• נטסטיק לטלפון

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    213 צפיות
    N
    @דנדי וואוו גאוני , לא חשבתי על זה , זה עובד מצויין תודה רבה לך !!
  • גם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    557 צפיות
    א
    @רמיזא אמר בגם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?: @אבצן סליחה, אבל כמה זמן ממוצע ממתינים היום לבזק ? כמה זמן המתנה לבזק עסקי ? 20 דקות זה קצת. אולי, איני יודע, אני בטריפל סי ואף פעם לא חיכיתי כ"כ הרבה, אבל ההבדל הגדול ששם אתה יכול לדעת היכן אתה אוחז, וכמה זה מתקדם ומתי פחות או יותר תיענה. יש הודעה קולית כמה יש לפניך בתור, ואתה רואה את ההתקדמות. כאן מה שמתסכל [ואני חושב שזה לא חוקי] אין ידיעה היכן אתה אוחז, ויתכן אפילו שאין בכלל נציג כעת [מה שמסתבר, כי לא הגיוני שרבע שעה תמתין בשביל להתחבר ולעבור לשירות שלהם! בכל חברה כדי להתחבר אתה נענה תוך דקה, ואף פחות!] אתה ממתין מעין משאחז"ל 'מלאכה שאין לה קצבה'...
  • פורום מתמחים טופ???

נעול
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    9k צפיות
    יהודה 12י
    @מודה-אני אמר בפורום מתמחים טופ???: צריך אישור מנהל על כל פוסט יש סיבה למה זה ככה ...
  • נטפרי עם חומת אש ואבטחה של מקום העבודה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    489 צפיות
    נ
    @יעקב-ישראל בשביל זה הבאתי עוד אופציה @נפתלי אמר בנטפרי עם חומת אש ואבטחה של מקום העבודה: @מוטי-ברנט אם יש ציוד מתקדם אפשר להדגיר בראוטר 2 ספקים 1 עם סינון 1 בלי סינון ומנהל הרשת יכול להגדיר לכל שם משתמש איזה ספק הוא מקבל, ואז אפשר להגדיר ניתובים ברשת כדי שכל מה שקשור לעבודה יעבור דרך הרשת שלהם "הבטוחה" ואז הם כל הצדדים מרוצים
  • תחליף דומה לטלגרם

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    360 צפיות
    A
    @גוטליב-את-ביטון אם תסביר מהו טלגרם אולי יוכלו לעזור לך. כלומר אם תסביר איזה דברים אתה צריך אולי יוכלו לעזור לך. מה שכן זה לא יהיה טלגרם אלא משהו אחר לגמרי ונראה לי שכל המעלה של טלגרם כי היא טלגרם אבל כל אפליקציה אחרת לא בדיוק תעזור לך... במיוחד אם זה בטוח בנטפרי זה כבר אומר משהו...
  • מניצ'אט עם נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    233 צפיות
    A
    @שוקולית לכאורה מומלץ לשאול המרכז הפניות לא נראה לפי חוסר המענה שזה דבר נפוץ אצל משתמשי נטפרי הרגילים. האתר שלהם נפתח אבל זה לא אומר יותר מדי לגבי השירות עצמו
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    5 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    3 צפיות
    אין תגובות
  • בקשה:אפליקציה בשם מי me לאנדרואיד.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    309 צפיות
    אחד תםא
    @משרדי אי תניא, תניא. [image: 1645195439019-smartselect_20220218-164310_chrome.jpg]
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    355 צפיות
    5484997585
    @ליכט בדיוק. הורדתי ופועל . תודה
  • אתרי מחקר ומאמרים

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    111 צפיות
    אין תגובות
  • סינון נטפרי באייפד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    503 צפיות
    yzahnY
    @dav בדקתי גם על אייפד והתהליך זהה. אתה עושה את התהליך כאשר אתה מחובר לספק נטפרי?
  • רובוט בקאפצ'ה

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    117 צפיות
    YPY
    @יהודי-פשוט-וטוב @yzahn אמר באתה רובוט??: שלחתי פעם פנייה בנושא, וענו לי שהם מודעים לבעיה ואין להם כרגע מה לעשות בנושא
  • ספק מומלץ לרשת עם כ-50 מחשבים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    238 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יהודי-פשוט-וטוב הפיתרון המומלץ עבורך זה סיב סימטרי פרטי שם תוכל לקבל גם IP קבוע ושירות עיסקי אני בספק האם ספק רגיל יוכל לתת לך חווית גלישה איכותית ויציבה אני אשמח לעזור לך בנושא שלח לי מייל
  • בעיות גלישה בנטפרי 019

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    994 צפיות
    יהודה 12י
    @אחד-תם רק משלים את דבריך ממקום אחר, (התברר שהבעיה לא ב 019) https://forum.netfree.link/post/116299
  • לא מצליח להתקין gcloud על המחשב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    203 צפיות
    צ
    @אחד-תם תודה! איך עושים שהIP של הDB שלי בGoogle cloud לא יתחלף לעולם (בAZURE אני יודע שיש כזה אופציה) בשביל שלא אצטרך כל פעם לעשות בקשה כזאת לנטפריי?
  • הורדה יוטיוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    419 צפיות
    nkN
    הפורום הזה נועד לנושאים קשורים לסינון. תנסו לבקש בפורומים אחרים שמתעסקים בעניינים טכניים צודק לגמרי חיפש הלוך ושוב לאן זה שייך ולא מצאתי. חוץ מכאן שזה כללי [image: 1644943902422-screenshot_20220215-185013_chrome.jpg]
  • פתיחת קישור ע"י תמיכה טכנית במסלול מצומצם

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    226 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @משה-לוי בעקרון לא אם לדעתך האתר אמור להיות פתוח במסלול בו אתם נמצאים ניתן לפנות למערכת הפניות.
  • Ip קבוע - סים RL

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    253 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @ikikik ניתן לפנות אליהם ולשאול https://netfree.link/wiki/ספק_אינטרנט_אראל
  • google voice

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    235 צפיות
    shragaS
    @michshosh בכל מקרה אני חושש שלא ניתן לקבל מספר דרך הIP של שרת הVPN של נטפרי בארה"ב. נראה לי שהוא חסום עקב שימושי עבר למטרה זו.