נטפרי ו-AI הילכו יחדיו?
-
זה לא סוד שנטפרי הוא הסינון המוביל בציבור החרדי,
עיקר המעלה של נטפרי, זה השיתופיות בסינון,
ברגע שמשתמש אחד בדק,זה נפתח גם לשני,
וככה מקבלים גלישה חלקה.אך בכניסתנו לעידן ה-AI בו הסינון נהפך להיות אינדבדאולי
כל אחד יוצר תמונה משלו, שלא לדבר על סרטונים שלוקח להם המון זמן להפתח, ועוד דוגמאות
נטפרי חייבת לשנות את שיטת הסינון על מנת להשאר רלוונטית
ועל מנת שציבור יראי ה' לא יצטרכו לרעות בשדות זרים -
@יהודי-פשוט-מאוד כי התורה בסוף היא אותה התורה מלפני 100 300 או 3000 שנה, אז לא אמורים להתקדם, אלא להתבצר, פשוט-מאד. לא??
-
וסתם הערה, להתרשמותי, נטפרי הוא לא הסינון המוביל מבחינה מסחרית, אלא הסינון היחיד שלא משנה להם אם הוא מוביל או לא, רק לעשות מה שצריך, ומי שרוצה, שיבוא!
... -
@אי-בטיק האם קראת בכלל מה הוא כתב?
הוא לא הזכיר מילה על שינוי במדיניות אלא שינוי טכני בשיטת הסינון -
בהמשך לנושא שבו פתחתי ,
אני רואה שהבעיה מחמירה מיום ליום,
נטפרי חייבים!!! אבל פשוט חייבים!!!
לעבור לסינון AI
כל יום שעובר זה נהיה בלתי אפשרי להשתמש בכלים של AI
עם שיטות הסינון הישנות,לוקח לפעמים ימים לבקשת פתיחת אתר,
ושעות לתמונה וכ"ש וידאו בAI
אנשים שבשבילם הוקם נטפרי,אנשים עובדים,יעזבו,
ואנשים שסתם יש להם את האינטרנט בשביל תחביב וקצת בירוקרטיה ישארו, שעבורם מלכתחילה לא פותחה נטפרי....
מצב אבסורדי לחלוטין!
אנא התעוררו לפני שיהיה מאוחר!! -
@יהודי-פשוט-מאוד אני שלחתי שאלה במערכת הפניות ושאלתי למה לא עושים את זה שרוב המערכת תעבוד על ידי AI מקצועי ומושקע שיסנן תמונות בצורה טובה בלי שתאת את האירטנט וחלק מהתמונות או האתרים יבדקו על ידי עובדים הודים כמו אתרי ביגוד ודומים כאלה שקשה למערכת AI לסנן אותם בצורה מושלמת אבל אחרי הכל הסינון הזה או לא שלי ושלך שאנחנו מחליטים איזה השגחה והשקפה יהיה בו והכל נתון בידי המנהלים של נטפרי ולמרות שאני חושב שהשיטה הזאת אם ישקיעו בה כסף היא גם תהיה טובה ב95% אחוז מהפעמים וגם יהיה אירטנט יותר חלק ופחות תקיעות אבל אני לא תכנאי של זה לכן מי שיבין שיקח את ההחלטה הנכונה
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודי-פשוט-מאוד לכאורה אפילו אם יעברו חלקית לAI זה כבר יזרז מאד את התהליך
-
אני די מסכים
סינון AI יכול לשפר מאוד את הסינון
כרגע לדוגמא הסינון של נטפרי לGPT וכדומה ממש גרוע משום שהוא מבוסס על בוט של מילים בעייתיות, והרגישות שהם שמו שם היא חלשה, מאידך בגמיני הם שמו רגישות גבוהה מה שמקשה לפעמים לעבוד איתו.
לפיכך אם הם יעשו על כולם סינון עם רגישות גבוהה ויתכנתו שבכל מקרה שהבוט מזהה מזהה משהו בייתי הוא ישלח את המשפט לAI זה ישפר משמעותית את הסינון.
גם העלויות די מצחיקות, מיליון טוקנים עולים שקלים בודדים. וכמה טוקנים כבר יצטרכו להשתמשכמו כן לגבי תמונות ברור שמודל שיאומן על תמונות שנחסמו בנטפרי יוכל לסנן אלפי תמונות בעייתיות במהירות רבה, ואת הלא בעייתיות ישלח לסינון ידני, זה יכול להוזיל עלויות ולהגדיל את המהירות בהמון.
-
@דורש-ציון אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
יעברו חלקית לAI
כבר עברו חלקית, לדעתי.
תעלה צילו"מ של שורת פקודה, בדוק כמה זמן לוקח לזה להפתח. -
-
@יהודי-חכם אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
מיליון טוקנים עולים שקלים בודדים. וכמה טוקנים כבר יצטרכו להשתמש
מיליארדים במקרה הטוב.
זה שאתה שולח פעם ביומיים שאילת של 10 מילים, זה לא מייצג כלום.
אני משתמש בGPT בעשרות ולפעמים מאות שיחות ביום.
בג'מיני יש לי מערכות אוטומטיות ששולחות לו אלפי שאילתות ביום.
אתה חי בבועה.אגב, אני כמעט לא מקבלת שגיאות בג'מיני.
מה אתה מנסה לשאול אותו שם בדיוק??? -
@מודה-אני הבה ונסביר
כאשר גמיני רושם מילה שהרובוט האוטומטי חוסם נניח אבול' אז תגובת השרת נחסמת.
בהצעה שלי ישלח המשפט כולו נניח למודל גמיני פלאש והוא יגלה האם נכתב אבול' בקשר לבע"ח או בכלל לגבי התפתחות חברה
זו דוגמא בודדת מתוך המון דוגמאות.
צריכת טוקנים של משפט בודד או אפ' כמה משפטים היות והקלט מאוד קצר, ולא צריך פלט זה כמעט כלום.
העלויות של מודל דוגמת פלאש 1.5 שאני מעריך שהוא מספיק לסינון כזה זה $0.075 דולר למיליון טוקנים...
וכל זה עוד כששוכרים מחברת AI, כיום אפשר לשים מודלים על מחשב חזק (ממש) ויש רק עלויות חשמל שזה ג"כ גרושים. -
@מודה-אני אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
@דורש-ציון אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
יעברו חלקית לAI
כבר עברו חלקית, לדעתי.
תעלה צילו"מ של שורת פקודה, בדוק כמה זמן לוקח לזה להפתח.כבר יותר מחצי דקה ולא נפתח.
אני מתכוון חלקית גם למשל, רק לחסימות קיצוניות (אשה ברורה למשל), זה פשוט יקל מאד על העומס גם בתמונות וגם בסירטונים, ואפילו אם יהיה אפשרות לערער על חסימות של AI
@יהודי-פשוט-מאוד למה שלא תכתוב את זה ברעיונות וחידושים לנטפרי? אולי יבוא להצבעה...
-
@דורש-ציון אמר ב
רעיונות וחידושים חסום מזמן בנטפרי.
כבר הציעו בעבר
באשכול הזה
שילוב בשל AI עם בדיקה אנושית.
ככה שמרווחים דעת אנושית ומהירות של AIראו כאן:
https://forum.netfree.link/topic/9982/שימוש-בai-לבדיקת-תמונות/9מומלץ לראות את ההודעה ההעוקבת של @magicode
וכבר תבינו הכל...
-
-
הקלט מאוד קצר, ולא צריך פלט
קלט עטלה יותר מפלט.
הפוך
פלט עולה פי כמה מקלט -
@צדיק-תמים אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?: