• פורים שמח

2
    1
    7 הצבעות
    2 פוסטים
    232 צפיות
    יוסי תקשורתי
    [image: 1647416627506-%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4-x27-x27-%D7%91-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-03.png]
  • תקלה חמורה ברוט לטאבלט

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    388 צפיות
    משרדימ
    @אחיה-כהן בעקרון לא.
  • מתכונים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    @סוס-פרא פתרון מבריק הקלטת תעבורת רשת https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record מתחילים לגלוש לאתר המבוקש עד שנתקעים מעתיקים את הלינק של ההקלטה ושולחים לנטפרי https://netfree.link/app/#/tickets/new גאוני! לא?
  • תקלה עם WIFREE

wifree hot ipv6
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    310 צפיות
    ח
    בלינק 1.2.3.4 מופיע אין אינטרנט, יתכן שחומת האש או אנטי וירוס חוסמים... בשאר הלינקים כולל 210.CO.IL מופיע אין אינטרנט, בדוק חיבורים בping 8.8.8.8 מופיע request time out
  • פורמים הפתוחים בנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    362 צפיות
    ד
    @חיימקה-פלונצ-ק כן תודה ענקית!! אשריכם ישראל...
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    311 צפיות
    nkN
    אותי לפחות זה ממש מעצבן באופן כללי שיש הגבלה על כמות קניית נקודות בחודש
  • אתר יד 2

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    162 צפיות
    nkN
    אתה מתכוון לנחסמים או נשלחים לבדיקה???? היתכן שברקע היתה תמונת אישה וכדומה. אין להם סיבה לחסום בלי סיבה זו אותו עלות של כסף. במידה ואתה חושב שחסמו ללא סיבה, אתה יכול לשלוח למערכת הפניות ושמה יבדקו שוב שנית. לך תדע יתכן ואתה צודק!
  • צאט פייבר בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    217 צפיות
    ב
    @שואל1234 תבדוק אם יש כתובת חסומה בתעבורת הרשת.
  • סינון נטפרי בטאבלט

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    417 צפיות
    a0533057932A
    @מכון-כתר-תורה אמר בסינון נטפרי בטאבלט: מישהו יכול לכתוב כאן דגמים שהוא מכיר שתומכים? לכאורה כל דגמי סמסונג שאר החברות צריך בדיקה
  • פתיחת חשבון מוכר באמזון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    241 צפיות
    nkN
    אפשרי לפתוח באופן חלק (ניסתי לפני שנתיים). ללא שום בעיה מצד נטפרי. מה שכן: תדייק מאוד בפרטים המזהים משום שכל פרט ולו הכי קטן שלא יהיה מדויק הם פוסלים את החשבון. והם בודקים את הפרטים שמזינים אם משרד הפנים אז כדאי מאוד לדייק. בהצלחה.
  • אין אפשרות לגלוש בנטפרי

59
    0 הצבעות
    59 פוסטים
    3k צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @אנוממי מה זה קשור לשרשור?
  • בקשת מידע | אנטנה חיצונית לסטיק

2
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    235 צפיות
    WWWW
    @אלי-tza קניתי בעבר: https://he.aliexpress.com/item/32825745078.html 13.5 ש"ח! עובד טוב.
  • בירור ניצול חבילת גלישה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    398 צפיות
    י
    @frize37 תודה אני אכן לא פותח את ההודעות בסטיק. יש חברות ששולחות התראות למייל או צינתוק או משהו כזה?
  • מה עושים כשאין יחס במערכת הפניות של נטפרי?????????????

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    598 צפיות
    מ
    @aiib אמר במה עושים כשאין יחס במערכת הפניות של נטפרי?????????????: @מעמד אמר במה עושים כשאין יחס במערכת הפניות של נטפרי?????????????: @יעקב-ישראל אמר במה עושים כשאין יחס במערכת הפניות של נטפרי?????????????: @magicode השאלה הזו נמצאת פה הרבה מאוד לאחרונה כדאי שתיקח את זה לתשומת ליבך תודה על כל מה שאתה עושה בשבילנו @magicode הוא בפן הטכנולוגי ולא קשור לתמיכה כך הוא כתב פעם אבל הוא המנהל ואם זה נכון אז כדאי שהוא יידע על כך. הוא התכוון שהוא לא קשור לשירות הלקוחות שלא תמיד הוא יכול לדעת מה הסיפור עם כל פניה אבל משהו מערכתי ברור שהוא קשור. אם לא הוא אז מי כן?!... @magicode אמר באפשרות חדשה| עדכונים: @יוסי-מחשבים אני לא מנהל. בפרופיל שלי כתוב מה אני. @magicode אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו: חשבתי על הדברים. וזה טבעי ונורמלי שיחשבו שהגבתי בשם נטפרי. הבעיה נמצאת בפער בין איך שאני תופס את עצמי לבין איך שתופסים אותי. אני לא תופס את עצמי כנטפרי. יש אותי ויש את נטפרי. ולכן אני מרגיש שאני יכול להגיב גם בשם עצמי. גם בנטפרי אני אחראי על התחום הטכנולוגי אני לא אחראי על התמיכה ולא מפקח עליה. ויש הרבה דברים בנטפרי שאני לא יודע. לכן אני צריך להוסיף לחתימה שלי שהדברים שאני כותב מייצגים אותי. ולא בהכרח מייצגים את עמדת נטפרי.
  • פתיחת ערוצי יוטיוב שלא באופן גורף

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    184 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @אספקלריה לדעתי עם נקודה אבל אתה יכול לנסות לשלוח פניה בלי ומקסימום יבקשו ממך להוסיף נקודה
  • קורס איש הרוויט- REVIT פתוח בנטפרי?!

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    328 צפיות
    nkN
    יש קורס בתשלום של איש הרוויט. קורס ארוך עם בחנים ועבודות ועוד סליחה חשבתי אתה מדבר על יוטיוב. אתר לפלייליסט ביוטיוב http://www.williamsportwebdeveloper.com/FavBackUp.aspx פליליסט איש הרוויט https://www.youtube.com/playlist?list=PLFuEeVYZk4Oaut5o6nlf07KP6P92og2ol תעתיק את הפליליסט ותלחץ על סבמיט SUBMIT
  • חסימת אנדרואיד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    220 צפיות
    E
    @מוחין-דגדלות הורדת את הסים ? תנסה בלי סים
  • הפער בין נקודה אחת לשני נקודות בבדיקת קובץ!

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    646 צפיות
    ב
    @רמיזא אמר בהפער בין נקודה אחת לשני נקודות בבדיקת קובץ!: עוד לא הסתכלו על זה אפילו. הלוואי שהייתי יכול לדעת מתי מסתכלים על הפניות שלי...
  • חסימת שעות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    304 צפיות
    5484997585
    @asherke כן
  • תמונת פרופיל בגוגל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    264 צפיות
    א
    @איש-קטן בכל תוכנת עריכה שהיא, אפילו צייר (קח בחשבון את האיכות הסופית של התמונה). אם יש לך, מומלץ אילוסטרייטור, אינדיזיין, ואם אין אז פוטושופ.