@zusha אמר במה בין הגנה להגנה:
יש לי עוד בקנה, אבל בא נהיה אמיתיים - זה לא ישנה הרבה . אין מי שיקשיב.
לכשעצמי כבר הרמתי ידיים.
זה לא טיעון.
נמצא כאן המנהל, מבקש ממך דוגמאות, ואתה אומר לו: עזוב, אני לא מאמין בך.
זה חוסר נימוס בסיסי!
@zusha אמר במה בין הגנה להגנה:
יש לי עוד בקנה, אבל בא נהיה אמיתיים - זה לא ישנה הרבה . אין מי שיקשיב.
לכשעצמי כבר הרמתי ידיים.
זה לא טיעון.
נמצא כאן המנהל, מבקש ממך דוגמאות, ואתה אומר לו: עזוב, אני לא מאמין בך.
זה חוסר נימוס בסיסי!
תמיד זה היה חבל, אך לאור השיפורים הנוחיים זה יהיה עוד יותר חבל...
אולי יש אפשרות לפתיחה?
https://theverifier.co.il/59001/bing-search-chat-gpt-4-leaked/?ref=myhomepage.ml
אשמח אם יהיה אפשרות לחסום פרסומות גוגל באפליקציות במחשב.
ושיהיה מקום עם ריכוז גדול יותר של אפליקציות (מאשר בחנות כיום)
@magicode
קודם כל תודה, ושוב תודה.
על נטפרי, על השירות, ועל המסירות. תודה!!!
ולעניינינו - גם אנכי הדל חושב שיש איטיות.
הסטטיסטיקה - תגדיר ממחצית השנה האחרונה. זו לא חוכמה לעשות סטטיסטיקה מתחילת קום המדינה...
תשלום למיידי - לא אמור ליצור פניות סוג ב', אלא פניות דחופות., לכאורה לעשות כזה דבר זה פתרון מצויין (לפחות בעיני אדם פשוט כמוני...). ברור שיש שצריכים מיייייייד, וברור שזה לא מצב רגיל. למה שזה לא יהיה הפתרון?
לשלם כסף על מחשבים נוספים - היגיון חלקי. מחד, הרי הוא לא גולש יותר, מאידך הוא יותר מנצל את חבילת הגלישה שלו, ויותר מכביד על המערכת.
מה שנאמר ע"י @ב-ר-אש-ית-ב-ר-א שלהוסיף כסף זה פלסטר, כיון שמצטרפים עוד, ושוב יש הכבדה נוספת - חשוב שוב! כיצטרפו עוד ישלמו עוד ויהיה כסף לעוד עובדים. ככה זה כל שירות - הכל גדל במקביל (וצריך מאוד לשים לב שזה גדל במקביל... ולא רק הצריכה...)
@peretz אמר בחייבת לשוחח עם מנהל בנטפרי או עם הועדה:
מקודם כתבו לי בפניה שאין אישור לסרטונים האוניברסיטה הפתוחה, ריבונו של עולם זה לצורך לימודים לא פאן !!
אם כתבו אז נגמר.
רק לזכור: כ---ל גדולי ישראל, בשם התורה הקדושה ולא בשם פוליטיקה או משהו אחר, אסרו ללמוד באוניברסיטאות.
מקובל עלי שגם אנשים שאינם נמנים על הציבור החרדי [או שנמנים רק כלפי חוץ] מצטפרים לנטפרי, הם נשמרים על ידי זה מדברים אסורים ממש, ומי שקצת מכיר - מבין.
אבל הם לא יכולים לדרוש שנטפרי תפתח להם, בשבילם, דבר שהתורה אוסרת.
מובן, נכון?
אשמח להבין: אחרי שנטפרי חסמו בהצלחה מרובה את החנות של מיקרוסופט, מה מונע מ @magicode היקר לפתוח גם את גוגל פלי?
ומהי הסיבה שקבצי APK לא יורדים ללא בדיקה - כשקבצי EXE כן?
(אין לי ב"ה טלפון אנדרואיד, אבל הייתי צריך משהו במכונה וירטואלית).
אשמח להסבר קצר וממוקד! תודה!
@zvizvi
גם אפליקציית בנק פאגי לא יורדת, ועוד כמה.
אשמח אם תעשה שם בדק בית רציני...
@eee
מה השאלה?
תסביר!
התקנת איזו אפליקציה. אין לך וויפרי. אתה על רשת של נטפרי.
זה מה שאני מבין.
הלאה. תעודת אבטחה, התקנת? ניסית לבדוק בהקלטת תעבורה אם משהו חסום? ניסית לשלוח פניה לנטפרי?
שים לב! זרקת משפט, ענו לך - אבל אתה נעלמת, ואז אתה חוזר ושואל אם לאף אחד אין תשובה...
@magicode
אין לי ידיעה ברורה, אך בעבר זה היה נקרא שה"דברים הללו" (לא רוצה לקרוא לזה חסימות) מאושרים, ונטפרי - לא. נטפרי תמיד הייתה עצמאית [איזה נס!]
@מישהו12
בגדול, לאחר שעברתי על השרשור - אתה טוען שיש כאן "אווירה" נגד רימון וכו', וזה: א. "לא נעים". ב. "לא משכנע" אנשים לעבור לנטפרי. ג. לשון הרע!!! (וגם אחרי שאמרו לך שהם עברו על מסירה, והגישו תביעה בערכאות, ואין להם חלק באלוקי ישראל - ולא אני כתבתי את זה... סורי... התעקשת שלא, כי "יש להם רבנים", ו "מסתמא יש להם איזה התר"...). מקווה שלא פיספסתי.
וכל זה, לאחר שאתה יודע שסינון בעייתי הוא מלא חורים, וחורים אסורים ממש!!! עד כדי ה"י!
נו, באמת... אתה באמת יותר מוצלח מזה... חבל!
עריכה: עברתי על כל השרשור, בשביל למצוא את המילים המדוייקות שלך...
"אולי הם התירו להם מכל מיני סיבות את התביעה הזו? איני יודע, רק מציע."---נו, באמת!
@tcdsvu אמר ביצירת בוט בצ'אט ג'יפיטי:
תגובה: אני מנסה ליצור בוט בצ'אט ללא הצלחה, כשאני מנסה להדיר אותו הוא מציג לי שגיאה וטוען את המערכת מחדש. האם זה באג בנטפרי? במערכת עצמה? אם למישהו יש מידע על זה, אשמח לקבל.
נסה ליצור שוב תוך כדי הקלטת תעבורה.
אם יש משהו חסום, שלח לNF.
@דובדבן
לפעמים התמונות נמצאות כמו שהן בתיקיית התוכנה, נסה לחפש שם.
[באווריסינג ניתן לפחש קובץ תמונה כלשהו לפי תיקיה]
@מיוחד אמר בהתחברות לשליטה מרחוק עם נטפרי:
מישהו נתקל בבעיה בהתחברות למחשב בעבודה עם נטפרי ויודע על פיתרון
כנראה כוונתך לשרת, או משהו כזה.
נסה להתחבר תוכ"ד הקלטת תעבורה, ושלח אותה לנטפרי.
אגב, מניסיון שלי: לתומכים של נטפרי הרבה יותר קל עם הסרטת מסך, יותר מהקלטה.
@משרדי אמר בבקשת מידע מהציבור בנוגע להתקנת תעודה באימולטורים:
בתקופה האחרונה, נראה כי ההליך המוצע כאן בנוגע לגירסה 9 של אימולטור LD אינו עוזר משום מה למרות שהתעודה מתווספת למאגר התעודות המתאים.
לי עובד.
@שמואל-ש אמר באיזה ספק לקחת לקו אינטרנט ביתי:
שביל מישהו
אתה לא צריך לכתוב בשבילו... הוא גם יכול לכתוב פה שהוא צריך למישהו אחר...