• אזור אישי - מי עדן

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    540 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @נדל-ן אפשר לשלוח סמס דרך המחשב (בתשלום, בדר"כ יש מספר קטן של הודעות בחינם) באתרים שונים, (דוגמה, יש עוד, תחפש בגוגל...) יש גם את זה שאתה מקבל כמות של יחידות בחינם בניוד (עריכה: כתבו שכיום כבר לא מקבלים חינם, תוודא את זה קודם איתם), וזה יוצא לכאורה יותר זול, אבל יותר טרחה...
  • מה קרה לאתר מתמחים טופ?

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    29k צפיות
    M
    @אלף-שין אמר במה קרה לאתר מתמחים טופ?: האתר לא עולה כלל, מישהוא יודע? [image: 1648192346536-e901681c-decc-473d-b6cd-037b4651321d-image.png] @אלישי @פישל1 @a0533057932 @צדיק-תמים @יושב-אוהלים @בערל @רחמים ? אתה יכול להסביר מה הקשר של כל התיוגים האלה??? פה זה לא מתמחים טופ. זה אתר תמיכה של נטפרי. יש לך בעיה תשאל. אל תתיג את כל מי שנראה לך קשור תייגת 4 (ואולי גם 5) מנהלי פורום שאחד מהם רק קשור למתמחים טופ.
  • מערכת מולטימדיה לרכב- מערכות ממולצות-קישורים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    247 צפיות
    shloimy95S
    @יהודי-פשוט-מאוד אמר במערכת מולטימדיה לרכב- מערכות ממולצות-קישורים: @יהודי-פשוט-מאוד אין קול ואין קשב... מדוע קראתי ואין עונה.... אולי אף אחד בפורום לא מכיר מערכת כזו זכור שזה פורום של משתמשים כמוך לא תמיכת נטפרי
  • GOOGLE MAPS לאנדראויד

59
    0 הצבעות
    59 פוסטים
    3k צפיות
    YkingsmartY
    @נ-חיים-0 אמר בGOOGLE MAPS לאנדראויד: @יוקי-צדיקי https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_במכשיר_אנדרואיד_באמצעות_magisk אחרי שכמה נסיונות אחרים לא צלחו לא מאפס את המכשיר?
  • ביטול הצעות לצפיה נוספת ביוטיוב

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    325 צפיות
    גיטי 123ג
    @צדיק-תמים אמר בביטול הצעות לצפיה נוספת ביוטיוב: @גיטי-123 אמר בביטול הצעות לצפיה נוספת ביוטיוב: (לא הגדרתי כלום בינתיים) אז מה זה קשור לפה? אם יש חסימה שגויה, תפני במערכת הפניות... תודה. אכן מערכת הפניות פתרו לי את הבעיה. ע"י ניקוי קאש.
  • אפליקציית מיל לטאבלט נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    103 צפיות
    shloimy95S
    @ששלום Microsoft Outlook
  • שעם במסך השחור עם סינון נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    99 צפיות
    משרדימ
    @hadassa-ei-gmail-com עובד, צריך לשלוח פניה למי שלא.
  • טאבלט שמתאים לנטפרי

30
    0 הצבעות
    30 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    @אחיה-כהן אצלי גם אין כוכב תלחץ במקום שאמור להופיע הכוכב
  • envanto לעורכות וידאו

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    159 צפיות
    אין תגובות
  • תעודה בכרום גירסה 99 ומעלה באנדראויד

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    553 צפיות
    נ
    @simcha123 אמר בתעודה בכרום גירסה 99 ומעלה באנדראויד: @נ-חיים-0 יש לך פה הסבר טקסט קישור תודה רבה
  • שאלה ובקשת המלצה על ספק מהיר ויציב למשרד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    292 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @yoel אמר בשאלה ובקשת המלצה על ספק מהיר ויציב למשרד: @מנחם-ק נראה שלא הבנת. אני צריך את הסינון של נטפרי ואת הכללים שלהם. אבל יש רמות / קטגוריות / קהילות מצד אחד אני רוצה את הכי סגור ששום דבר לא יהיה פתוח מצד שני אני רוצה לפתוח לפי רשימה, שיתאפשר ברמה הכי פתוחה שיש לנטפרי https://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
  • חיבור נייח - הזדמנות עד לסוף החודש

13
    1
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    599 צפיות
    frize37F
    @מושט אמר בחיבור נייח - הזדמנות עד לסוף החודש: @יוסי-תקשורת אמר בחיבור נייח - הזדמנות עד לסוף החודש: ראוטר d link 225 הדגם החדש (מתברר כמוצלח מאוד) הוא תומך 100 מגה? @מושט אמר בחיבור נייח - הזדמנות עד לסוף החודש: @יוסי-תקשורת אמר בחיבור נייח - הזדמנות עד לסוף החודש: ראוטר d link 225 הדגם החדש (מתברר כמוצלח מאוד) הוא תומך 100 מגה? כן
  • סטטיסטיקל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    329 צפיות
    ב
    @צדוק-נריה בבדיקה במספר סרטונים חינמיים אני רואה שהגישה לסרטון ב-video-cdn היא לפי אסימונים בלי זיהוי נוסף של האתר, מה שאומר לכאורה שהברירה היא בין לפתוח את כל video-cdn (שזה ודאי לא יתכן) לבין לפתוח אחד אחד.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    238 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    225 צפיות
    I
    @היודע-לשאול https://www.c-live.co.il/archives/34791
  • חנות אפליקציות של נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    shloimy95S
    @moshe05 הם לא מפיצים את החנות כאפליקציה עצמאית, היא חלק מאפליקציית וויפרי. כתבתי כאן למה זה מפריע לי https://forum.netfree.link/post/114807
  • התמונה לא נבדקת על פי הגדרותיך. לא מצליח להגדיר!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    800 צפיות
    YkingsmartY
    @אלף-אלף תודה רבה!
  • איטיות 019 נוראית מי נתקל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    275 צפיות
    Z
    @מושט לפחות אני רואה שצדקתי...כי כתבו פה שהבעיה היתה בנטפרי.!!!
  • איך להוסיף את דף הבית בכרטיסיה החדשה

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    146 צפיות
    מוטי אורןמ
    @יוסף-חיים-16 עי' כאן.
  • מערכת הפניות | חדש - משוב להנהלה

1
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים