התחברות לאינטרנט עם חסימה של נתיב וסטיק של נטפרי
-
זה אפשרי כזה דבר לחבר נטסטיק עם סים של נטפרי ויש על המחשב חסימה של נתיב ?
-
מישהו מכיר אם יש כזו אפשרות ?
@administrators ? -
@מעמד גם אם כן, יהיה פתוח רק מה שפתוח לך בנתיב.
-
למיטב זכרוני זה עובד, אבל כמובן יתכן התנגשות בין הסינונים שעלול לגרום לתקלות לרוב, לדעתי זה חסר טעם
בנוסף, יש לעיתים התנגשות בין וויפרי לתוכנה שלהם -
@סופר כי חשבתי שאולי אני התקין לחבר שלי אנטי וירוס ודרך הנטסטיק שלי אני יעדכן לו אותו
יעבוד ? -
@מעמד
אם זה חסום ע"י נתיב, הנטסטיק לא יועיל. -
@מעמד אנטי וירוס לא חסום בנתיב.
עצה טובה, אל תתקין לו אווסט, כי אווסט ונתיב ממש לא מסתדרים. -
-
@יעקב-ישראל אמר בהתחברות לאינטרנט עם חסימה של נתיב וסטיק של נטפרי:
@מעמד אני חיברתי על מחשב עם תוכנה של אתרוג וזה עבד על הכל (גם מה שחסום באתרוג) רק שבכל אתר הוא עשה שגיאת אבטחה אע"פ שהתעודה מותקנת ואז ראיתי את סעיף 6 פה
אינו דומה 'אתרוג' ל'נתיב', כי אתרוג זה על הספק, ונתיב על המחשב.
-
@סופר אתה טועה יש להם גם תוכנה שחוסמת את המחשב
-
סיכום הדברים
אני יכול להתקין לו נגיד ESET ולעדכן דרך הנטסטיק שלי באם יש לו חסימה של נתיב על המחשב ?
(אין לו חשבון בנתיב, רק חסימה כי זה מחשב כזה שאי אפשר לנתק פיזית את הwi-fi ואת זה אמרו לו שני טכנאים אחד של אאוטנט ועוד אחד טכנאי מחשבים שגם מנתק, ולכן יש לו תוכנה שחוסמת גלישה לא רצויה.) -
זה תלוי איזו תוכנה של נתיב יש אחת שחוסמת הרמטי ויש אחרת שמשאירה פתוח את עדכוני אנטי וירוס ועוד אתה צריך לנסות לעדכון עם הקובץ שהובא פהlink text בפורום
-
@מעמד אאוטנט התקינו בעבר תוכנה מבית "נתיב" שלא קשורה לסינון כלל, רק חוסמת. אם זו היא, אז היא חוסמת ה-כ-ל.
אפשר לבקש מאאוטנט להסיר אותה ולהתקין את התוכנה החדשה שהיא כבר לא מבית נתיב, ובה הכניסן אפשרות לעדכן אנטיוירוסים. -
@מעמד אמר בהתחברות לאינטרנט עם חסימה של נתיב וסטיק של נטפרי:
סיכום הדברים
אני יכול להתקין לו נגיד ESET ולעדכן דרך הנטסטיק שלי באם יש לו חסימה של נתיב על המחשב ?
(אין לו חשבון בנתיב, רק חסימה כי זה מחטב כזה שאי אפשר לנתק פיזית את הwi-fi ואת זה אמרו לו שני טכנאים אחד של אאוטנט ועוד אחד טכנאי מחשבים שגם מנתק, ולכן יש לו תוכנה שחוסמת גלישה לא רצויה.)בעבר נתיב שחררו לאאוטנט גרסה שחוסמת הכל ולאח"ז עוד גרסה שעדכוני אנטיוירוס היו עובדים. אך לא ברור איזה גרסה בדיוק עושה מה וכמו"כ יתכן והיום שרתי האנטיוירוסים מסתמא נשתנו קצת ולא בטוח הכלל שזה יעבוד.
כהיום יש באאוטנט תוכנה הנקראת אונלימייל שמשאירה פתוח אפשרות מייל ועדכוני אנטיוירוס, התוכנה עולה 100 ש"ח לארגון. אך גם העדכוני אנטיוירוס יעבדו רק כאשר המחשב מחובר לרשת של אתרוג או נטפרי.
אם נתיב כבר מותקן במחשב כמדומה שאין ביד אאוטנט להסיר את זה אלא צריכים לשלם לנתיב 100 שח והם מתחברים מרחוק ומסירים אותה (שליטה מרחוק תמיד נשאר פעיל) -
קובץ העדכון שהובא פה מיועד בדיוק לזה
-
@שלום-על-ישראל אמר בהתחברות לאינטרנט עם חסימה של נתיב וסטיק של נטפרי:
אפשר לבקש מאאוטנט להסיר אותה ולהתקין את התוכנה החדשה שהיא כבר לא מבית נתיב, ובה הכניסן אפשרות לעדכן אנטיוירוסים.
ונטפרי יעבוד שם ?
זה בתוספת תשלום ? -
אם יש לך חשבון בנתיב זה יעבוד כנ''ל ואם לא אז יעבוד לך רק עדכונים כנ''ל ושליטה מרחוק
-
@מעמד הנציגים מודעים לכך שיש איתה אי אלו בעיות התחברות, לאו דווקא בנטפרי. תשלום אינני יודע. פשוט מאוד - 0722-613613
-
@שלום-על-ישראל של מי המספר ? אאוט נט או חיזוק הדת ?
-
@מעמד אאוטנט. אפס שבע שתיים שתיים - תרי"ג תרי"ג. [זה גימטריא של המספר... ]