפרי
כבר הרבה זמן אפשר להבין ולהתבונן בדבר פשוט, העולם הולךלכיוון בינה מלאכותית.
מייקרוסופט גוגל ודומיהם הולכים על זה בכל הכח.
לא רק בתעשייה אלא רק בשימוש היומיומי.
אפשר לומר דבר אחד פשוט - יש אינטרנט - ויש משהו חדש בעולם בינה מלאכותית - זה לא דומה זה אחר לגמרי, עכשיו זה נראה דומה, בשנים הקרובות זה לא יראה כבר דומה.
במה זה נוגע לעיניינו - נטפרי?
כידוע לכולם האינטרנט נראה אחרת לפני נטפרי ואחרי נטפרי, ההצלה של נטפרי לא עוסקת בעוד אחד ששם חסימה, אלא שינוי בתפיסת הראש איך צריך להיות האינטרנט למי שנצרך לכך.
חושבני שאמנם יש בנטפרי אתרי בינה מלאכותית וכדומה שפתוחים, אבל יש להתכונן מבעוד מועד לצונאמי שענק שעומד להגיע בשם הבינה מלאכותית, לפני שנזכר מאוחר.
לעלות לרבנים היום להסביר את הנחיצות, ולשאול אותם את הדרך אשר יורונו.
כתבתי זאת למי שמבין, אני ידע שיהיה כאלה שיאמרו הכל בסדר, לא לכם כתבתי זאת!
כתבתי לאלה שיש להם עיני החכם - שרואה את הנולד, ולא רק את מה שיש מונח לפניו. היו ברוכים. -
wi-fi calling
wi-fi calling האם עובד אם סינון של נטפרי, בפלאפון פרטנר או סלקום?
-
המליצו לקנות אנדרואיד 6
בגלל אישורי אבטחה אבל שימו לב לזה
https://www.tgspot.co.il/millions-of-android-devices-will-block-millions-of-websites-next-year/
@magicode -
מאגר טכנאים
יש לי הצעה
להקים מאגר של טכנאי מחשבים מומחים לנטפרי שיעזרו לבני אדם בהתקנה הראשונית עזרה אישית או עזרה בעסק.
הטכנאים יעבדו תמורת תשלום, אלא שהם יקבלו מנטפרי עדיפות בכל פניה על מנת להקל על עבודתם.
א. זה יחסוך הרבה משאבים כי המון אנשים כנראה הפניות הם דברים בסיסיים.
ב. יעזור לאנשים שזה הדבר היחיד שמטריד אותם במעבר.
ג. יתן פרנסה ליהודים.
אני לא טכנאי אבל לפני תקופה הייתי צריך לעשות את הדבר הזה עבור הורי שגרים בעיר אחרת, ולקח לי כמה ימים כדי לארגן זאת. מניח שבעל מקצוע היה מסדר את הדבר בקלות מרובה. -
RE: למה נטפרי הם לא ספק בעצמם
לדעתי כמו שרמזו פה נטפרי היא לא אינטרנט, היא פלטפורמה לגולשים שיוכלו לגלוש בצורה כשרה
-
RE: מדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד
צריבת רום דינה כמו איפוס המחשב, וכמו שאיפוס מחשב מסיר את WIFREE אם הוא יצרוב רום חדש זה כבר בעיה שלו
-
RE: זה אמנם לא קשור לפה, אבל זה יעזור למבודדים
בגלל שיש פרסומת בהתחלה יש שגיאה, המתינו מעט ותנסו ללחוץ על הפליי ויחזור בס"ד לעבוד