מיילים בתפוצה עם קליפים
-
@ישראל-גרוס אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
אני לא יודע אם אפשר למנוע את זה אבל כדאי להניח את הדעת על תופעה שבה יש רשימת תפוצה של אימיילים בשם 'מעניינים' וכדומה ששולחים כמה פעמים בשבוע ומצורפים בהם קליפים שהם 'מצונזרים' אבל רובם של הקליפים הינם קטעי בידור וכתבות מהטלויזיה ולפעמים אף הצנזורה לא כ"כ טובה ורואים שמה נשים השאלה אם לנטפרי יש את היכולת בכלל לחסום כאלו דברים או בגלל שזה במייל אין להם שליטה.
אוי ואבוי!
בטוח שהתוכן לא ראוי?
פעם פרסמתי כאן את האמייל שלהם .
אין לי מושג מיהם, אבל שמעתי שהם בסדר גמור.
אתה כותב מידיעה? (כי אני לא). -
@ישראל-גרוס תשלח למערכת הפניות.
-
ישראל
לא יודע אם כל המיילים לא בסדר אבל ברור שכבר קרה שמה כמה פעמים מכשולות כי הרי עם כל הכבוד לסינון הרי ה לא מסננים מקצועיים
-
כבר קרה שמה כמה פעמים מכשולות כי הרי עם כל הכבוד לסינון הרי ה לא מסננים מקצועיים.
באופן תדיר?
כי שמעתי מאנשים רבים שהדבר גורם להם לא לשוטט באינטרנט יותר מידי, משום שמה שמעניין מגיע עד אליהם. -
אני לא יודע אם אפשר למנוע את זה אבל כדאי להניח את הדעת על תופעה שבה יש רשימת תפוצה של אימיילים בשם 'מעניינים' וכדומה ששולחים כמה פעמים בשבוע ומצורפים בהם קליפים שהם 'מצונזרים' אבל רובם של הקליפים הינם קטעי בידור וכתבות מהטלויזיה ולפעמים אף הצנזורה לא כ"כ טובה ורואים שמה נשים השאלה אם לנטפרי יש את היכולת בכלל לחסום כאלו דברים או בגלל שזה במייל אין להם שליטה.
אף אחד לא נכנס לרשימת תפוצה שלהם בטעות וכל אחד גם יכול לצאת
כמו"כ כל אחד יכול לבקש מחברים שישלחו לו למייל דברים הרבה יותר גרועים מאשר הזבל של ה"מענינים" כשזה מגיע לדברים כאלו אין לנטפרי הרבה מה לעשות ולא סתם אומרים רבנים מומחים לעניני טכנולוגיה שהמייל יכול להיות אם כל חטאת -
@לולוש אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
כבר קרה שמה כמה פעמים מכשולות כי הרי עם כל הכבוד לסינון הרי ה לא מסננים מקצועיים.
באופן תדיר?
כי שמעתי מאנשים רבים שהדבר גורם להם לא לשוטט באינטרנט יותר מידי, משום שמה שמעניין מגיע עד אליהם.כבר ראיתי בצעירותי בחורים שלא מכירים יותר מדי מיילים, אבל את המייל של 'המעניינים' הם השיגו. והירידה הייתה ניכרת לעין...
-
@ברצינות אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
כבר ראיתי בצעירותי בחורים שלא מכירים יותר מדי מיילים, אבל את המייל של 'המעניינים' הם השיגו. והירידה הייתה ניכרת לעין...
לעניות דעתי, גרוע שלבחור יש בכלל מייל!
-
כבר ראיתי בצעירותי בחורים שלא מכירים יותר מדי מיילים, אבל את המייל של 'המעניינים' הם השיגו. והירידה הייתה ניכרת לעין...
המצב היום הוא שליותר מ-50% מהבחורים מעל גיל 18 יש כתובת מייל.
-
ולגבי נשואים?
אני לא יודע מה איתך, אבל האמון שלי שנשוי ישמור על עצמו זהה לרמת האמון שבחור ישמור על עצמו.
לדעתי אין שום משמעות לרישום סטטוס הנשואין במשרד הדתות.
-
@מתמחה-במחשבים אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
ולגבי נשואים?
אני לא יודע מה איתך, אבל האמון שלי שנשוי ישמור על עצמו זהה לרמת האמון שבחור ישמור על עצמו.
לדעתי אין שום משמעות לרישום סטטוס הנשואין במשרד הדתות.
לצערי אתה צודק .
אמנם יש הבדל, אך קטן מאוד. -
@ngkv-unurhs אין מה לעשות חוץ מלחסום את הדף הצטרפות לרשימת תפוצה שלהם מה שהמצב הנתון כיום ברגע שהקבצים מצורפים בגוף המייל אין איך לחסום אותם
-
תלוי היכן
-
@אפר-שריפה אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
תלוי היכן
נכון, יש גם מקומות שיש יותר.
-
תלוי גם באיזה רמה אם זה רק שפתחו חשבון מייל או שממש עם גישה מלאה או חלקית
אז לבחורים מעל גיל 18 שפתחו מייל יש הרבה יותר מ50% אולי אפילו 70%-75% ואך שמתמשים במייל חופשי כל יום או אפילו כמה פעמים בשבוע י שפחות מ50% ככה אני חושב -
תלוי גם באיזה רמה אם זה רק שפתחו חשבון מייל או שממש עם גישה מלאה או חלקית
אז לבחורים מעל גיל 18 שפתחו מייל יש הרבה יותר מ50% אולי אפילו 70%-75% ואך שמתמשים במייל חופשי כל יום או אפילו כמה פעמים בשבוע י שפחות מ50% ככה אני חושבבדיוק.
-
פוסט זה נמחק! -
@אינו-יודע-לשאול אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@ngkv-unurhs אין מה לעשות חוץ מלחסום את הדף הצטרפות לרשימת תפוצה שלהם מה שהמצב הנתון כיום ברגע שהקבצים מצורפים בגוף המייל אין איך לחסום אותם
https://forum.netfree.link/topic/9526/נטפרי-מנטרת-דואר-יוצא-מחשבון-המייל/41
-
@צחי-0
כבודו יכול בבקשה להסביר מה ראה להקפיץ אשכול זקן בן כמעט שנה? -
אני ההיתי מחובר לרימון ובזכות המענינים סה"כ שמסכמים את השבוע ומביאים הכל שלא צריך לרעות בשדות אחרים והכל מסונן למהדרין עברתי לנטפרי ואני אומר לכולם לא צריך לראות שום דבר בשום מקום נטפרי עם שילוב המענינים זה מושלם
-
לא הבנתי בדיוק איפה יש מכשולות במעניינים ?
הם מצנזרים כל דבר עם נשים.
גם בסינון הרגיל יש לפעמים פאשלות. אם מוצאים פשלה מדווחים לנטפרי.
כנ"ל במעניינים.
וזה באמת חוסך להרבה אנשים שיטוטים ברשת.
והויכוח לגבי בחורי הישיבות לא רלוונטי בכלל. אם יש כאלו שהיו מנויים למעניינים וירדו,
זה לא סיבה, זה סימן.
מדובר בבחורים שגם ככה בירידה ומחפשים תעסוקות להעביר זמן.
לא מבין למה אנשים חושבים שסרטונים מהמלחמה באוקראינה מקלקלים אנשים.