חסימת כניסה לגוגל דרך הוויז
-
שלום ברשותי מכשיר עם סים וויז של נטפרי !
רציתי לשאול אם יש למישהו מושג איך אפשר לחסום את האפשרות להיכנס לגוגל דרך הוויז בזמן שאני משתשמש בווי פיי
כשאני משתמש דרך הסים זה חסום ואין אפשרות אבל כשאני משתמש בווי פי יש את האפשרות ואת זה אני מעונין לחסום תודה רבה -
@איציק-a
כשאתה משתמש דרך הסים אז זה עובר דרך הסינון של נטפרי ששם מוגדר לך waze בלבד, כשאתה משתמש עם WIFI זה לא דרך נטפרי,
אולי תבדוק אפשרות של ניתוק wifi דרך נציגי אאוטנט, -
פוסט זה נמחק! -
@957 אמר בחסימת כניסה לגוגל דרך הוויז:
@איציק-a
כשאתה משתמש דרך הסים אז זה עובר דרך הסינון של נטפרי ששם מוגדר לך waze בלבד, כשאתה משתמש עם WIFI זה לא דרך נטפרי,
אולי תבדוק אפשרות של ניתוק wifi דרך נציגי אאוטנט
את זה אני יודע אבל אני מעונין להשאיר את הווי פיי פתוח כי אני כן משתמש בו בבית למייל בנק וכו בבית אני מסונן עם נטפרי כך שבבית זה לא הבעיה אני רק רוצה שגם שאני מתחבר לווי פיי איכשהו אז אני יהיה חסום ושמור!!! -
@איציק-a תפריד באנטר בין ההודעה שאתה מצטט לתגובה שלך כדי להפריד בניהם
-
לאחרונה דיברו פה רבות על העניין הזה שבכלל אסור להחזיק מכשירים למיניהם בדיוק בגלל הבעיה הנזכרת [אבל אם זה טבלאט צ"ע מה דינו שמכל האשכול שציינתי אליו לא יוצא ברור כלל כי לכאו' מצד המכשולות לא אמור להיות הבדל אבל למעשה רוח הדברים שסמארטפון אסור גם אם הוא חסום ואילו טבלאט מותר כאשר נחסם (אך אחד שם טען שאת כל החסימות מבטלים בכמה לחיצות קלות)]
-
@איציק-a אמר בחסימת כניסה לגוגל דרך הוויז:
שלום ברשותי מכשיר עם סים וויז של נטפרי !
רציתי לשאול אם יש למישהו מושג איך אפשר לחסום את האפשרות להיכנס לגוגל דרך הוויז בזמן שאני משתשמש בווי פיי
כשאני משתמש דרך הסים זה חסום ואין אפשרות אבל כשאני משתמש בווי פי יש את האפשרות ואת זה אני מעונין לחסום תודה רבהתבצע רוט למכשיר ותשתמש בתוכנות למחיקת קבצי מערכת ןתמחק את הדפדפן
-
לא יעזור אפשר לגלוש מתוך הוייז
-
@avishalom אמר בחסימת כניסה לגוגל דרך הוויז:
לא יעזור אפשר לגלוש מתוך הוייז
אפשר לחסום את זה. כבר דיברו ע"ז @עברי-אנכי - @מנתק