• עדכון שרתים - ITC-NETFREE

1
    4 הצבעות
    1 פוסטים
    156 צפיות
    אין תגובות
  • כמה נקודות מקבלים בתחילת חודש

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    179 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @002 תראו את הפירוט בדף הבאhttps://netfree.link/app/#/user/credits-details אני קיבלתי 16
  • התקנת תעודה באייפון

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    510 צפיות
    משרדימ
    @צור-ישראל אפשר לעדכן בויקי? אפשר לצרף צילום מסך?
  • הגדרת VPN של נטפרי בראוטר

5
    4
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    305 צפיות
    shragaS
    @moshe39 אמר בהגדרת VPN של נטפרי בראוטר: לכאורה בעיה כלשהי בקונפיגרציה של PPTP בצד השרת של נטפרי? לא מחייב יתכן שזה חסימה בספק או בראוטר הראשון אופסס.. לכאורה אתה צודק, תודה! סתם הוצאתי לעז... גם בנסיון להגדיר את הVPN בתצורת PPTP דרך חייגן VPN במחשב, מתקבלת שגיאה 628 שאומרת שה"פורט מנותק" לפי אחד התיעודים של מספר השגיאה. Remote Access error 628 - The connection was terminated by the remote computer before it could be completed אם כי מהפירוש המילולי של השגיאה נשמע כאילו המחשב המרוחק, קרי, השרת של נטפרי, ניתק את החיבור לפני סיום ההתחברות. אבל כנראה זה באמת חסימה כלשהי ברשת על פורט 1723.
  • משחקים לאנדרואיד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @bird אמר במשחקים לאנדרואיד: @יוסף-חיים-16 כנראה לא הבינו כי מדובר במשחק... אני חושב כי דווקא כן. מדובר במשחק אנגלה מדברת וכו'
  • תעודות אבטחה לאנדרואיד - כל 18 התעודות

10
    6 הצבעות
    10 פוסטים
    490 צפיות
    a0533057932A
    @שמואל-ש אמר בתעודות אבטחה לאנדרואיד - כל 18 התעודות: @a0533057932 אמר בתעודות אבטחה לאנדרואיד - כל 18 התעודות: ca.zip מצורפים גם כל 18 התעודות בפורמט CRT איזה צריך למעשה כדי להכניס לתיקיית השורש? את אלו https://forum.netfree.link/post/115675 כמובן לאחר חילוץ של התיקיה
  • טופס 101 מקוון חסום לי בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    212 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @מדרש-אליהו תלחץ לחיצה כפולה על הסמל זה אמור להיפתח לך בדף חדש שם תראה את הכתובת החסומה עם דף חסימה שיראה לך למה זה נחסם
  • למה נחסם פורום איש את רעהו?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    21k צפיות
    אחד תםא
    @חושם זה צריך לשאול בקהילה שלך, הם קבעו
  • סינון תמונות במייל

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    436 צפיות
    H
    @nbk5124 אז יאלה בעזרת ה' שעוד יצטרפו לבקשתינו ונטפרי יתחילו לעבוד על זה בכדאי למנוע בעיות אין אפוטרופוס לעריות , וזה דבר חשוב עד לכמאוד שהיה את הסינון הזה אין לדעת באיזה מצב או סיטואציה אדם יתקל במייל ששולחים או ישלחו לו גם עם זה במקרה .
  • נטפרי על תשתית הוט דחוף

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    234 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @יעקב-ישראל סים כשר הפסיקו לספק את השירות עקב בעיות שונות שהיו מבחינת ITC וגם ככה מאד קשה לקבל היום חיבור חדש של ITC על הוט. RL הוא ספק רשמי עצמאי של הוט בלי גורם מתווך כבר כמה חודשים זכור לי שגם יוסי תקשרת נותן בצורה מסויימת תברר אצלם עם איזה ספק
  • הרב נפתלי גפן

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    319 צפיות
    נ
    @בוטח-בה לא נראה לי שזה קשור לנטפרי תנסה לשאול במקומות אחרים (תקן אותי אם אני טועה) [image: 1643558892107-ccd71565-fc65-4be4-8743-46eb40b2a097-image.png]
  • 0 הצבעות
    32 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @מישהו12 אמר בלמה נטפרי חוסמים התקנת אפליקציות ממקורות חיצוניים באנדרואיד: @a0533057932 אם תעודת האבטחה ברמת רוט, זה יעבוד. איך זה רלוונטי לשואל השאלה? הוא דיבר על המקרה שלו
  • עדכון אפליקציות Microsoft Store דרך PowerShell

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    224 צפיות
    י
    @מאןדהו אמר בעדכון אפליקציות Microsoft Store דרך PowerShell: @יוסי-מחשבים איך בדיוק? אחד אחד? או את כל הטקסט יחד? כי לשתי האפשרויות לא רואה תגובה. אחד אחד לא אמורה להופיע תגובה (רק לעבור לשורה הבאה), הדבר היחיד שיופיע זה אם אכן אפליקצייה כלשהי התעדכנה תופיע ההודעה כי ההתקנה הושלמה (לא ניתן לראות התקדמות וכד', זה החיסרון, אבל לכאו' אין דרך אחרת)
  • אופציה להרשם לנטפרי אונליין (ללא שירות לקוחות)?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    220 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    מה הכוונה להרשם לנטפרי. ברגע שאתה על הספק המתאים אתה בנטפרי. ואם אתה על הספק הלא נכון לא יעזור שירות לקוחות. אולי תסביר.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    818 צפיות
    hagai.wH
    @יוסי-תקשורת ממה שהבנתי מאחד הנציגי שירות לקוחות, אין לי אפשרות בכלל להחליף IP ב018\עמית נט. הכתובת שלי נחסמה באתר כלשהו שאני צריך, וכרגע זה עדיין חסום. דיברתי גם עם בעלי האתר, אבל כנראה שהם שכחו מזה.
  • פורום מורשת מרן לא עובד

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    14k צפיות
    א
    @אליהו-התלמיד-חכם אמר בפורום מורשת מרן לא עובד: @אבצן אמר בפורום מורשת מרן לא עובד: מה שמענין הוא, שהאינטרנט אצלי נפל בשבוע האחרון, וגלשתי דרך סים של נטפרי [019] שיש לי בטאבלט - כנקודה חמה [חויה זוועתית, אבל נשאיר את זה להזדמנות אחרת...] ואז כן הצלחתי להכנס לפורום מורשת מרן! אשמח לשמוע יותר פרטים על נפילת הרשת אני גם בטריפל סי וונפל לי לאחרונה כל שתי דקות הרשת. ראה כאן https://forum.netfree.link/topic/9493/תקלה-נרחבת-ברשת-הביתית/5#:~:text=אצלי הייתה הבעיה,הסיבים האופטיים אחרונים...
  • נושא זה נמחק!

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    4 צפיות
    אין תגובות
  • תעודת אבטחה לאנדרואיד של ספק עמיתנט

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    463 צפיות
    מ
    @a0533057932 אמר בתעודת אבטחה לאנדרואיד של ספק עמיתנט: @ממוקד אמר בתעודת אבטחה לאנדרואיד של ספק עמיתנט: @a0533057932 תודה רבה! העלתי פוסט חדש שמכיל את כל התעודות בנוסף עדכנתי את העמוד בויקי בדיוק מקודם ראיתי את העמוד בויקי, והשתוממתי. תודה רבה!
  • תקלה נרחבת ברשת הביתית

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    360 צפיות
    מ
    @אליהו-התלמיד-חכם אמר בתקלה נרחבת ברשת הביתית: יש למישהו דרך לדעת במאה אחוז במי הבעייה תלוייה משום שהכבל שמעביר את החיבור טלפון מהמקור של בזק לראוטר יתכן שהוא בעייתי גם. אשמח לדעת איך בודקים במאה אחוז מי אשם. יש לציין שקו הטלפון עצמו שמחובר למקור של בזק עובד חלק הרבה פעמים הבעיה היא בפילטר או בכבל DSL, צריך לשלול את זה לפני שמחפשים פיתרונות אחרים. בכל אופן בדרך כלל בעיות מהסוג הזה קשורות לתשתית (ראוטר, כבלים, פילטר, או תשתית בזק), לכן סיכוי נמוך שהחלפת ספק תפתור את הבעיה. תנסה לקחת ממישהו כבל ופילטר ותבדוק אם זה פותר את הבעיה, אם לא אז תבדוק אם בזק אם הם רואים ניתוקים, אם הם לא רואים אצלם שום ניתוקים אז כנראה שזה מגיע באמת מהספק.
  • תעודות אבטחה

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    219 צפיות
    a0533057932A
    העניין נפתר הדף בויקי מעודכן כעת בכל התעודות הקיימות