אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@avishalom בסליחה מכבודו
גם אחרי הסיפור העצוב שלך, אני חושב שאין סיבה להוריד את התוכנה ללא תשלום!!
התשלום אינו בשביל להוסיף הכנסות לנטפרי, אם היו רוצים כסף היו לוקחים לחודש 30 ש''ח
התשלום היא בשביל שאתה או אנשים אחרים לא ירוצו כל יומיים לבקש להסיר את התוכנה.....
גם אם יש צדק בהסרת התוכנה אין ברירה אלא לעשות גדר וזהו...... ואני מאוד מאמין ל@magicode שהמצב נהפך לבלתי נסבל שכל יום יש תחנונים וצעקות וכו'..רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל
-
@avishalom בהחלט מקרה קשה כזה שווה לשלם עליו שלש מאות ש"ח, ובנוסף לכך להיות חסום במשך כל שאר השעות והימים מאינטרנט, כי סכנת האינטרנט הפרוץ שהיא חולי הנשמה, אינו פחות מסכנת חולי הגוף רח"ל ל"ע ול"ע.
אז תתחזק ידידי, ותאמין שבזכות עמידתך איתנה נגד רוחות הזמן, יעמוד לך ולאימך בבריאות איתנה וחיים טובים ושלווים כל ימי חייכם. אמן. -
@ניק-ירושלמי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode ההצעה שלי שבהתקנה במקום לכתוב "אני מסכים", יצטרכו לכתוב "אני מבין שבכל מקרה אצטרך לשלם מאה שקלים ללא יוצא דופן", קצת ארוך אבל חוסך יותר זמן אחר כך.
(אולי אפשר לעשות שבהתקנה חוזרת (הרץ התקנה מחדש" לא יצטרכו לכתוב את כל זה.ניתן לעשות את זה ע"י העתק-הדבק, שהכיתוב הנ"ל יופיע בחלון, ולידו יופיע נא להעתיק שורה זו ולהדביקו כאן (עם חץ)
-
@avishalom
אני סתם שאלה.
למה אי אפשר במקרה חרום שכזה להתחבר ממחשב אחר? -
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@avishalom
אני סתם שאלה.
למה אי אפשר במקרה חרום שכזה להתחבר ממחשב אחר?ובמחשב האחר הזה לא יהיה מותקן WIFREE בכלל ???
-
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.אם המדיניות תהיה ברורה, שיש הסרה מיידית עם תשלום, ואין הסרה ללא תשלום כלל.
באופן כזה, המשתמש משלם מיד, ולא מנסה אפילו לפנות ל'מערכת הפניות'.
אח"כ הוא יכול לפנות לועדה לגבי החזר.רפואה שלימה.
-
הציעו פה רעיון שונות כל א' בשמו הטוב יבורך.
ואתרום את חלקי ממה שחנני ד', אולי יוטב בעיני @magicode
סליחה לכולם על האריכות.הרעיון הינה להפוך את כל ענין ההסרה להכי טכני שאפשר (בלע"ז קוראים לזה ביוקרטיה, אבל במקרים מסוימים זה מוצדק).
א. בעת שליחת פניה יוסיפו האפשרות של תיוג הפניה, דהיינו שהלקוח יצטרך לתייג את הפניה אם זה פניה שקשור ל'פתיחת אתר' 'בעיה בתוכנה' 'תמונה' 'VPN' 'בעיה בתוכנת הווייפרי' 'הסרת תוכנת ווייפרי' וכו' (על הדרך רעיון זה אולי יקל על כל המערכת כשרובם של הפניות כבר יגיעו מתויגות).
ב. בעת תיוג 'הסרת תוכנת ווייפרי' יופיע בהמשך בעת ההתקנה אישרת שעלות ההסרה יהיה 100 ₪, נא למלאות פרטי תשלום כדי שנוכל לשלוח לכם את התוכנה להסרת הווייפרי.
ג. בהמשך יופיע אופציה לבחירת תשלום בכ"א או בהעברה בנקאית.
ד. אם הפונה בוחר תשלום בכ"א, יופיע בהמשך אפשרות להכניס פרטי תשלום או לחיוב דרך הכ"א המעודכן בחשבון, כפי הנוחות של נטפרי.
ה. אם הפונה בוחר בהעברה בנקאית יופיע בהמשך כפי מה שמופיע בהעברה בנקאית לתשלום ה 15 ₪ החודשי.
ו. להלן יופיע אם אתם חושבים שאתם זכאים להסרה ללא תשלום, נא ללחוץ כאן.
ז. אם לוחץ שם יופיע נא להוריד את הטופס ולהחתימו בידי רב מוכר ולהעבירו אלינו.
ח. יש לחשוב על האפשרות של העברת הקובץ.
ט. בקובץ יופיע- לכבוד הרב ..........שליט"א
שלו' וברכה
בעת שהלקוח התקין את תוכנת ווייפרי הופיע לו בתקנון של התוכנה שהסרתו מכל סיבה שהיא יהיה רק ע"י תשלום 100 ₪, הלקוח טוען שבכ"ז עלינו להסיר לו את התוכנה ללא תשלום, נא לבקש מהלקוח לרשום למטה את הסיבות שלו, ואם הנכם חושבים שהוא צודק, נא לאשר שעלינו להסיר את התוכנה ללא תשלום.
מקום ללקוח לרשום סיבותיו
שם הלקוח __________ מס' הלקוח בנטפרי _________ מס' טל __________
שם הרב ____________ חתימת הרב __________ מס' טל _____________
אם הנך נמצא בפיקוח קהילה, נא להמציא לנו גם את אישורו של מנהל הקהילה.
השאלה שנשאלת מה יהיה אם לקוח יפנה בתיוג אחר.
א. יש לעשות הודעה מיוחדת שהלקוח יקבל כתשובה וכאילו שזה ישלח ע"י המערכת.
כזה
ב. יתכן שניתן גם לעשות שלא יהיה שום אפשרות לענות על הפניה אחר שקיבל הודעה הנ"ל. - לכבוד הרב ..........שליט"א
-
@שלו' כל הכבוד. רק ההערה אחת במכתב לרב יש להדגיש שסיבת ההתחיבות לתשלום היא רוחנית ולמניעת מכשולות, כי לא כל רב מוכר נמצא גם בנבכי האינטרנט, ואם הוא יחשוב שזה ויכוח כספי גרידא והלקוח יטען שהיה אנוס שוגג וכו' יתכן שיקבל את טענתו, משא"כ אם יהיה מודע למה שעומד מאחרי זה.
-
לא מכתב ולא רב, עלות הסרה 100 ש"ח ויהי מה, מי שלא רוצה לשלם שלא יתקין...., כך דעתי
להתחיל עם פרוצדורה וכו' זה בזבוז זמן משווע,
מי שמתקין צריך לקחת בחשבון את כל ההשלכות האפשריות... -
מי דיבר על כסף לא מבין אתכם בכלל.
אני דיברתי על כך שלפעמים בזמן דחוף אדם חייב מנגנון הסרה מיידי, ברור שיש לשלם. א. שלא יסיר מי שאינו צריך. ב. שלא כל יום יבקשו הסרה. ישר כח לנטפרי מה שתחליטו אנחנו מקבלים באהבה.
ברוך ה' כל המחשבים של הסביבה שלי הם נטפרי עם WIFREE -
@avishalom זה בדיוק מה שרוצים שיהיה, מערכת הסרה אוטומטית ללא מגע יד אדם... מכניסים כרטיס אשראי גובים את הכסף וההסרה יוצאת לדרך.
אהה רגע ומה עם מי שאין לו כרטיס אשראי וכו'? במקרה כזה הוא יצטרך לארגן ממשהו וישלם לו מזומן... זה בגדר הסביר לדעתי.אני חותם על כל מילה של @shraga שום מכתב שום פניה!!!
-
@6262 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני חותם על כל מילה של @shraga שום מכתב שום פניה!!!
ראשית, תודה על החתימה
הזכרתי את הרעיון הזה גם כאן:
@shraga אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:@magicode
לעניות דעתי,- צריך להחליט שאין בשום פנים ואופן הסרה ללא התשלום וללא יוצא מן הכלל.
- לנסח מחדש את ההודעות בתחילת ההתקנה שיובהר העניין הזה חד משמעית, ואלי אפי' לכתוב שגם אם נטפרי תחליט להפסיק לתת שירותי גלישה לא תהיה הסרה של התוכנה.
וזהו...
אולי תבנה מנגנון שנותן הסרה רק אם מכניסים אשראי, שלא יהיה אפשרות אחרת... (למרות שתמיד תוכל לעקוף את זה :))
-
@avishalom
סיפור עצוב,
אבל נראה לי שהפתרון לבעיות מהסוג שלך צריך להיות בכיון של מענה מידי לנושאים של פקו"נ, אולי אפשרי ע"י הוספת סופר נקודות, או תיוג פקו"נ,
היות ובסינון אינטרנט יכול להיות בעיות של פקו"נ כמו הדוגמה שהבאת, צריך להיות במערכת פניות אפשרות פניה סופר דחופה ברמה של פקו"נ שתענה מיידית,
מה אומרים @administrators -
@מן-המודיעין ואז כל אחד יגיד שזה פיקוח נפש כי הרבה פעמים אנשים מגזימים מרוב שרוצים משהו
-
ואני החדש שבא מן החוץ, מנסה להבין זה נראה שגם אם מטרת התשלום היא קנס (או לגרום לחשוב רגע לפני) עדיין יש גם הוצאות לנטפרי סביב ההתעסקות עם התוכנה וזה סיבה לגבות כסף גם במקרים של אי הבנה או פיקו"נ וכדו'.
רק קשה לי שאלת תם אם כל התשלום הוא רק קנס למה במקרה של מעבר מחסימה לחסימה של חברה אחרת צריך לגבות קנס.
(אגב שאלה זו אינה רק לנטפרי אלא לכל חברות הסינון, ואינה מפחיתה מהערכתי כלפי אנשי נטפרי על טרחתם מלמנוע אנשים מלהיכשל ח"ו). -
@avif אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
רק קשה לי שאלת תם אם כל התשלום הוא רק קנס למה במקרה של מעבר מחסימה לחסימה של חברה אחרת צריך לגבות קנס.
א. איך יהיה ניתן לוודא שזה המטרה, ולא שהבן אדם סתם כך רוצה הסרה.
ב. זה תשלום לכך דבר ועניין (ולא קנס) -
אם זה תשלום אז בסדר פשוט היה נשמע שזה לא רק תשלום, ולגבי איך לאמת אם עבר חברה ניתן לוודא ע"י קבלה או דרך הקהילה אליה הוא משתייך.
-
קראתי את הסיפור של @avishalom, עצוב אבל, זה ברור שזה חלק מההשלכות שישנם בעקבות דברים שליליים שישנם באינטרנט.
הבעיה הרי לא במנגנון הסינון או בתכנת הוייפרי! הבעיה הינה באינטרנט הנגוע.ובמקרי קיצון כאלו לדעתי הפיתרון ממש לא טמון בהסרת התוכנה שמי יודע (מבחינת המסיר) מתי הוא יחליט לעצמו להחזיר את זה סוף סוף.. הפיתרון אמור להיות בכיוון של להשיג מחשב אחר/מישהו שידפיס וכדו'
ומה היית עושה אם אין לך מחשב כלל? ולא חסרים כאלו. איך היה לך את המסמך? היית רץ לקנות מחשב ואינטרנט?? -
צריך להוסיף ליד אני מסכים,
תיבת טקסט, נא הקלד את הסכום לתשלום במידה ותרצה להסיר את התכנה, ורק אם הוא יקליד את הסכום הנכון, הוא יוכל להמשיך הלאה, כך זה יתחדד לו טוב טוב בראש,
ואולי להוסיף ע"ז הסבר כמי בועה שעוברים עליה היא נפתחת,
שאין בזה שום הנחות וכו', כל הסרה כרוכה ב-100 ש"ח ע"י מילוי כרטיס אשראי בעת ההסרה שיישלח מצוות נטפרי, וכל ההסרה תיעשה ע"י מערכת ממוחשבת, ע"י פנייה, ויישלחו לו טופס ממוחשב להסרה , שהוא יצטרך למלאות את פרטי האשראי וכו'.
ולא תינתן ע"כ שום תמיכה מצוות נטפרי. -
יש עוד רעיון, בכללי, שמי שרוצה לעבוד בלי ווייפרי, ישלם על הסינון 200/50/70/100 ש"ח לחודש,
כך שהוא יחשוב פעמיים אם שווה לו לשלם.