• הורדת סרטונים מ4PDA

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    226 צפיות
    מישהו12מ
    @yp כי זה משגע לעשות את זה על כל סרטון וסרטון.אז אני שואל אם יש פיתרון יותר טוב
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    יעקב ישראלי
    @mz-w ועניתי לך שמדובר בהודעה לפני שנתיים
  • למה סרטונים ביוטיוב לא עוברים רגיל אלא ע"י טעינה מחדש

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    111 צפיות
    אין תגובות
  • openvpn

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    234 צפיות
    shragaS
    @chani-hai-gmail-com @מישהו12 יש פתרונות מותאמים למי שצריך, מומלץ ליצור קשר עם מוקד הייעוץ של ועדת הרבנים לביצור חומות הדת, 1599-550-330 שלוחה 1
  • פסח כשר ושמח

1
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    146 צפיות
    אין תגובות
  • קריסת הוורד כשיש בו טקסטים מנוקדים מרובים מתורת אמת

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    175 צפיות
    ע
    @אריה-סובול כנראה זה לא בגלל הניקוד אלא בגלל הקישורים. בחר הכל לחץ קונטרול + שיפט + f9, והקישורים יהפכו לטקסט רגיל. בהצלחה!
  • הפיתוח של נטפרי באתר נקסט

8
    2 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    B
    @ללי גם לאחרים זה לא עובד
  • תקלה בבדיקת תמונות ביממה האחרונה?

47
    2 הצבעות
    47 פוסטים
    1k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @יוסף-חיים-16 צודק, טעיתי במספר אבל לא בכוונה... https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/403
  • התקנת תעודת אבטחה אייפד גירסה 15.4

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    235 צפיות
    a0533057932A
    @naki אמר בהתקנת תעודת אבטחה אייפד גירסה 15.4: איך מתקינים את תעודת האבטחה באייפד כשאני מורידה את התעודה הוא לא נותן לי להפעיל אותה אשמח לעזרה תודה http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באייפון לא עוזר?
  • בעיה של חוסר צניעות בתוכנות .

34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @h-m אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .: @h-m אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .: a0533057932 שוב בפעם הנוספת מבקש מחילה מכיוון שעדיין לא היה מענה ואשמח למחילת כבודו הנכבד בתודה . אם הוא לא עונה, כניראה שלא פגעת בו. אני לא חושב שבפגיעות מעין דא יש לחכות לסליחתו, הוא סתמא ראה את ההודעה תוכל לפנות אליו במייל המצויין בפרופיל
  • נטפרי מסננים גם מחשב שאין בו סינון

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    676 צפיות
    YPY
    @זמן-קיץ אמר בנטפרי מסננים גם מחשב שאין בו סינון: אני רואה את הסמל הקבוע של תמונה חסומה זה לא הסמל הקבוע של תמונת החסימה תמונה חסומה מפוקסלת ל3X3 עם סמליל חסימה במרכז התמונה וזה גם לא תמונה של 'נשלח לבדיקה' אע"פ שגם זה מפוקסל ל5X5 בקיצור, זו לא תמונה של נטפרי זה כנראה סינון אחר.
  • שירות המרה מואטסאפ להודעה קולית

נעול
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    426 צפיות
    ב
    @of יש חברות שמספקות API, יתכן שתמצא מפתח שיוכל לפתח עבורך על בסיס זה.
  • ברור| סינון נטפרי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    922 צפיות
    מאןדהומ
    @bbn יש"כ, לא ראיתי את זה. אפשר שדבריי דלעיל אינם מעודכנים.
  • קובץ טורנט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    222 צפיות
    hagai.wH
    אתה יכול לבקש במערכת הפניות שיורידו בשבילך ויעלו לך את זה להורדה ישירה, נראה לי שצריך להוסיף נקודה לפניה. עריכה: כמו כן אתה יכול להוריד מפה בהורדה ישירה https://sourceforge.net/projects/remix-os/files/latest/download עריכה 2: הקישור שהבאתי מוריד לי על מקסימום מהירות, זה לוקח 2 דק', אז לכאו' אין פה יתרון לטורנט.
  • מה קורה למערכת הפניות?

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    163 צפיות
    מ
    @כתר-התורה אמר במה קורה למערכת הפניות?: שלחתי לפני למעלה משעתיים פניה עם 3 נקודות, ועדיין אין מענה, וגם אם זה דבר מסובך אין שום תגובה שזה עבר הלאה או משהו בסיגנון אולי @magicode יוכל לעזור? בין הזמנים בפתח. היתה לי תקלה שמצריכה שיתקשרו אלי וחזרו אלי אחרי שבוע. משו חייב להשתדרג. אולי זה כבר בתכנון. אני רוצה להאמין שכן...
  • עדכונים לווינדוס נכשלים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    256 צפיות
    E
    @yp עבד פצצה זה לא היה קשור לנטפרי, אלא לגירסת ההפצה של ווינודס שאני נמצא בה [בטא שמשולבת כעת עם דב] לאחר שראיתי שמייקרוסופט דיווחו שיכול ליהות כשלים בהורדת העדכון האחרון, הבנתי שזה לא קשור, ניסתי שוב, והופה אני מקליד לך ממחשב ווינדוב עם 11 עם הגירסה האחרונה ו wifree ! ואגב, שאפו לנטפרי על התוכנה...!
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    61 צפיות
    אין תגובות
  • איטיות בסינון תמונות - ביקורת

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    602 צפיות
    נ
    @משוש אם לא התכוונת לדיני ממונות אז לא דיברתי אליך מצטער אם ככה היה נשמע לא נכנסתי כלל לדיון אם אתה צודק או לא
  • מיילים בתפוצה עם קליפים

נעול הועבר
    131
    1 הצבעות
    131 פוסטים
    25k צפיות
    magicodeM
    הודעה שחשוב לי לכתוב. קראתי שוב את ההודעה שהם שלחו ללקוחות ואכן הם התנסחו בצורה יפה. לכן אני חושב שטעיתי שהאשמתי אותם באירגון הפגנות. אולי בגלל שהיו פה כמה תגובות מתלהמות לכן זה יצתייר לי ככה. לא יודע.
  • הצעה לפתיחת תגית חסימת תוכנות לשיחזור קבצים

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    689 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @h-m תעשה לעצמך רשימה לבנה, ותפתח רק מה שאתה צריך (אתה יכול לתת את הסיסמה של ההגדרות סינון למישהו אחר. ולסכם איתו מראש מה בדיוק אתה רוצה שהוא יפתח לך ומה לא...)...